- 12 Ağustos 2024
- 1.309
- 2.956
- 53
- 25
Ay sorma gıcık oluyorum akrabalarıma ya… geçen gün halam gelmişti babam kaza yaptığı zaman. Saatlerce hastanede durdu gelen gidenle öpüştü kadın sonra evimize geldiler aldı bebeği öpüyor şapır şupur bi de yüzünden, baya bi baktım yüzüne devam etti gözümün içine baka baka. O an sohbet de akıyor bu arada muhabbet ediliyor salonda. Dayanamadım artık hala yüzünden öpme artık olur mu hadtaneden geldiniz o kadar insanla selamlaştınız dedim. Yüzümğ ykadım dediBenim oturduğum sokakta bir sürü çocuk var, komşumun d çocukları var biri 3 yaşında diğerleri 6-7 ve onlarla annesi sevecekseniz ayağından sevin eline asla ellemeyin slini emiyor mikrop kapad dedi. O günden beri hiç eline yeltenmediler. Küçüğü bazwn dayanamiyor elliyor annesi gördüğü gibi ıslak mendil getiriyor sil diye. Dün de sokaktaki diğer çocuklar sevmek istedi komsumun kızları hemen uyardi ayakalrindan sevin diye. Zaten atopik vücudu alerjik biraz o yüzden de çok ellemeyin şimdilik büyüsün seversiniz dedim uzaktan sevdiler hep minnoşlar. Hala yolda görünce uzaktan seviyorlar.
Bu büyük insanlar şu küçücük çocuklar kadar akıllı değil. Yas büyüdükçe aynı oranda zekaları düşüyor. Kp uyarmamiza rağmen elini öpüyor biz de peşine her seferinde siliyoruz ama islak mendil de zarar verebilir çünkü atopik..... Sokaktan geçen marketteki insanlar bile eline uzaniyo direkt. Yani o kadar stres altındayım ki teyzemler dedemleein olduğu yere hala gitmedim. Biri sevmek ister öper diye geberiyorum stresten. Kendi annemler bile opmuyor geçen uzaktan bir halasina emrivaki yapti kp kapidan görüşmüş olduk, kadın 1dkda kendi ailemizden cok opmustur. Kp arada diye sustum uyarir diye uyarmadi... Bidahakine ben uyaricam. Doktora gittik dedik niye dedi alerjisi var dedik ve öpmeye devam etti kadın....... Opmeyin ya bebekleri of darlandim. İnsan içine girmek istiyorum ama böyle oluyor diye de vazgeçiyorum komşumun yaninda olduğum kadar rahat olduğum tek bir yer yok şaka gibi gerçekten aşırı sinir yukluyum bu konuya. Seni çok iyi anlıyorum
Ayyy şaka gibiler gerçekten ya. Uzak olmak en güzeli bazen gerçekten gurbette falan olsaydim da ugrasmasaydim diyorumAy sorma gıcık oluyorum akrabalarıma ya… geçen gün halam gelmişti babam kaza yaptığı zaman. Saatlerce hastanede durdu gelen gidenle öpüştü kadın sonra evimize geldiler aldı bebeği öpüyor şapır şupur bi de yüzünden, baya bi baktım yüzüne devam etti gözümün içine baka baka. O an sohbet de akıyor bu arada muhabbet ediliyor salonda. Dayanamadım artık hala yüzünden öpme artık olur mu hadtaneden geldiniz o kadar insanla selamlaştınız dedim. Yüzümğ ykadım dedi
Sonra da haklısın düşünemedim kucağıma bile almamalıydım dedi. Manyak mı ne deli oldum Allahım ya
Daha iyiyiz canim cok sagolBebişin iyidir inşallah canımnasıl oldunuz
Bu mesajı atlamışım. Çok geçmiş olsun, nasıl oldunuz şimdi?Bebegimin 38.5 derece atesi cikti acile geldik doktor zaturre suphesiyle yatirmak istiyor, eşime cok kiziyorum zirt pirt hasta olan biri ve yine eve mikrop getirdi bu sefer bebek de var. Ben zaten fenayim onu gectim cocuguma damar yolu falan actilarevet biliyorum bilerek yapmadi ama kiziyorum napiyim. Insallah hemen iyilesir bebegim
Sevindim iyi olduğunuza, zatürre değildi değil mi?Daha iyiyiz canim cok sagol
Daha iyiyiz kendi doktoru buhar tedavisi uyguladi antibiyotige gerek kalmayacak gibi cok tesekkur ederimBu mesajı atlamışım. Çok geçmiş olsun, nasıl oldunuz şimdi?
