İnşAllah canım yaBencede öyle yap cnm ilacını iç gün aşırı ilişki yaşa oluruna brak öylesine ilişki yaşıyormuşnz gibi davranın kafanda biraz rahatlamış olur hem zamanı gelmissede bakarsın sürprizle gelir bu şekilde bebişin
Canım sen hamilemıydın ınsAllah karıstırmadım yıneİnşallah vardirrda olani göstermiştir cnm çünkü normalde olmaya da bile gösteriyor bende hem erkenini hemde kasetini yapmıştım erken olan silik kaset olan biraz daha netti ama maalesef negatif oldu oyüzden hiç test olmasa bile adet bekle yinede bu testi kimse almasın innsallah bebeğin seninledir canım yarın mutlka iki tane test al başka markalar yap bakalım inşallah onlardada görürsün
Ya eczanede de özellikle sordum başka marka yoktu keşke erken alsaydım onlarda farklı markalar vardı ama kendimi tutamayıp erken yaparım diye almak istemedimİnşallah vardirrda olani göstermiştir cnm çünkü normalde olmaya da bile gösteriyor bende hem erkenini hemde kasetini yapmıştım erken olan silik kaset olan biraz daha netti ama maalesef negatif oldu oyüzden hiç test olmasa bile adet bekle yinede bu testi kimse almasın innsallah bebeğin seninledir canım yarın mutlka iki tane test al başka markalar yap bakalım inşallah onlardada görürsün
Bi nöbetçi eczane iyi olurdu sankiYa eczanede de özellikle sordum başka marka yoktu keşke erken alsaydım onlarda farklı markalar vardı ama kendimi tutamayıp erken yaparım diye almak istemedim
Ama snsin testin normal artimed Lee gibi değil sanki bir farkli geldi banada üretim yeni seri fln mi acaba birde iki gün önce silik 2 gün sonra birazdaha koyulasti demişsin yanlış olsa sanki aynı siliklikte çıkmaz miydi sadece benim düşüncem tabi kiYa eczanede de özellikle sordum başka marka yoktu keşke erken alsaydım onlarda farklı markalar vardı ama kendimi tutamayıp erken yaparım diye almak istemedim
Düştü maalesef beta 0.2E nabiza dusmediyse hastanenin kendi tahlil sonuç sitesi varsa barkodda dosya numarasıyla bakabilirsin
Canım sen hamilemıydın ınsAllah karıstırmadım yıne
InsAllah Allah soyletıyodurYok cnm henüz değilim bakalım 10 güne kdar belli olur bu ara herkez hamilemisin sen deyip duruyorlar inşallah gerçek olur
İnşallah cnmInsAllah Allah soyletıyodurbısey kullanıyormusun canım normal mı denıyorsun
Evet koyulaşmanın artması umutlandırdı beni deAma snsin testin normal artimed Lee gibi değil sanki bir farkli geldi banada üretim yeni seri fln mi acaba birde iki gün önce silik 2 gün sonra birazdaha koyulasti demişsin yanlış olsa sanki aynı siliklikte çıkmaz miydi sadece benim düşüncem tabi ki
İnşallah hamilesindir
Cnm yumurtlama olduktan sonra vücut hamilelige hazirlar kendini ve vuducu sıcak tutar regl tarihine kdar eğer dollenme ve yerleşme yoksa ateş düşer ve regl olunur birde saatlare dikkat Etmen lazım mesela her sabah saat 8 gibi ölç vücudunda hiç kipirdama olmadan bu dan kaynakli dalgalanmalarda olabilir yazıda paylaşıyorum okursun cnmKızlar ben yumurtlama mı bu ay ateşimi ölçerek takip ediyorum hep 36.5 36.2 çıkardı genelde bugün 36.9 çıktı yumurtlamam da 2 3 gun önceydi yoğun akıntım ve kasık ağrımdan anlarım yumurtlama gördüğümü bugün neden 36.9 çıkmış olabilir anlayan varmı ?
Teşekkür ederim bilginiz için yumurtlama akıntım 2 3 gun önceydi şeffaf akıntım ağrım olur genel de bende acaba bugün mü çatladı diye düşündüm yüksek çıkınca. Sabah ölçmemiştim zaten bilmediğimden bu akşam ölçtüm.Cnm yumurtlama olduktan sonra vücut hamilelige hazirlar kendini ve vuducu sıcak tutar regl tarihine kdar eğer dollenme ve yerleşme yoksa ateş düşer ve regl olunur birde saatlare dikkat Etmen lazım mesela her sabah saat 8 gibi ölç vücudunda hiç kipirdama olmadan bu dan kaynakli dalgalanmalarda olabilir yazıda paylaşıyorum okursun cnm
Kızamıkçık zona su çiçeği yada basit bir alerjik reaksiyon doktora görünmende yarar var arkadaşım sperm alerjisi de olabilir tabiYa kızlar ben dünden beri çok fena kaşınmaya başladım kollarım bacaklarım göbeğim neyden olabilir heryerim kabardıkollarim bu şekilde bacak göbekte daha az
besin alerjisi olabilir bilmediğiniz bir yiyeceğe alerjik reaksiyon göstermiştir vücudunuz. D.r a da görünün bence ilerlerse kaşınt.. Bende de de olur zaman zaman sonra geçer.Ya kızlar ben dünden beri çok fena kaşınmaya başladım kollarım bacaklarım göbeğim neyden olabilir heryerim kabardıkollarim bu şekilde bacak göbekte daha az
Sanırım ayni gün catladık Benimde 3 gün önce geldi ve kasık ağrılarımda vardı buyunk ihtimalle 13 Şubat'ta çatladı çünkü göğüs ağrım başladı ve 3 gündür yükseldi zaten çatlama gerçekleştikten 3 gün sonra ateş artıyorsa 3 gün öncesi çatlama olmuş demektir bende 35.9 36.0 36.3 36.4 bugünde 36.5 oldu yani 36.0 la çatlama gerçekleşmiş oldu 13 Şubat'ta ama artık her sabah alarm kur 8 de ölç cnm aksamkinin önemi yok hareket haliyle normal o dereceler herkezdeTeşekkür ederim bilginiz için yumurtlama akıntım 2 3 gun önceydi şeffaf akıntım ağrım olur genel de bende acaba bugün mü çatladı diye düşündüm yüksek çıkınca. Sabah ölçmemiştim zaten bilmediğimden bu akşam ölçtüm.
Ayyyy ne diyorsun cnm ya korktum şuandaKızamıkçık zona su çiçeği yada basit bir alerjik reaksiyon doktora görünmende yarar var arkadaşım sperm alerjisi de olabilir tabi
Ayy bilemedimki ya değişik farklı birşeyde yemedim yarın hemen gideceğim kasinmaktan mafoldum şuandabesin alerjisi olabilir bilmediğiniz bir yiyeceğe alerjik reaksiyon göstermiştir vücudunuz. D.r a da görünün bence ilerlerse kaşınt.. Bende de de olur zaman zaman sonra geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?