8den beri gözünden uyku akıyodu hatta dışarı hava almaya çıkarmıştık çok uykusu var diye henen döndük. 8:30da basladıgım uyutma cabası 11de sonuclandı bi an hic uyumıcak sandım inanılmaz gözünden uyıu akıyo yüzü gözü kızarıyo ama dalamıyo cocuk hala bakınma derdinde. Simdilik geceleri kalkmıyo sabah 5e kadar uyuyo hatta gecen 6ya kadar uyudu ama onlar da bozulur bu atakla yakındırBu aksam o kadar zor uyuttum kiaglicaktim en son vantilatöru tasidim uyudugu odaya simdi guzel uyuyo cocuklarda sicaktn bunaliyi buyuk oglumda bizim odaya geldi artik bi odada 4 kişi püfür püfür uyuruz bu aksam
Ay ben cok sinirleniyorum anne babanın sözünü dinlemeden bebeklere istedikleri gibi davrandıklarında muhtemelen sert bir sekilde uyarır tekrar olursa da kalkıp giderdim kendi annem babam ya da kv kp de olsa ama tabii her ailenin dinamigi farklı. Bence siz her sekilde tekrar uyarın devir degisti her bebek de aynı degil allah korusun yani cocuk mikrop kapsa nolacak..Merhabalar. Biz memlekete geldik. Bir çocuk büyütmek için bir köy gerekir sözüne binaen çok rahat edeceğimi umuyordum baştaama daha gelmeden gelsin ısıracaz muhabbetleri başladı. Yüzünde sivilce oluyor diye doktor benim öpmemi dahi yasaklamıştı doğduğunda millet ısıracaz diyor. Karşı okuduğumda biz yine ısırırım gizli ısırırız diyorlar kabus gibi. Geldik daha bismillah demeden ilk takımını yaptırdılar. Her şeyi ağzına alıyor diye salatalık verdiler ağzına ek gıdaya geçmenin de sıralaması varmış hem daha küçük diyorum siz de böyle büyüdünüz diyorlar. Çıldıracağım.
Bebeğim kalabalığı çok seviyor evdeki gibi huysuz olmuyor ama kalabalığın da bu sıkıntıları var. Ne yapacağım bilmiyorum.
Ben de sabah öğle aksam tok karnına bir bardak suya 20 damla damlatmıstım. Kimisi cok ise yarıyor diyor da bende cok etki etmedi, bu süt isi gercekten sans isi biraz da ben napsam artmadı basından beri aynıAnneler merhaba
Bestlak damlayı nasıl kullandınız? 20 damla diyor.
Öyle gerçekten Allah korusun. Çatışmak istemiyorum ama ister istemez tatsızlık yaşanıyor. Her çocuk büyüten kendini doktor hemşire öğretmen pedagog vs sanıyor kendiniAy ben cok sinirleniyorum anne babanın sözünü dinlemeden bebeklere istedikleri gibi davrandıklarında muhtemelen sert bir sekilde uyarır tekrar olursa da kalkıp giderdim kendi annem babam ya da kv kp de olsa ama tabii her ailenin dinamigi farklı. Bence siz her sekilde tekrar uyarın devir degisti her bebek de aynı degil allah korusun yani cocuk mikrop kapsa nolacak..