İyi maaşallah, çok sevindim.Daha iyiyiz kendi doktoru buhar tedavisi uyguladi antibiyotige gerek kalmayacak gibi cok tesekkur ederim
Beyaz çok güzel ama çocukla çok zor. Ben de bakıp bakıp iç çekiyorum.Halıları çöpün yanına atmamak için kendimi zor tutuyorum sjbsshnsnsndjdjsjsjs bıktım beyaz halıdan... Koltuklar da beyazşimdilik sorun yok ama ayaklaninca delirmezsem iyidir
Ellerini yıkarsınız olmazsa. Ben öyle yapıyorum, sıcaklar da bunaltıyor zaten bebekleri.Benim oturduğum sokakta bir sürü çocuk var, komşumun d çocukları var biri 3 yaşında diğerleri 6-7 ve onlarla annesi sevecekseniz ayağından sevin eline asla ellemeyin slini emiyor mikrop kapad dedi. O günden beri hiç eline yeltenmediler. Küçüğü bazwn dayanamiyor elliyor annesi gördüğü gibi ıslak mendil getiriyor sil diye. Dün de sokaktaki diğer çocuklar sevmek istedi komsumun kızları hemen uyardi ayakalrindan sevin diye. Zaten atopik vücudu alerjik biraz o yüzden de çok ellemeyin şimdilik büyüsün seversiniz dedim uzaktan sevdiler hep minnoşlar. Hala yolda görünce uzaktan seviyorlar.
Bu büyük insanlar şu küçücük çocuklar kadar akıllı değil. Yas büyüdükçe aynı oranda zekaları düşüyor. Kp uyarmamiza rağmen elini öpüyor biz de peşine her seferinde siliyoruz ama islak mendil de zarar verebilir çünkü atopik..... Sokaktan geçen marketteki insanlar bile eline uzaniyo direkt. Yani o kadar stres altındayım ki teyzemler dedemleein olduğu yere hala gitmedim. Biri sevmek ister öper diye geberiyorum stresten. Kendi annemler bile opmuyor geçen uzaktan bir halasina emrivaki yapti kp kapidan görüşmüş olduk, kadın 1dkda kendi ailemizden cok opmustur. Kp arada diye sustum uyarir diye uyarmadi... Bidahakine ben uyaricam. Doktora gittik dedik niye dedi alerjisi var dedik ve öpmeye devam etti kadın....... Opmeyin ya bebekleri of darlandim. İnsan içine girmek istiyorum ama böyle oluyor diye de vazgeçiyorum komşumun yaninda olduğum kadar rahat olduğum tek bir yer yok şaka gibi gerçekten aşırı sinir yukluyum bu konuya. Seni çok iyi anlıyorum
Evdeysek öyle yapıyorum ama dışarda mecbur kalıyoruzEllerini yıkarsınız olmazsa. Ben öyle yapıyorum, sıcaklar da bunaltıyor zaten bebekleri.
Geçmiş olsunKızlar boğazım hafif ağrıyor gibiydi bir baktım beyaz beyaz enfeksiyon olmuş, bebeğime geçmiş midir? Bu bulaşıcı bir şey mi? Yarın doktora gideceğim ama endişelendim
Teşekkür ederim, umarım bebişe geçmez ya da geçse de sizin gibi atlatırız. Dut kurusunu da deneyeceğimGeçmiş olsunBenimde olmuştu. Bebişte çok uzun sürmeyen hafif ateş ve kırgınlık vardı 1 gün bile sürmedi. Doktor bol bol emzir senin sütün onu korur demişti.
