2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Su an mfk nin folik asidini kullanıyorum canim yeni basladim. O bitince fr folbiol kullanayim o zaman sagol canim
Merhaba canım adı ney acaba hangisini aldın folikasit için ben 2. Oğlumda eş paketinden sonra hamile kalmıstım ürünleri baya pahalanmıs

Belkide okuldan geldi size de dedigin gibi pek disari da cikmiyorsan baska secenek pek kalmiyor. Allah şifa versin bir an evvel gecsin canim insallah. Ilaclari karisimlari kullan iyi gelir. Cok uzun sürmez iyi olursunuz sen merak etme. Gercekten insanlar cok garip ya pis insan cok fazla var uzun süre denememistim.kiyafet ama simdi yine deniyorum alacagim zaman napayim

Merhaba canım adı ney acaba hangisini aldın folikasit için ben 2. Oğlumda eş paketinden sonra hamile kalmıstım ürünleri baya pahalanmıs
Merhaba canim, fodega ismi mfk nin folik asiti. Asssiri pahali hemde yani alinacak gibi degil. Tamam alirsin ama sanki aldigi da herkes hamile kalmamis ki bu takviyelerle. O nedenle de çok alasim gelmedi benim. Bize de es paketi onerdi. Arti 3 ayri takviye daha. Zaten es paketi dünya para. Bide digerlerini alinca.. bende almadim

Tebrik ederim canim terfiini
Haklisin tabiki canim. Olanda da olmayanda da bir hayır var zaten. Iste bizlerdeki evlat istegi anne baba olma istegi bu durumu daha fazla istememize sebep oluyor ondan oluyor. İnşallah en yakin zamanda aliriz bebegimizin olacagi haberini

Son düzenleme:
Aynen öyle çok fazla başka önerdiğiniz folikasit varmı daha kan testine gitmeden folikasit arayışına girdim bendeki rahatlık

Selam kızlar nasılsınız buralarda değilim artık pek girmiyorum bugün avokado ararken mahvoldum hiçbir yerde olgun yoktu en son almak zorunda kaldım normal. haftalık alacağım 4 tane aldım bir hafta için yeter diye düşünüyorum muz ve kivinin yanına koydum olgunlaşsın diye bir de aktara girdim. Hayıt tohumu aldım çayını yaptım gelince hemen günde 2 kere iç dedi zaten ne amaçla aldığımı anlamış adama açık açık söyledim yani şifa olsun bu süre zarfında hazır paketli gıdalar falan yeme camasır suyu kımyasal kkullanma dedi Bir de benim yaşlarımda bir utandım bir yandan da dedim ki benim bir kızım var onda da testere dişli aslan pençesi kullandım ay çok garip hissettim kendimi sonradan dedim Ne gerek vardı bu bilgilere hahah eşim için karışım da almayı düşünüyordum ama ona yeltenemedim hahahaha

Aynen öyle çok fazla başka önerdiğiniz folikasit varmı daha kan testine gitmeden folikasit arayışına girdim bendeki rahatlık
Zaten bebis düşünüyorsan folik asit 3 ay önceden baslamak gerekiyor kan baktirsan da kullan diyecektir doktor.
Vallahi piyasadaki 400lük tüm folik asitler uygundur diyor dr.lar genelde. Ben daha önce bi cok marka kullandim. Folicus, nutraxin, solgar, inofolic... simdi en son da mfk kullanıyorum insalllah bebisimi getirir bana

Canim olgun avokado bulmak cok cok zor zaten. Alip evde olgunlasmasini bekliyorum bende genelde. Günde yarim yesen yeterli oluyor. Takviye fln da alıyoruz ya folikasit takviyesi yetiyor. Ay sorma aktardan birseyler almanin da o zorlugu var bana da gunde 2 kez ic dedi de ben 1 kez zor icebiliyorum canim hayit tohumunu. Acı epey. Birde 2 kez icmek yarar mi bilemedim. Insallah sifa olsun tüm yiyip ictiklerimiz

Kesinlikle her dediğine herfiyen katılıyorum bende bu kafadayım oyuzden artık hiccc umursamıyorum rabbim vereceği zamanı biliyor Rabbime bıraktım geç olsun güç olmasın

Kuzum 20si günüm daha regl olmadım, ısım düştü ama bugün, yakında olurum gibi. Senin ne zaman
Benimde 20 si ama duzunli aynı saatte olcmiyorum 36 .4 36 7 çıkıyor düne göre bugün düşük femera kullanmıştım genelde catlamadan 14 gün adet olunuyormus gebelik yoksa benimde tahmini bugün 14 gün

Benimde 20 si ama duzunli aynı saatte olcmiyorum 36 .4 36 7 çıkıyor düne göre bugün düşük femera kullanmıştım genelde catlamadan 14 gün adet olunuyormus gebelik yoksa benimde tahmini bugün 14 gün
Canım regl 12-16 arasında değişiyor, sabah uyanınca ölç bence

İnşallah canım Benim 3. Olacak olursa düşünmüuordum aslında süpriz oldu bizede gecikmenin 7. Günü akşam test yaptım pozitif 10 gün olacak hala kan testine gitmedim

Halıları sürekli yıkamak zorunda kalırsın öyle varsa balkona at kalsın canım
Aynı kiyafetleri giyme tabiki eski kıyafetler olabilir ama yıka kaynarda öyle giy tekrardan kremlen diğer gün farklı elbise şeklinde ilerle sürekli aynı kıyafetle kalma canım inşallah atlatırsınz çabucak

İnşallah canım Benim 3. Olacak olursa düşünmüuordum aslında süpriz oldu bizede gecikmenin 7. Günü akşam test yaptım pozitif 10 gün olacak hala kan testine gitmedim
Yaaa hamile misiin simdii tebrik ederim canim. Duana talibim bana da bolca dua et olur mu. Bir düşüğüm oldu bu ay 2.denemem olacak daha ilk ay ilmadi bebis bu ay 2.kez deniycez. Insallah bu ay tutar da bende anne olurum
Görünüyor ki stres yapip kafaya takmamak gerek. Özel birsey yapmadin galiba dimi hamile kalmak icin

Bana iki kere dedi kuzum Ben daha önce testere dişli aslen pençesi içtim aynı ona benziyor hiç acı gelmedi bana kız hiçbir şey katmadan içtim ben direkt tohumunu verdi ufalayıp kaynamış suya bırakıyorum olgunlaşmadan yemem lazım Çünkü yumurtlamama yaklaşık 8 gün var. Kuzum hayır tohumunu yumurtlamadan sonra bırakmak gerekiyor mu acaba Ben testere dişli aslan pençesini adetime bir hafta kala bırakmıştım sonra hamile olduğumu öğrendim aktar isterseniz onunla birlikte de kullanabilirsiniz dedi yok dedim onu da sonra denerim . İnanır mısın kaç gündür folik asit içmiyorum evde var bitmedi kutum henüz ama unutuyorum Sen neler yaptın kaçıncı döngüdesin canım Bu arada Hayıti şu an mı içiyorsun

Ederim tabi etmezmiyim. Daha çok yenisin inanıyprum olacak Ben iki oğlumda da korunmadım ve çok istedik ilk oğlum 2 sene sonra 2. Oğlum 4 sene sonra oldu . Bunu hiç düşünmüyorduk bu ay tek bir gece korunamadık yani şok oldum hala atabilmiş değilim testimde böyle çıktı

Eklentiler

• 1000037349.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…