Ben bakıcı burada diye site var orayı güvenilir buluyorum. Hem profillerden adli sicil kaydı da istiyor fazlasıyla seçenek de var orayı inceleyebilirsiniz. Birde Filipinli bakicilar var genelde şirketler aracılığıyla bulunuyor, eğer çocuğumla ingilizce ilgilenilsin yabancı dili olsun dersen bence çok iyi bir seçenek. Şirketler 1 aylık maaş kadar kendilerine istiyorlar. Bakıcı burada sitesi de aylık 2bin ya da 3bin tl ye danışmanlık verip adaylarla konuşmana imkan sağlıyor. Birde sahibinden sitesi üzerinden ilan verebilirsin sana yapılan geri dönüşler arasından seçebilirsinEkim ayında işe başlayacağım ve maalesef bakıcı bulmam gerekli nereden aranır nasıl bulunur hiç bilmiyorum. İstanbul için bakıcı nerelerden aranır öneriniz var mı? Gönül ister ki bebeğime kendim bakayım ama onun geleceği için çalışmak zorundayım çok üzülüyorum maalesef anneler de uzaktalar ve gelip kalıcı bakamıyorlar. Önerisi olan varsa lütfen yönlendirin
Bizde de oluyor emdiği zaman sıcaktan artıp tüm çenesine yayılıyordu doktor bir krem yazdı uyuduğunda sürüyorumBu noktalar sicaktan falan mi cikiyor bazen az bazen cok cikiyor
Evet ya uyanıyor sürekli diye bişi yapamıyorumBenim bebeğim de son gunlerde çok uyumaya basladi bende endişelendim acaba hasta mı diye ama senin de öyle olunca rahatladım. Hani uzun uzun sürekli uyumuyor ama uyanıp sonra yine uykulu hali geliyor, uyuma süresi fazla ama aralarda hep uyandığı için ben bir şey de yapamıyorum
Ben de son misafirlere hazır cheesecake çay kahve kuruyemiş çekirdek verdimBen misafir konusunu şöyle hallediyorum yiyecekleri komple dışarıdan alıyorum, gitmeden de servisleri onlara toplatıyorumel yapımı atıştırmalık alıyorum, bebeğe getirdikleri para vs kadar harcamış oluyorum pek anlamı olmuyor ama en azından ben yorulmuyorum ve bana da iyi geliyor
Ben bayramda götürdüm bebegi, bi yerde toplaniliyo zaten, orda hediye ve altin veren oldu bi tanesi dedi ki sen bi gun belirle bari bize o gelelim, bi turlu gelemedik dedi. Burda da gecen sormuştum bebegi gördüler hediyelerini verdiler neden hala gelmek istiyorlar ciddi ciddi ben anlamadim siz anladiniz miBen de son misafirlere hazır cheesecake çay kahve kuruyemiş çekirdek verdim
Birine de ev müsait değil isterseniz biz gelelim bebek görmek istiyorsanız ya da haftayı bekleyin dedim ben eşimle görüşüp arıcam dedi daha dönüş olmadı haftaya geldiklerinde de çay kek ve kuruyemiş karpuz gibi şeylerle göndermeyi düşünüyorum
Yakın kız arkadaşlarım var onlar geliyor onlar da zaten biri yemek biri salata yapıyor ben önden çorba tatlı falan yaparsam yapıyorum ya da dışarıdan tatlı söylüyoruz öyle gidiyor
Bizde bu durum oldu coklu gida alerjisi var maalesef. Süt proteini alerjisi muhtemelen, döküntü yok bizde de. Bi doktora gidip diyete baslamaniz lazim (durum buysa)Kızlar , bugün bebeğimin kakasında kan gördüm.. Canım baya sıkıldı. Bugün 1 bardak süt içtim içerisine Hindistan ceviz ekledim. Farklı birşeyker yemedim. Ama mama da kullanıyorum. Offf her zaman ki gibiydi bugün ağliyor kucakta susuyor. Meme de ayaktayken duruyo. Bir huzursuzluk hissetmedim yara bir döküntü yok vücudunda. Ondan sonra henüz kaka yapmadı.
Sizde durum nasıl seyrediyordu Hani önce bir meme Red de olsa vücutta döküntü olsa yani direkt kan görmek açıkçası ürküttü yani beniBizde bu durum oldu coklu gida alerjisi var maalesef. Süt proteini alerjisi muhtemelen, döküntü yok bizde de. Bi doktora gidip diyete baslamaniz lazim (durum buysa)
Altın verenler mutlaka hizmet istiyor tecrübem bu altın verip istemeyen tek arkadaşlarım oldu , çift olan arkadaşlar ve akrabalar illa gelmek istiyor dün kuzenimi gördüm ağustos 15 gibi eve gelcez hediyemizle dedi meselaBen bayramda götürdüm bebegi, bi yerde toplaniliyo zaten, orda hediye ve altin veren oldu bi tanesi dedi ki sen bi gun belirle bari bize o gelelim, bi turlu gelemedik dedi. Burda da gecen sormuştum bebegi gördüler hediyelerini verdiler neden hala gelmek istiyorlar ciddi ciddi ben anlamadim siz anladiniz mi
Aksamlari cok agliyordu bir de günde 4-5 kez kaka yapiyordu dediginiz şeyler bizde de olmadiSizde durum nasıl seyrediyordu Hani önce bir meme Red de olsa vücutta döküntü olsa yani direkt kan görmek açıkçası ürküttü yani beni
Eşimin akrabaları geldi bi kere toplu olarak onda da kayınvalide hazırladı her şeyi gitmeden de evi temizletip gönderdim o yüzden artık kimseyi getirmiyorBen de etmiyorum bebekli eve misafir gelinmesi adetini kim cikardiysa. Haftaya bi grup alcam artik cok laf soktularBence bebegi alip biz gitmeliyiz onlara sirayla
Çok teşekkür ederimTabi ki. Kusura bakmayın biraz gec gördüm. Instagramda emzirenanne adıyla geçiyor. Yasemin Öztürkten destek aldım ben. Sağolsun çok yardımcı oldu.
Rica ederim. Keyifle büyütün inşallah bebeginizi.Çok teşekkür ederim
Bu iki gündür kakası daha fazla gürültülü ve kokulu geliyor bugün şu ana kadar 2 defa kaka yaptı çok şükür kanama yok ama hani hafif mukuslu bir kaka var siz nasıl bir diyet yapıyorsunuz yani tamamen süt ve süt ürünleri tüketmiyor musunuzAksamlari cok agliyordu bir de günde 4-5 kez kaka yapiyordu dediginiz şeyler bizde de olmadi
Ve sadece bebeğiniz anne sütü mü alıyor Ayrıca Mama da var mıAksamlari cok agliyordu bir de günde 4-5 kez kaka yapiyordu dediginiz şeyler bizde de olmadi
Bu iki gündür kakası daha fazla gürültülü ve kokulu geliyor bugün şu ana kadar 2 defa kaka yaptı çok şükür kanama yok ama hani hafif mukuslu bir kaka var siz nasıl bir diyet yapıyorsunuz yani tamamen süt ve süt ürünleri tüketmiyor musunuz
Gozle gorulmese bile gizli kan diye bir sey var mikroskobik olarak hep oluyormus sanirim...Ve sadece bebeğiniz anne sütü mü alıyor Ayrıca Mama da var mı
Hepimiz öyle hep iyi insanlarla karşılaşsınlarRica ederim. Keyifle büyütün inşallah bebeginizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?