Ben imom aldım şimdilik memnun gibiyim daha çnceden Solgar ,lacmix falan kullandım içinde en iyi gelen lacmixidi bide imom deniyim dedim şimdilik iyi gidiyoruz ayrıca saç dökülmesine de iyi geliyor demişlerdi insalah öyle olur öbek öbek saçlarım dökülmeye basladı benimBen de sabah öğle aksam tok karnına bir bardak suya 20 damla damlatmıstım. Kimisi cok ise yarıyor diyor da bende cok etki etmedi, bu süt isi gercekten sans isi biraz da ben napsam artmadı basından beri aynı
Benim de cok dökülüyor hatta acılmıs bi yerim eczaneden e vitamini birkac karısım daha alıp sampuanıma ekliyim diyorum eskiden yapardım sac cıkması icin ama dökülmesin diye napmak lazım bilmiyorum olmazsa imom bakıyım ben de. Bir yandan da cok sıkıldım 4 aydır solgar bestlak ne varsa denedim deneyip sonuc olmayınca daha stres olıyorum süt acısından.Ben imom aldım şimdilik memnun gibiyim daha çnceden Solgar ,lacmix falan kullandım içinde en iyi gelen lacmixidi bide imom deniyim dedim şimdilik iyi gidiyoruz ayrıca saç dökülmesine de iyi geliyor demişlerdi insalah öyle olur öbek öbek saçlarım dökülmeye basladı benim
Stres olma bende aşırı stresliyim eşimin ailesinden dolayı o çok etkiliyor ister istemez sütü moral önemli baya bi ben baslayalı 4-5 gün falan oldu şimdilik vaov denecek bir etki görmedim ama dökülmeye iyi gelir umarım eğer gelmezse ekstra biotin takviyesi alabilirim bi dr biotinin emzirme döneminde kullanılabileceğimi söylemiştiBenim de cok dökülüyor hatta acılmıs bi yerim eczaneden e vitamini birkac karısım daha alıp sampuanıma ekliyim diyorum eskiden yapardım sac cıkması icin ama dökülmesin diye napmak lazım bilmiyorum olmazsa imom bakıyım ben de. Bir yandan da cok sıkıldım 4 aydır solgar bestlak ne varsa denedim deneyip sonuc olmayınca daha stres olıyorum süt acısından.
O evlerde yasayan yoktur bence bizim evlerimizde yasanmislik varBitmiyor, bizde çok çamaşır var, koyacak yer yok artık, üçü de erkek olunca evde sürüyle kıyafet, sürüyle oyuncak var, hikaye kitapları...Temizlik videoları seyredip rahatlıyorum, motive oluyorum, inşallah ben de minimal olabilirimbir de bembeyaz koltuklu, köşede yeşil bitkili, tezgahın üstü bomboş evler var videolarda. Yarabbi ne evler var diyorum
Gece uykularinda bizimde sıkıntı yok simdilik ama bende grce uykusuna gecirmekte zorlaniyorm gunduz zaten allaha emanet8den beri gözünden uyku akıyodu hatta dışarı hava almaya çıkarmıştık çok uykusu var diye henen döndük. 8:30da basladıgım uyutma cabası 11de sonuclandı bi an hic uyumıcak sandım inanılmaz gözünden uyıu akıyo yüzü gözü kızarıyo ama dalamıyo cocuk hala bakınma derdinde. Simdilik geceleri kalkmıyo sabah 5e kadar uyuyo hatta gecen 6ya kadar uyudu ama onlar da bozulur bu atakla yakındır
Ayyyy cok sinir bozucu bi durumMerhabalar. Biz memlekete geldik. Bir çocuk büyütmek için bir köy gerekir sözüne binaen çok rahat edeceğimi umuyordum baştaama daha gelmeden gelsin ısıracaz muhabbetleri başladı. Yüzünde sivilce oluyor diye doktor benim öpmemi dahi yasaklamıştı doğduğunda millet ısıracaz diyor. Karşı okuduğumda biz yine ısırırım gizli ısırırız diyorlar kabus gibi. Geldik daha bismillah demeden ilk takımını yaptırdılar. Her şeyi ağzına alıyor diye salatalık verdiler ağzına ek gıdaya geçmenin de sıralaması varmış hem daha küçük diyorum siz de böyle büyüdünüz diyorlar. Çıldıracağım.
Bebeğim kalabalığı çok seviyor evdeki gibi huysuz olmuyor ama kalabalığın da bu sıkıntıları var. Ne yapacağım bilmiyorum.
