2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    148
Bu arada ben inanılmaz zor 2 hafta geçirdim, ev taşıdık ve eşim itfaiyeci olduğu için taşınma günü harici eve nerdeyse gelmedi desem yeridir. Annem yardıma geldi ama yine de inanılmaz zordu. Bebek yeni evi sevemedi ne zaman temizliğe gelsek ağladı eşyaları toplaması yerleştirmesi resmen zulüm oldu ama sonunda bitirdik. Artık kalanlar evde yaşadıkça yerleşecek

Ben bakıcı burada diye site var orayı güvenilir buluyorum. Hem profillerden adli sicil kaydı da istiyor fazlasıyla seçenek de var orayı inceleyebilirsiniz. Birde Filipinli bakicilar var genelde şirketler aracılığıyla bulunuyor, eğer çocuğumla ingilizce ilgilenilsin yabancı dili olsun dersen bence çok iyi bir seçenek. Şirketler 1 aylık maaş kadar kendilerine istiyorlar. Bakıcı burada sitesi de aylık 2bin ya da 3bin tl ye danışmanlık verip adaylarla konuşmana imkan sağlıyor. Birde sahibinden sitesi üzerinden ilan verebilirsin sana yapılan geri dönüşler arasından seçebilirsin

Evet ya uyanıyor sürekli diye bişi yapamıyorum

Ben de son misafirlere hazır cheesecake çay kahve kuruyemiş çekirdek verdim

Birine de ev müsait değil isterseniz biz gelelim bebek görmek istiyorsanız ya da haftayı bekleyin dedim ben eşimle görüşüp arıcam dedi daha dönüş olmadı haftaya geldiklerinde de çay kek ve kuruyemiş karpuz gibi şeylerle göndermeyi düşünüyorum

Yakın kız arkadaşlarım var onlar geliyor onlar da zaten biri yemek biri salata yapıyor ben önden çorba tatlı falan yaparsam yapıyorum ya da dışarıdan tatlı söylüyoruz öyle gidiyor

Ben bayramda götürdüm bebegi, bi yerde toplaniliyo zaten, orda hediye ve altin veren oldu bi tanesi dedi ki sen bi gun belirle bari bize o gelelim, bi turlu gelemedik dedi. Burda da gecen sormuştum bebegi gördüler hediyelerini verdiler neden hala gelmek istiyorlar ciddi ciddi ben anlamadim siz anladiniz mi

Kızlar , bugün bebeğimin kakasında kan gördüm.. Canım baya sıkıldı. Bugün 1 bardak süt içtim içerisine Hindistan ceviz ekledim. Farklı birşeyker yemedim. Ama mama da kullanıyorum. Offf her zaman ki gibiydi bugün ağliyor kucakta susuyor. Meme de ayaktayken duruyo. Bir huzursuzluk hissetmedim yara bir döküntü yok vücudunda. Ondan sonra henüz kaka yapmadı.

Bizde bu durum oldu coklu gida alerjisi var maalesef. Süt proteini alerjisi muhtemelen, döküntü yok bizde de. Bi doktora gidip diyete baslamaniz lazim (durum buysa)

Bizde bu durum oldu coklu gida alerjisi var maalesef. Süt proteini alerjisi muhtemelen, döküntü yok bizde de. Bi doktora gidip diyete baslamaniz lazim (durum buysa)
Sizde durum nasıl seyrediyordu Hani önce bir meme Red de olsa vücutta döküntü olsa yani direkt kan görmek açıkçası ürküttü yani beni

Altın verenler mutlaka hizmet istiyor tecrübem bu altın verip istemeyen tek arkadaşlarım oldu , çift olan arkadaşlar ve akrabalar illa gelmek istiyor dün kuzenimi gördüm ağustos 15 gibi eve gelcez hediyemizle dedi mesela

Ben de etmiyorum bebekli eve misafir gelinmesi adetini kim cikardiysa. Haftaya bi grup alcam artik cok laf soktular Bence bebegi alip biz gitmeliyiz onlara sirayla
Eşimin akrabaları geldi bi kere toplu olarak onda da kayınvalide hazırladı her şeyi gitmeden de evi temizletip gönderdim o yüzden artık kimseyi getirmiyor

Aksamlari cok agliyordu bir de günde 4-5 kez kaka yapiyordu dediginiz şeyler bizde de olmadi
Bu iki gündür kakası daha fazla gürültülü ve kokulu geliyor bugün şu ana kadar 2 defa kaka yaptı çok şükür kanama yok ama hani hafif mukuslu bir kaka var siz nasıl bir diyet yapıyorsunuz yani tamamen süt ve süt ürünleri tüketmiyor musunuz

Ve sadece bebeğiniz anne sütü mü alıyor Ayrıca Mama da var mı
Gozle gorulmese bile gizli kan diye bir sey var mikroskobik olarak hep oluyormus sanirim...

Ben sut ve sut urunleri, yumurta içeren her sey, dana ve tavuk eti yemiyorum. 1 ay boyle beslendikten sonra doktorun yonlendirmesiyle diyeti açacakmisiz.

Sadece anne sütü aliyor, alerjik bebekler icin ozel mamalar varmis mama alsaydi onlardan yazacaktik dedi. Siz yedikce bagirsaklarinda tahris oluyor ve mama da sut bazli maddelerden uretildigi icin o da ayni şekilde.

Geciktirmeden gitmek lazim boyle bebeklerde rota asisinin zamanini bile degistirebiliyoruz siddetine gore dedi, onceki doktorumuz cok bilgi vermiyordu onun yüzünden yarim yamalak bi diyet yaptim ve bagirsaklari tahris olmaya devam etti maalesef bu doktor alerji konusunda daha bilgili aksam aglamalari gecti bebeğimin ama kan arada gozukuyor duzelmesi 2 hafta surecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…