Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim Allah sizden razı olsun
Bize doktor verdi o yüzden kullanıyorum da aşırı işe yaradı diyemem hala emmiyorBizim de dişler fena kaşınıyor .ben kaşıyıcıyla kendim kaşıyorum kendi devamlı omzumu ısırıyor gün içinde devamlı ısırmaya çalışıyo bişeyleri.jel ve granüle cesaret edemedim ben ya 6aydan küçükler ya ek gıdaya geçmeden vermeyim dedim.peki etki ediyor mu jel
Çok zor bir durum biliyorum ama gittiğiniz doktor bu tedaviyi bebeğine uygun olarak vermiştir. Baksana ne zamandır bebek beslenmiyor yavrum var bir sıkıntısı. Hayır, sen harika bir annesin. Ve evlatlarına çok güzel bakıyorsun. Lütfen, bu Doktor'un tedavisi sonuç verecek.Kızlar bebeğimin beslenme reddi için bugün çocuk gastroya gittim Motis diye bir şurup ve lansor verdi lansorumkırıpöiçindeki tozu bir kaşık ile vercem üstüne mama döküp . Motis ile ilgili hep kötü yorumlar çok yan etkili bir ilaçmış napacsğımı şaşırdım gittiğim doktor da üniversite hastanesinde profesör sayılı çocuk gastro doktorlarından .. çok üzgünüm bebeğim gittikçe yemiyor çünkü.kakası herşeyi normal bu ilaçlar ikimhagta kullan geçmezse endoskopi yaparız ve alerji bakarız dedi of allahım gücüm bitiyor çok kötüyüm
Canımsınız iyikş varsınız bu yorumlar bile modumu yükseltti Allah razı olsunÇok zor bir durum biliyorum ama gittiğiniz doktor bu tedaviyi bebeğine uygun olarak vermiştir. Baksana ne zamandır bebek beslenmiyor yavrum var bir sıkıntısı. Hayır, sen harika bir annesin. Ve evlatlarına çok güzel bakıyorsun. Lütfen, bu Doktor'un tedavisi sonuç verecek.
Emzirdiğimiz sürece regl olmayabiliyormuşuz 2 yıl olmayanlar var. Ben daha olmadım umarım bir süre daha olmamKızlar regl oldunuz mu? Ben hala olmadım sezaryen olmustum yumurtalarım da azalmıs dogum sonrası kontrolde doltor söylemisti, onun etkisi mi yoksa ne zaman ortalama olur meraktayım
Ben ilk oğlumda bir yıl olmamıştım. Emzirme aralıkları açıldıkça olmaya başlamıştım. Doğumdan sonra da hiç olmadım daha, olma belirtim de yok. Bakalım ne zamana kısmet.Kızlar regl oldunuz mu? Ben hala olmadım sezaryen olmustum yumurtalarım da azalmıs dogum sonrası kontrolde doltor söylemisti, onun etkisi mi yoksa ne zaman ortalama olur meraktayım
Gaz icin yuz ustu yatirmayi denediniz mi ? Biz cok faydasını gördük banyo masaj arkasına yüz ustu yatirinca cok rahatladi ve oyle uyumaya alisti bizinde ne damla ne baska bisey etki etmemisti belki gaz oldugu icinde istahsizligi vardirİnşallah canım benim Allah sizden razı olsunama dünden beri fenalaştı ne gece durdu ne gündüz hep ağlıyor bir yeri ağrıyor inşallah ilaçlar fayda eder çocuk kıvrandıkça ben üzülüyorum sürekli bir de gazı var anlatamam asla bebekken olmayan şeyler biranda başladı
ailelerimiz hepimiz dua ediyoruz çocuğa vallahi doktor doktor geziyoruz yok gün geçtikçe kötüye gidiyor allahım şifa versin başka çare yok beklemekten dua etmekten çünkğ herşeyi deniyorum doktorlar ne veriyorsa ne diyorsa ama bakalım inşallah ilaçlara dün başladım belki fayda götürürüz zamanla bir umut
Cok geçmiş olsn 3 4 saatte bir sanirim brn cok basim agridiginda arveleste iciyorm yarim yarim parol kesmiyorKızlar ateşim var vücudum dökülüyor parol kullanma aralıkları nasıl olmalı sordunuz mu hiç doktorunuza
Evet zaten hep yüzüstü yatıyor seviyor ama bu gaz biz de hiç böyle yoktu çok fazla sancısı var gece uyumuyor yenidoğanken bile böyle birşey hiç olmamıştı gece 3 ten sonra hiç yatmıyor sürekli kıvranıyorGaz icin yuz ustu yatirmayi denediniz mi ? Biz cok faydasını gördük banyo masaj arkasına yüz ustu yatirinca cok rahatladi ve oyle uyumaya alisti bizinde ne damla ne baska bisey etki etmemisti belki gaz oldugu icinde istahsizligi vardir