Ben de sağlık ocağında doğum sonrası kan tahlili yaptırdım. B12 düşük çıktı, o da yorgunluk, saç dökülmesi vs yapabilir. Doğum sonrası değerlere baktırmak lazım. Annede demir eksiği olunca bebekte de olabiliyormuş.Ben imom aldım şimdilik memnun gibiyim daha çnceden Solgar ,lacmix falan kullandım içinde en iyi gelen lacmixidi bide imom deniyim dedim şimdilik iyi gidiyoruz ayrıca saç dökülmesine de iyi geliyor demişlerdi insalah öyle olur öbek öbek saçlarım dökülmeye basladı benim
Çok geçmiş olsun, umarım bir an evvel beslenmeye başlar.Kızlar bebeğimin beslenme reddi için bugün çocuk gastroya gittim Motis diye bir şurup ve lansor verdi lansorumkırıpöiçindeki tozu bir kaşık ile vercem üstüne mama döküp . Motis ile ilgili hep kötü yorumlar çok yan etkili bir ilaçmış napacsğımı şaşırdım gittiğim doktor da üniversite hastanesinde profesör sayılı çocuk gastro doktorlarından .. çok üzgünüm bebeğim gittikçe yemiyor çünkü.kakası herşeyi normal bu ilaçlar ikimhagta kullan geçmezse endoskopi yaparız ve alerji bakarız dedi of allahım gücüm bitiyor çok kötüyüm
Teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun, umarım bir an evvel beslenmeye başlar.
Geçmiş olsun canım benim acil şifalar minik kuşa inşallah ya bebekler hasta olmasa keşke hiçKızlar bebeğimin beslenme reddi için bugün çocuk gastroya gittim Motis diye bir şurup ve lansor verdi lansorumkırıpöiçindeki tozu bir kaşık ile vercem üstüne mama döküp . Motis ile ilgili hep kötü yorumlar çok yan etkili bir ilaçmış napacsğımı şaşırdım gittiğim doktor da üniversite hastanesinde profesör sayılı çocuk gastro doktorlarından .. çok üzgünüm bebeğim gittikçe yemiyor çünkü.kakası herşeyi normal bu ilaçlar ikimhagta kullan geçmezse endoskopi yaparız ve alerji bakarız dedi of allahım gücüm bitiyor çok kötüyüm
B12 olabilir hamileyken de eksikti bende iğneyle toplamaya calısırken erken doğum olmuştu benim sonrasında da dikkat etmedim valla hiç demir ilacı hala kullanıyorum tabiBen de sağlık ocağında doğum sonrası kan tahlili yaptırdım. B12 düşük çıktı, o da yorgunluk, saç dökülmesi vs yapabilir. Doğum sonrası değerlere baktırmak lazım. Annede demir eksiği olunca bebekte de olabiliyormuş.
Canım çok teşekkür ederim desteğin içinGeçmiş olsun canım benim acil şifalar minik kuşa inşallah ya bebekler hasta olmasa keşke hiçsen güçlü ol annesi büyüdükçe bunların hepsi geçip gidecek küçükken benim içinde bir sürü şey söylemiş drlar şimdi hiçbiri yok bile canını sıkma kuzum senin moralin de çok önemli bebisin için
Bizim de dişler fena kaşınıyor .ben kaşıyıcıyla kendim kaşıyorum kendi devamlı omzumu ısırıyor gün içinde devamlı ısırmaya çalışıyo bişeyleri.jel ve granüle cesaret edemedim ben ya 6aydan küçükler ya ek gıdaya geçmeden vermeyim dedim.peki etki ediyor mu jelKızlar sünnetten sonra benim bebeğin huyu değişti ya normalde memeden inmezdi şimdi çok kızıyor iki fırt alıp tükğrmeye başlıyor Ağlıyo kucağımda. Diş kaşıntıları hat safhada zaten jel ve granül kullanmaya başladık acaba diş yüzünden mi huysuz beni reddediyor ? Siz ne yapıyorsunuz diş kaşıntılarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?