2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    148
Teşekkür ederim. Bizimki de uyanıyor ama emin olamadım, kaç defa uyansa daha iyi olur, düşünüp duruyorum.

Evet işte ikilemde kaldım. Belli bir aydan sonra anne sütü tek başına kilo aldırmakta, yetersiz kalıyor, evet besleyici ama şu persentil değerleri gözümü korkutuyor. Bir gerçek var, mama hızlı kilo aldırıyor, persentilde de meme ve mama ile beslenenler ayrı temsil edilmiyor.

Full anne sütü de bazı geceler mamayla destekliyorum bazı geceler memede uyuyakalıyor gerek kalmıyor değişiyor tabi benim bebenin de idrarlı bez sayısı biraz azalınca bide sırt ense aşırı terliyor 3-4 kaşık vermeye basladım bende emzirmeden sonra sıvı alımı yetersiz gibime geldi

Evet ama bence bebekten bebege değişiyor ya kilo işi kimisi çok tombik oluyo kimisi zayıf ben sadece akşamları genelde mama veriyorum ama aman aman değişiklik olması kilosunda organik mama oldugundan herhalde ya da benim bebe bana çekmiş ben de zayıfmışım bebekken

Evet o konuda haklısın mama kilo aldırıyor anne sütü okadar etkili kilo yapmıyor bende böyle düşünüyorum birde meme ile beslenen bebek her geçen ay daha az kilo alıyor dediğin gibi yeterli gelmemeye başlıyo ama mama hep artarak gittiği için 8-9 ay gibi mama alan bebeklerde fazla kilo alımı oluyor peki bebeğin kaç persentilde istersen takib yap bu ay oersentilde düşüyor mu yoksa stabil mi gidiyor bir eksiklik görürsen emme sıklığını artırırsın sonraki ayda zaten rk gıda ayı

Sadece anne sütü veren arkadaşlar bebeğiniz gece kaç kere uyanıyor, veya uyandırıyor musunuz beslemek için? Gece sütü kilo aldırıyor ya ondan soruyorum. Doktora danışan var mı bu konuda?
Ya ben uyandırıyorum valla.havalar çok sıcak ben dahi gece 2 defa su içmek için uyanıyorum içim yanıyor .ben bu kadar susamışken bebeğimde susuz kalmasın diye emzirip yatırıyorum.yoksa içim rahat etmiyor

Sadece anne sütü veren arkadaşlar bebeğiniz gece kaç kere uyanıyor, veya uyandırıyor musunuz beslemek için? Gece sütü kilo aldırıyor ya ondan soruyorum. Doktora danışan var mı bu konuda?
2 saatte bir uyaniyo ben hic uyandirmiyorum bazen 3 4 saatte uyuyabiliyo ama genelde gecede gundzde 2 saat uyuyup acikip uyaniyo

Ekim ayında işe başlayacağım ve maalesef bakıcı bulmam gerekli nereden aranır nasıl bulunur hiç bilmiyorum. İstanbul için bakıcı nerelerden aranır öneriniz var mı? Gönül ister ki bebeğime kendim bakayım ama onun geleceği için çalışmak zorundayım çok üzülüyorum maalesef anneler de uzaktalar ve gelip kalıcı bakamıyorlar. Önerisi olan varsa lütfen yönlendirin

Buara bizimkide bozzuldu hem uykuları garip oldu hem emmez oldu değişti bu ay herşey alt üst, gece 1 den 7 ye kadar uyutmaya çalıştık canım çıktı
Gün içinde uyuyamadi mi? Kv gelecekti sanırım düzeni bozulmustur miniğin

Gün içinde uyuyamadi mi? Kv gelecekti sanırım düzeni bozulmustur miniğin
misafir üstüne misafir geldi dün ilgilenemiyorumda bu süreçte uyku saatleri falan da kayıyor emzirmek için çabada gösteremiyorum hemen hergün misafirim olacak bu birkaç haft a çocuklarda haliyle etkileniyor dediğin gibi

Ayy uğraşamazsin tabi uykusuyla ayri ilgilenmek lazim 2 cocukla misafir isi düsünemiyorum bile ben tek cocukla afakanlar basiyor

Ayy uğraşamazsin tabi uykusuyla ayri ilgilenmek lazim 2 cocukla misafir isi düsünemiyorum bile ben tek cocukla afakanlar basiyor
Ben kabul etmiyorum misafir haftada bir kere gelecekse gelsin dedim eşime kendi de evdeyken önemli olan bebeğim kendi yakın arkadaşlarımda sorun yok da öyle akraba falan istemiyorum evde

Ben kabul etmiyorum misafir haftada bir kere gelecekse gelsin dedim eşime kendi de evdeyken önemli olan bebeğim kendi yakın arkadaşlarımda sorun yok da öyle akraba falan istemiyorum evde
Ben de etmiyorum bebekli eve misafir gelinmesi adetini kim cikardiysa. Haftaya bi grup alcam artik cok laf soktular Bence bebegi alip biz gitmeliyiz onlara sirayla

Bu noktalar sicaktan falan mi cikiyor bazen az bazen cok cikiyor

Eklentiler

• 1000048562.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 30
Merhabalar anneler. Bebeğimin bir gözünde kızarma ve yaşarma var. Kaynamış soğumuş suyla sildim ama başka bir öneriniz var mı? Aile hekimine götüreyim dedim ama beni evhamlı bulacaklar diye bir gün daha bekleyeyim diyorum.

Benim bebeğim de son gunlerde çok uyumaya basladi bende endişelendim acaba hasta mı diye ama senin de öyle olunca rahatladım. Hani uzun uzun sürekli uyumuyor ama uyanıp sonra yine uykulu hali geliyor, uyuma süresi fazla ama aralarda hep uyandığı için ben bir şey de yapamıyorum

Çayla silinebilir diye biliyorum ama siz yine de araştırın

Ben misafir konusunu şöyle hallediyorum yiyecekleri komple dışarıdan alıyorum, gitmeden de servisleri onlara toplatıyorum el yapımı atıştırmalık alıyorum, bebeğe getirdikleri para vs kadar harcamış oluyorum pek anlamı olmuyor ama en azından ben yorulmuyorum ve bana da iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…