2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    148
Nasıl gidiyor şimdi biraz daha iyimisiniz

Galiba bizim minnaklar hepimize özel eziyetler buluyorlar sabah 5 de kalktı emdi ve biz de o saatten beri ayaktayız

Anladığım kadarıyla bu Bebeklerin saat 5 alışkanlığı var hepsinin Ayy en zor gelen kısım bana şu sabah erken uyanmak..

Benimki bugün 6 da uyandı 7.30'da uyuttum tekrar 1,5 saat olarak gidiyor gün boyu
Demekki yalnız değilim bebelerin ayarında bir sorun var ennn sevmediğimm benimde erken kalkmakk

Herkesin fikri var gercekten ben artik he he diyip geciyorm bisey dediklerinde denerim diyorum yaparim diyorum hemen susuyolar
Tam temizlemiyoms en azindn haftada bir sanirim su yapip silmek lazim
Bu annem deme olayina ilk oglumda cok takiktim esime soylenip duruyodum babaannesi fln diye veriyoduk ona verirken ama sonra farkettm ki ben annem diye sevdigim icin beni kiskaniyomus bende boncugum diye sevmeye basladim bu sefer o da kendine bisey buldu oyle sevmeye basladi

Kizlar sunnet işini halleden var mi ? Cocuk doktoruna randevu alicam ilk oglumu 3.5 aylikken yaptirmistik cok rahat etmistik bunda da gec kalmak istemiyorum

Ay ne alaka ya annem diceniz tabi siz annesisiniz

Memeyi ağzında sabit tutmuyor tutturabildiğimde bir şekilde emiyor ama çok zor tutuyor o zamanlar bile
Ben memeyi tuttukca eds kateterini ilistirdim. Oradan mama geldikçe memede daha uzun kalmaya başladı ama her bebek ve süreç farklı tabi. İnsallah siz de çözersiniz ben emzirme uzmanından da destek aldım bir ay. Her sorunumda ona sordum yönlendirdi beni.

Kizlar sunnet işini halleden var mi ? Cocuk doktoruna randevu alicam ilk oglumu 3.5 aylikken yaptirmistik cok rahat etmistik bunda da gec kalmak istemiyorum
Biz yaptırdık lokal anestezi ile. İlk gün cok ağladı diye pisman olmuştum ama 4. Gün neredeyse tamamen iyilesmisti. Size de geçmiş olsun şimdiden.

Bizde erken yaptırdık canım yazmıştım birkaç kerede benncede erken yaptırmak daha iyi doktor kontrolüyle tabi

Kızlar eşimin ailesiyle buluscaz topluca bana akıl ve ruh saglıgı dileyin elden ele gezecek yavrum
Bosver sallama ya ne derlerse desinler esine benzetiyolarsa evet benziyo de , ya da sabaha kadar annem desin annesinin sen oldugu gercegini degistiremez. zaten yeterince yoruluyoruz bi de bu insanlara enerji harcamayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…