- 12 Ağustos 2024
- 1.372
- 3.117
- 53
- 26
Ay sorma gıcık oluyorum akrabalarıma ya… geçen gün halam gelmişti babam kaza yaptığı zaman. Saatlerce hastanede durdu gelen gidenle öpüştü kadın sonra evimize geldiler aldı bebeği öpüyor şapır şupur bi de yüzünden, baya bi baktım yüzüne devam etti gözümün içine baka baka. O an sohbet de akıyor bu arada muhabbet ediliyor salonda. Dayanamadım artık hala yüzünden öpme artık olur mu hadtaneden geldiniz o kadar insanla selamlaştınız dedim. Yüzümğ ykadım dediBenim oturduğum sokakta bir sürü çocuk var, komşumun d çocukları var biri 3 yaşında diğerleri 6-7 ve onlarla annesi sevecekseniz ayağından sevin eline asla ellemeyin slini emiyor mikrop kapad dedi. O günden beri hiç eline yeltenmediler. Küçüğü bazwn dayanamiyor elliyor annesi gördüğü gibi ıslak mendil getiriyor sil diye. Dün de sokaktaki diğer çocuklar sevmek istedi komsumun kızları hemen uyardi ayakalrindan sevin diye. Zaten atopik vücudu alerjik biraz o yüzden de çok ellemeyin şimdilik büyüsün seversiniz dedim uzaktan sevdiler hep minnoşlar. Hala yolda görünce uzaktan seviyorlar.
Bu büyük insanlar şu küçücük çocuklar kadar akıllı değil. Yas büyüdükçe aynı oranda zekaları düşüyor. Kp uyarmamiza rağmen elini öpüyor biz de peşine her seferinde siliyoruz ama islak mendil de zarar verebilir çünkü atopik..... Sokaktan geçen marketteki insanlar bile eline uzaniyo direkt. Yani o kadar stres altındayım ki teyzemler dedemleein olduğu yere hala gitmedim. Biri sevmek ister öper diye geberiyorum stresten. Kendi annemler bile opmuyor geçen uzaktan bir halasina emrivaki yapti kp kapidan görüşmüş olduk, kadın 1dkda kendi ailemizden cok opmustur. Kp arada diye sustum uyarir diye uyarmadi... Bidahakine ben uyaricam. Doktora gittik dedik niye dedi alerjisi var dedik ve öpmeye devam etti kadın....... Opmeyin ya bebekleri of darlandim. İnsan içine girmek istiyorum ama böyle oluyor diye de vazgeçiyorum komşumun yaninda olduğum kadar rahat olduğum tek bir yer yok şaka gibi gerçekten aşırı sinir yukluyum bu konuya. Seni çok iyi anlıyorum![]()

Sonra da haklısın düşünemedim kucağıma bile almamalıydım dedi. Manyak mı ne deli oldum Allahım ya