2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    148
Bosver sallama ya ne derlerse desinler esine benzetiyolarsa evet benziyo de , ya da sabaha kadar annem desin annesinin sen oldugu gercegini degistiremez. zaten yeterince yoruluyoruz bi de bu insanlara enerji harcamayalim
Çok doğru demişsin de benim psikolojim bozuldu galiba bu durumlar yüzünden gün içinde kafamın içinde hep aynı seyler kendime çok dert edinmişim ya üzülmek sütümü de etkiliyor canım sıkılıyor valla

Uykusuzluk yorgunluk annelige adaptasyon derken hassas olmak cok normal ins. gececek bu günler

Bize son bir iki gündür değişik bi güncelleme geldi. Gündüz uyaniklik penceresi kısaldı yani emiyor ugrasiyorum ediyorum uyuyor kisa bi sure (30 dk falan) uyanip yarim saat gectikten sonra tekrar uyumak istiyor gozleri falan kizariyor zaten. 1 - 1.5 saat uyanik kaliyolarlarmis ama benimki surekli uyumak istiyor anlamadim

O güncelleme doğdu doğalı vardı bizde kısa uyku kısa uyanıklık 10 dk 10 dk gibi gün boyu böyleydi o uyanıklık süresini uzun turmaya çalış mesela 1.15 dk uyanık kalabiliyorsa ayına göre o kadar süre uyutmamaya çalış bir dene istersen inşallah işe yarar yoruluyor biraz daha uzuyor uykusu yoksa o kısacık uykuydu insan hiçbir iş yapamıyor

İsmini vermenizin bir sakıncası var mı ben de iletişime geçsem?

Nasıl gidiyor şimdi biraz daha iyimisiniz
Evet yavaş yavaş da olsa memeye alışıyor sanki ama şimdi de uyku problemi yaşıyoruz. Emdikten sonra uyumuyor ve acaba aç mı diyorum? Bazen bir saat emiyor ama uyumuyor saatlerce uyanık kalıyor

Kıslar bebişlere su veriyor musunuz benimkinin bi haftadır çişli bez sayısı 3/4 civarı çok da terliyor sırt ense emzirirken saçlarının arkası ıslanıyor acaba sıvı yetersiz mi diye düşündüm

Evet yavaş yavaş da olsa memeye alışıyor sanki ama şimdi de uyku problemi yaşıyoruz. Emdikten sonra uyumuyor ve acaba aç mı diyorum? Bazen bir saat emiyor ama uyumuyor saatlerce uyanık kalıyor
çişli bez ve kilo takibi yapabilirsin ordan anlayabilirsin aç kalıp kalmadığını, uyku tablosu da deneyebilirsin istersen ben öyle öyle biraz düzene koydum

Kızlar 31 martta doğurdum birberonla besleniyor. 3 haftadır uyanıkken içmek istemiyor hiç 40 ml zorla veriyorum uyurken içiyor sadece her zamanda uyutamıyorum bu durumu yaşayan ve çözüm bulan var mı çok az kilo alıyor zor durumdayım

Grupta bunu yaşayan birkaç vardı , bende meme reddi yaşıyorum, bu aylar herkeste bir sıkıntı var inşallah çözüm bulabilirsiniz sizde

Uyku tablosu derken uyku ve uyanıklık sürelerini mi not aldınız?
Not almaya erindim ben yapamadım
Uyanma saatini direk gbt ye yazdım ayını yazdım bana tablo oluşturur musun dedim oda bana attı hergün yaptım düzene soktum biraz şimdi misafirlerim var diye bozuldu ilgisiz kaldığı içün, onun harici çok berbattı uykuları gece 3 te uyuyordu falan şimdi daha iyi oldu yalnız şuna dikkat et uyutamadığın saati uyumuş olarak sayıp diğer uyku saatine kadar uyumasına izin vermemeye çalış çat pat uyarsan bebekte seni yönlendirir zamanla

Benim abim gıda mühendisi eğer mama kullanıyorsan vermen gerekiyor mama suyun yapısını değiştirrir dedi eşide yenidoğan hemşiresi oda vermelisin dedi benimde neyalan söyliyim İçim rahat etmiyor terlediği günler aşırı sıcak havalarda bir çay kaşığı civarı veriyorum ben onun harici serinken terlememişse falan özellikle vermiyorum

Maşallah valla çok mantıklı olmuş ya ben de deneyeceğim bunu çünkü ben de çok üşendim yazmaya teşekkür ederimm

Kisa uyku 2. Aydan beri var ama hemen uykusunun gelmesi garip geldi. Sen dedikten sonra chatgptye tablo yaptirip asagi yukari uymustum iyi gidiyordu ama bozuldu

Sadece anne sütü veren arkadaşlar bebeğiniz gece kaç kere uyanıyor, veya uyandırıyor musunuz beslemek için? Gece sütü kilo aldırıyor ya ondan soruyorum. Doktora danışan var mı bu konuda?
Ben özellikle uyandırmıyorum kendi uyanıyor acıkınca.akşam 8-9 gibi uyutuyorum normalde gece 1-2 gibi kalkıyordu ama bu aralar 12 de kalkıyor emiyor sonra 3.45 gibi kalkıyor emiyor sonra 6 gibi. Bazen emmesi altını alması 7 yi buluyor öyle güne başlıyoruz bazen emip geri yatıyor 8.45 civarı uyanıyor

Kisa uyku 2. Aydan beri var ama hemen uykusunun gelmesi garip geldi. Sen dedikten sonra chatgptye tablo yaptirip asagi yukari uymustum iyi gidiyordu ama bozuldu
Buara bizimkide bozzuldu hem uykuları garip oldu hem emmez oldu değişti bu ay herşey alt üst, gece 1 den 7 ye kadar uyutmaya çalıştık canım çıktı

Sadece anne sütü veren arkadaşlar bebeğiniz gece kaç kere uyanıyor, veya uyandırıyor musunuz beslemek için? Gece sütü kilo aldırıyor ya ondan soruyorum. Doktora danışan var mı bu konuda?
Osman gönülal ı dinledim bu konuda doktora özellikle danışmadım bu ayda sabaha kadar uyumasında sakınca yok, kilo alımı iyiyae tabi değilse uyandırılabilir bence benim bebeğim çok kilo alıyor diyemem ama genede kendi kalkarsa emziriyorum yoksa uyandırmuyırum sabaha kadar emzirmediğimde oluyordu arada dediğin gibi ama uykulardan önce emzirmek gece emzirmek kilo yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…