2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    148
Ay sorma gıcık oluyorum akrabalarıma ya… geçen gün halam gelmişti babam kaza yaptığı zaman. Saatlerce hastanede durdu gelen gidenle öpüştü kadın sonra evimize geldiler aldı bebeği öpüyor şapır şupur bi de yüzünden, baya bi baktım yüzüne devam etti gözümün içine baka baka. O an sohbet de akıyor bu arada muhabbet ediliyor salonda. Dayanamadım artık hala yüzünden öpme artık olur mu hadtaneden geldiniz o kadar insanla selamlaştınız dedim. Yüzümğ ykadım dedi
Sonra da haklısın düşünemedim kucağıma bile almamalıydım dedi. Manyak mı ne deli oldum Allahım ya

Ayyy şaka gibiler gerçekten ya. Uzak olmak en güzeli bazen gerçekten gurbette falan olsaydim da ugrasmasaydim diyorum

Bu arada bu bildirimi yukarda gördüm tekine bastim diğerini de okurum diye bi baktim tek msj diyorum kafayi mi yedim sabah sabah aksbahbdjabdisjd nisana yazmışsın

Bu mesajı atlamışım. Çok geçmiş olsun, nasıl oldunuz şimdi?

Ellerini yıkarsınız olmazsa. Ben öyle yapıyorum, sıcaklar da bunaltıyor zaten bebekleri.

Kızlar boğazım hafif ağrıyor gibiydi bir baktım beyaz beyaz enfeksiyon olmuş, bebeğime geçmiş midir? Bu bulaşıcı bir şey mi? Yarın doktora gideceğim ama endişelendim

Kızlar boğazım hafif ağrıyor gibiydi bir baktım beyaz beyaz enfeksiyon olmuş, bebeğime geçmiş midir? Bu bulaşıcı bir şey mi? Yarın doktora gideceğim ama endişelendim
Geçmiş olsun Benimde olmuştu. Bebişte çok uzun sürmeyen hafif ateş ve kırgınlık vardı 1 gün bile sürmedi. Doktor bol bol emzir senin sütün onu korur demişti.
Bitkisel şeyler kullanır mısınız bilmiyorum ama yine de söyliyim dut kurusunu kaynatıp için enfeksiyona iyi geliyor ben öyle atlattım

Kızlar, maalesef bizim evimiz çok sıcak ve kızım aşırı terliyor Emzirme aralığı 2 saati asla geçmiyor istemiyorsa bile zorluyorum bu sefer kusuyor. Geceleri 2 ya da 3 kere kalkıp emiyor ama sabah uyandığında idrarı yine koyu oluyor çiş sayısı azaldı haliyle bu aralar. Bunu çok kafaya taktım ne yapacağım

Teşekkür ederim, umarım bebişe geçmez ya da geçse de sizin gibi atlatırız. Dut kurusunu da deneyeceğim

Geçen ay aynı sebepten hiç kilo alamıyoruk. Bu ay taşındık evde eski bir klima var sürekli açık tutuyorum ve geçen ay 300 gram alan çocuk 2 haftada 350 gram almış. Gerçekten sıcak onları çok etkiliyor eğer imkanınız varsa klima alabilirsiniz. Bir de ben hava temizleyici almıştım onun da soğutma etkisi var klima gibi olmasa da bizim yatak odasını hafif soğutuyor. Kesinlikle klima gibi değil vantilatörün daha iyisi gibi.
Birde önceki evde klima yokken yaptıklarım şu sekildeydi, perdeleri kesinlikle açmıyordum güneşlik hep kapalı olacak camları hava karardiktan sonra açıp sabah serinliği eve dolduktan sonra kapatıyordum birde hep vantilatör acik oluyordu. Biraz işe yarıyor bunları deneyebilirsiniz. Bebeğin bol bol elini yüzünü yıkayın ferahlasın

Her gün suya sokuyorum çünkü isilik çıkarmaya başladı özellikle emerken terleyen bölgeleri
Hangi hava temizleyisinden aldınız ben de bakıyorum hemen gidip bugün alabilirim

Her gün suya sokuyorum çünkü isilik çıkarmaya başladı özellikle emerken terleyen bölgeleri
Hangi hava temizleyisinden aldınız ben de bakıyorum hemen gidip bugün alabilirim
Biz dyson aldık ama xiaomi de aynı. Benim alma sebebim yeni taşındığım evde 1 kıyafetin üstünün küf olduğunu gördüm (belki ben nemli bıraktım ondan oldu) hava temizleyiciler küf sporlarını da yakalıyor diye aldık. Ben xiaomi düşünüyordum eşim bebek olduğu için riske atmak istemedi dyson aldi. Arada baya bir fiyat farkı var xiamo 5bin dyson 25 bin. Dysona o parayı verene kadar klima alabilirsiniz ya da xiaomi almak daha mantıklı ama o nasıl hava üflüyor bilmiyorum. İsterseniz media markta gidip bir bakın. Orda inceleyip nasıl hava verdiklerini kontrol edebilirsiniz.
Birde ekstra olarak dyson alacaksanız media marktin sitesinde 25bin mağazada 28bin ama o ürünü gösterdiğiniz zaman 25 binlik olandan ellerinden varsa onu alabilirsiniz. 28bin olanın 1 eski modeliymiş sadece filtresi güçlendirilmiş ama zaten filtresi 1 yıl sonra değişiyor o yüzden eski modeli alabilirsiniz. 1 yıl sonra alacağınız filtre yeni filtreden ve eski modele de uyuyor

Çok çok teşekkür ederim

Çok çok teşekkür ederim
Ben yine tekrar belirteyim normalde hava soğutma gibi bir amaçları olmadığı için klima performansı beklemeyin vantilatörden biraz daha iyiler. Sonra alıp memnun olmazsanız kendimi kötü hissederim eğer 2 ay sıcak olan bir şehirde değilseniz klima almak daha mantıklı

bende hava temizleyici Daıkın aldım 12 küsür fiyatı ve 10 yıl filtre garantisi var çok iyi şekilde tozu kokuyu temizliyor ayrıca fan modu var hafif üflüyor bu da. Ben her sene filtre değişimi çok pahalı olduğu için bunu tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…