Mama değişiminden kaynakli belki de bu gunlerde gecicek inşallah geriye dönüp baktigimizda neler yasadik dicezEvet zaten hep yüzüstü yatıyor seviyor ama bu gaz biz de hiç böyle yoktu çok fazla sancısı var gece uyumuyor yenidoğanken bile böyle birşey hiç olmamıştı gece 3 ten sonra hiç yatmıyor sürekli kıvranıyor
Ben artık sosyal medyaya hiç girmiyorum girersem de öyle bir yüzeysel bakıyorum, dışarı da çıkmadığım için dünyadan habersiz yaşamayı tercih ediyorum. En azından bu emzirme süreci bitene kadar böyle devam edeceğim çünkü çok kafama takıyorum. Geceleri uyuyamayacak kadar darlanıp, nefes alamıyorum. Birde eşim de orman itfaiyesinde çalışıyor, kendim de itfaiyeciyim bu yüzden çalışma şartlarını biliyorum, gördükçe iyice canım sıkıldığı ve birde eşimi düşünüp endişelendiğim için hiç bakmıyorumAh kizlar çok üzgünüm canim bursam yanıyohaberleri gordukce icim daraliyo biz inegoldeyiz ama kulleri buraya kadar geliyo agaclar hayvanlar cayir cayir yaniyo
![]()
Cok kötü ya bende takip etmiyodum ama bursada olunca yasadigim yer mecbur bakiyorum Rabbim yardımcıları olsun calisan ugrasan herkesin sebep olanlara da Allah sorsun iki cihanda daBen artık sosyal medyaya hiç girmiyorum girersem de öyle bir yüzeysel bakıyorum, dışarı da çıkmadığım için dünyadan habersiz yaşamayı tercih ediyorum. En azından bu emzirme süreci bitene kadar böyle devam edeceğim çünkü çok kafama takıyorum. Geceleri uyuyamayacak kadar darlanıp, nefes alamıyorum. Birde eşim de orman itfaiyesinde çalışıyor, kendim de itfaiyeciyim bu yüzden çalışma şartlarını biliyorum, gördükçe iyice canım sıkıldığı ve birde eşimi düşünüp endişelendiğim için hiç bakmıyorum![]()
Bebişin iyidir inşallah canımBebegimin 38.5 derece atesi cikti acile geldik doktor zaturre suphesiyle yatirmak istiyor, eşime cok kiziyorum zirt pirt hasta olan biri ve yine eve mikrop getirdi bu sefer bebek de var. Ben zaten fenayim onu gectim cocuguma damar yolu falan actilarevet biliyorum bilerek yapmadi ama kiziyorum napiyim. Insallah hemen iyilesir bebegim
![]()
Halıları çöpün yanına atmamak için kendimi zor tutuyorum sjbsshnsnsndjdjsjsjs bıktım beyaz halıdan... Koltuklar da beyazBende hangi akla hizmet beyaz halı almışım bilmiyorum. Beyaz pişmanlıktır boşver sen onları![]()
Benim oturduğum sokakta bir sürü çocuk var, komşumun d çocukları var biri 3 yaşında diğerleri 6-7 ve onlarla annesi sevecekseniz ayağından sevin eline asla ellemeyin slini emiyor mikrop kapad dedi. O günden beri hiç eline yeltenmediler. Küçüğü bazwn dayanamiyor elliyor annesi gördüğü gibi ıslak mendil getiriyor sil diye. Dün de sokaktaki diğer çocuklar sevmek istedi komsumun kızları hemen uyardi ayakalrindan sevin diye. Zaten atopik vücudu alerjik biraz o yüzden de çok ellemeyin şimdilik büyüsün seversiniz dedim uzaktan sevdiler hep minnoşlar. Hala yolda görünce uzaktan seviyorlar.Merhabalar. Biz memlekete geldik. Bir çocuk büyütmek için bir köy gerekir sözüne binaen çok rahat edeceğimi umuyordum baştaama daha gelmeden gelsin ısıracaz muhabbetleri başladı. Yüzünde sivilce oluyor diye doktor benim öpmemi dahi yasaklamıştı doğduğunda millet ısıracaz diyor. Karşı okuduğumda biz yine ısırırım gizli ısırırız diyorlar kabus gibi. Geldik daha bismillah demeden ilk takımını yaptırdılar. Her şeyi ağzına alıyor diye salatalık verdiler ağzına
ek gıdaya geçmenin de sıralaması varmış hem daha küçük diyorum siz de böyle büyüdünüz diyorlar. Çıldıracağım.
Bebeğim kalabalığı çok seviyor evdeki gibi huysuz olmuyor ama kalabalığın da bu sıkıntıları var. Ne yapacağım bilmiyorum.
Yangın Gürsu sönmüş ama hala devam ediyor harmancikta 10 köy tahliye ve ateş içinde kalmışAh kizlar çok üzgünüm canim bursam yanıyohaberleri gordukce icim daraliyo biz inegoldeyiz ama kulleri buraya kadar geliyo agaclar hayvanlar cayir cayir yaniyo
![]()