Bitkisel şeyler kullanır mısınız bilmiyorum ama yine de söyliyim dut kurusunu kaynatıp için enfeksiyona iyi geliyor ben öyle atlattım
Geçen ay aynı sebepten hiç kilo alamıyoruk. Bu ay taşındık evde eski bir klima var sürekli açık tutuyorum ve geçen ay 300 gram alan çocuk 2 haftada 350 gram almış. Gerçekten sıcak onları çok etkiliyor eğer imkanınız varsa klima alabilirsiniz. Bir de ben hava temizleyici almıştım onun da soğutma etkisi var klima gibi olmasa da bizim yatak odasını hafif soğutuyor. Kesinlikle klima gibi değil vantilatörün daha iyisi gibi.Kızlar, maalesef bizim evimiz çok sıcak ve kızım aşırı terliyorEmzirme aralığı 2 saati asla geçmiyor istemiyorsa bile zorluyorum bu sefer kusuyor. Geceleri 2 ya da 3 kere kalkıp emiyor ama sabah uyandığında idrarı yine koyu oluyor çiş sayısı azaldı haliyle bu aralar. Bunu çok kafaya taktım ne yapacağım
Her gün suya sokuyorum çünkü isilik çıkarmaya başladı özellikle emerken terleyen bölgeleriGeçen ay aynı sebepten hiç kilo alamıyoruk. Bu ay taşındık evde eski bir klima var sürekli açık tutuyorum ve geçen ay 300 gram alan çocuk 2 haftada 350 gram almış. Gerçekten sıcak onları çok etkiliyor eğer imkanınız varsa klima alabilirsiniz. Bir de ben hava temizleyici almıştım onun da soğutma etkisi var klima gibi olmasa da bizim yatak odasını hafif soğutuyor. Kesinlikle klima gibi değil vantilatörün daha iyisi gibi.
Birde önceki evde klima yokken yaptıklarım şu sekildeydi, perdeleri kesinlikle açmıyordum güneşlik hep kapalı olacak camları hava karardiktan sonra açıp sabah serinliği eve dolduktan sonra kapatıyordum birde hep vantilatör acik oluyordu. Biraz işe yarıyor bunları deneyebilirsiniz. Bebeğin bol bol elini yüzünü yıkayın ferahlasın
Biz dyson aldık ama xiaomi de aynı. Benim alma sebebim yeni taşındığım evde 1 kıyafetin üstünün küf olduğunu gördüm (belki ben nemli bıraktım ondan oldu) hava temizleyiciler küf sporlarını da yakalıyor diye aldık. Ben xiaomi düşünüyordum eşim bebek olduğu için riske atmak istemedi dyson aldi. Arada baya bir fiyat farkı var xiamo 5bin dyson 25 bin. Dysona o parayı verene kadar klima alabilirsiniz ya da xiaomi almak daha mantıklı ama o nasıl hava üflüyor bilmiyorum. İsterseniz media markta gidip bir bakın. Orda inceleyip nasıl hava verdiklerini kontrol edebilirsiniz.Her gün suya sokuyorum çünkü isilik çıkarmaya başladı özellikle emerken terleyen bölgeleri
Hangi hava temizleyisinden aldınız ben de bakıyorum hemen gidip bugün alabilirim
Çok çok teşekkür ederimBiz dyson aldık ama xiaomi de aynı. Benim alma sebebim yeni taşındığım evde 1 kıyafetin üstünün küf olduğunu gördüm (belki ben nemli bıraktım ondan oldu) hava temizleyiciler küf sporlarını da yakalıyor diye aldık. Ben xiaomi düşünüyordum eşim bebek olduğu için riske atmak istemedi dyson aldi. Arada baya bir fiyat farkı var xiamo 5bin dyson 25 bin. Dysona o parayı verene kadar klima alabilirsiniz ya da xiaomi almak daha mantıklı ama o nasıl hava üflüyor bilmiyorum. İsterseniz media markta gidip bir bakın. Orda inceleyip nasıl hava verdiklerini kontrol edebilirsiniz.
Birde ekstra olarak dyson alacaksanız media marktin sitesinde 25bin mağazada 28bin ama o ürünü gösterdiğiniz zaman 25 binlik olandan ellerinden varsa onu alabilirsiniz. 28bin olanın 1 eski modeliymiş sadece filtresi güçlendirilmiş ama zaten filtresi 1 yıl sonra değişiyor o yüzden eski modeli alabilirsiniz. 1 yıl sonra alacağınız filtre yeni filtreden ve eski modele de uyuyor
Ben yine tekrar belirteyim normalde hava soğutma gibi bir amaçları olmadığı için klima performansı beklemeyin vantilatörden biraz daha iyiler. Sonra alıp memnun olmazsanız kendimi kötü hissederimÇok çok teşekkür ederim
bende hava temizleyici Daıkın aldım 12 küsür fiyatı ve 10 yıl filtre garantisi var çok iyi şekilde tozu kokuyu temizliyor ayrıca fan modu var hafif üflüyor bu da. Ben her sene filtre değişimi çok pahalı olduğu için bunu tercih ettimHer gün suya sokuyorum çünkü isilik çıkarmaya başladı özellikle emerken terleyen bölgeleri
Hangi hava temizleyisinden aldınız ben de bakıyorum hemen gidip bugün alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?