Nasıl gidiyor şimdi biraz daha iyimisinizEvet ben de onu kullanıyorum hatta ama onu alıyor memeyi almıyor. Silikon uçla biraz alışmıştı biberon vermiyordum meğer emmiyormuş kilo kaybı oldu üç gece yoğun bakıma aldılar sarılık da arttı diye. Şimdi silikon uç da veremiyorum.
Galiba bizim minnaklar hepimize özel eziyetler buluyorlarBebeği sabah beşte kalkan varmı sürekli, bu bize özel bir eziyetmi
Benimki bugün 6 da uyandıBebeği sabah beşte kalkan varmı sürekli, bu bize özel bir eziyetmi
Galiba bizim minnaklar hepimize özel eziyetler buluyorlarsabah 5 de kalktı emdi ve biz de o saatten beri ayaktayız
Anladığım kadarıyla bu Bebeklerin saat 5 alışkanlığı var hepsininAyy en zor gelen kısım bana şu sabah erken uyanmak..
Demekki yalnız değilimBenimki bugün 6 da uyandı7.30'da uyuttum tekrar 1,5 saat olarak gidiyor gün boyu
114günlük 16haftalık yani benimkisi 8aylık dogdu tammKaç günlük senin bebe
Benimkisi bazen uyanıyo yan yana yatıyoruz ben uyukluyorum o da kendi kendine oynayarak uyuyakalıyor4ü geçerek kalkıyo emiyo geri de anca 6ya kadar uyuyo kıpraşa kıpraşa o da seni uyutmuyo haliyle
Herkesin fikri var gercektenArkadaşlar ben çok sıkıldımailelerimizden (özellikle kv) dışarda gördüğümüz teyzelere kadar herkes müdahale etme peşinde.
Hadi torunlarını özlemişler gideyim diyorum kv kızımı gördüğü gibi elini ayağını kontrol ediyor üşümüş sanki diyor, bir daha görüyor zayıflamış mı sanki diyorSürekli açığım aranıyormuş gibi geliyor asla öyle bir kadın değil biliyorum ama yine de öyle hissediyorum engel olamıyorum kendime. Onlara gidince çok geriliyorum sürekli stres halindeyim acaba şimdi ne diyecek diye
Dışarı çıkalım biraz hava alalım desem kızım biraz mırıldansa herkes başlıyor şöyle yap böyle yap demeye.
Artık insan görmek istemiyorum kimse gelmesin görmesin ben de kimseyi görmeyeyim istiyorum bıktım usandım sürekli müdahale edilmesinden. Zaten yetersizlik duygusuyla baş etmeye çalışıyorum bir de onların sürekli müdahalesi beni deli ediyor
Tam temizlemiyoms en azindn haftada bir sanirim su yapip silmek lazimAy evet onu bende yaşadım bir ben yaşadım sanıyorum ya :) bende su ile normal bez ile bir sildim bayağı toz geldi hergün sleepy ile siliyordum oysa ki ne alaka dedim kendi kendime bu ne dedim demek ki gerçekten sleepy tam almıyor tozu
Bu annem deme olayina ilk oglumda cok takiktim esime soylenip duruyodum babaannesi fln diye veriyoduk ona verirken ama sonra farkettm ki ben annem diye sevdigim icin beni kiskaniyomus bende boncugum diye sevmeye basladim bu sefer o da kendine bisey buldu oyle sevmeye basladiAy kızlar naptınız diye sormaya gelmiştim bi baktım kv konusubu konu benim peşimi bırakmıyor bende aynı dertten müzdaribim öpülmesini istemiyorum ama kv ya da eşimin kardeşi inatla illa bi yerinden öpecek kpde aynı ya bacagından ya ayagından bk sürüp öyle götürecem en son cocugu illallah ettim öpme dedikçe inadıma daha çok yapıyor bide eşim yokken kv geçen hava sıcak üstünü örtme diyoruz inatla üstünü örtmeler üstüne kar yağarmış tövbe estagfirullah sende 40 derece havada örtün madem üşürsün malum diyesim geliyor valla cok doluyum bide kızıma annem annem diyor defalarca da uyardı eşim deme şöyle diye eşim yokken benim yanımda diyor bilerek yapar gibi kızım ilk torunları kendi evladıymış gibi seviyor bi anne olarak bende kendimi silik görüyorum bu durumda sanki beni annesi olarak görmezden geliyorlarmış gibi bide sürekli kendi çocuklarına benzetiyor ne zaman kv gitsek aynı amcalarına benziyor bu kız diyip duruyor eşimin kardeşi de anasına aynı bana benziyo aynı bana benziyo diyip duruyo vallahi sabrım tükendi benimde artık çok dpluyum
Ay ne alaka ya annem diceniz tabi siz annesisinizBu annem deme olayina ilk oglumda cok takiktim esime soylenip duruyodum babaannesi fln diye veriyoduk ona verirken ama sonra farkettm ki ben annem diye sevdigim icin beni kiskaniyomus bende boncugum diye sevmeye basladim bu sefer o da kendine bisey buldu oyle sevmeye basladi
Ben memeyi tuttukca eds kateterini ilistirdim. Oradan mama geldikçe memede daha uzun kalmaya başladı ama her bebek ve süreç farklı tabi. İnsallah siz de çözersinizMemeyi ağzında sabit tutmuyor tutturabildiğimde bir şekilde emiyor ama çok zor tutuyor o zamanlar bile
Biz yaptırdık lokal anestezi ile. İlk gün cok ağladı diye pisman olmuştum ama 4. Gün neredeyse tamamen iyilesmisti. Size de geçmiş olsun şimdiden.Kizlar sunnet işini halleden var mi ? Cocuk doktoruna randevu alicam ilk oglumu 3.5 aylikken yaptirmistik cok rahat etmistik bunda da gec kalmak istemiyorum
Bizim de öyleBebeği sabah beşte kalkan varmı sürekli, bu bize özel bir eziyetmi
İyi tarafından bakın, bebeğinizi sevecek insanlar var, size eziyet etmiyorlarsa rahat olunKızlar eşimin ailesiyle buluscaz topluca bana akıl ve ruh saglıgı dileyin elden ele gezecek yavrum
Bebeklerimiz aynı ymış ama seninki bir ay erken doğmuş tabi , benimki 2 hafta erken doğdu sadece 37 haftalıktı114günlük 16haftalık yani benimkisi 8aylık dogdu tamm
Bizde erken yaptırdık canım yazmıştım birkaç kerede benncede erken yaptırmak daha iyi doktor kontrolüyle tabiKizlar sunnet işini halleden var mi ? Cocuk doktoruna randevu alicam ilk oglumu 3.5 aylikken yaptirmistik cok rahat etmistik bunda da gec kalmak istemiyorum
Ay biliyormusun ilk bebeğimde bende böyle düşünüyordum şimdi diyorum ki biri alsada bende rahatlasamKızlar eşimin ailesiyle buluscaz topluca bana akıl ve ruh saglıgı dileyin elden ele gezecek yavrum
Bosver sallama ya ne derlerse desinler esine benzetiyolarsa evet benziyo de , ya da sabaha kadar annem desin annesinin sen oldugu gercegini degistiremez. zaten yeterince yoruluyoruz bi de bu insanlara enerji harcamayalimKızlar eşimin ailesiyle buluscaz topluca bana akıl ve ruh saglıgı dileyin elden ele gezecek yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?