2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

İnşallah canım Benim 3. Olacak olursa düşünmüuordum aslında süpriz oldu bizede gecikmenin 7. Günü akşam test yaptım pozitif 10 gün olacak hala kan testine gitmedim
Maşallah hayırlı olsun neden gitmediniz gecimede var testte pozitif kesin vardır yani

İnşallah uzamadan kurtuluruz ya sende kıyafetin üstünden dene genede tenine deymesin
İdare eder işte sen nasılsın nasıl gidiyor sen kendin yap bence ne yapacaksan eşine gerek yok bence şuanda hadi inşallah senden iyi haberler alırız buayda elma varsa direk onun yanında yağlı kağıda yada kağıt havluya sar cnm

Öyle yapcam inşallah kurutulurz biran önce fena bir kaşıntı çünkü gece uyutmyor sinir bozucu birşey

Test yapmadım ayın 5.en son yapmıştım çok pikti birdaha yapmamıştım test yoktu 4. 10... şubatta ilişki olmuştu korunmasız şimdi aldım geldim test yapicam
Ozman 6 7 si filan çatlaman olmustur 7si var sayarsak 10 gün olmuş cnm günün geçmemiş daha 3 4 gün daha var yap bakalım çıkar belki varsa

Geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin

Kuzu iste 2 kere bana fazla geldi. Birde bir sıkıntı olmadigini biliyorum ya 2 defa icmek de vucuda fazla yuklenme gibi olur diye düşündürdü. Acı kız asıl sen nasil iciyorsun ben bal katip iciyorum bogazimi acitiyor tadi vallahi. Normal tohum seklinde suya atiyorum 6 7 dk kaynatiyorum hafif sicakligi cikinca birkac yudumda bitirmeye calisiyorum.
Oy sakin avokadoyu olgunlasmadan yemeye kalkma yani büyük hata olur. Ben de bir defa o hataya düştüm de malesef.. aslinda alabilirdin canim t.disli ottan da. Bende alayim diyordum ama sonra aktara epey para bayilinca onu da almaya elim varmadi ic canim ihmal etme folici. Gerci zaten surekli kullaniyoruz illaki depolarimizda var su an folic asid de. Yine de ic. Evet kuzum su an iciyorum yumurtlama görünce birakicam. Ama yumurtlama da henuz goremedim. Gecen ay reglden 4 gun sonra yumurtlamistim su an henuz yok yumurtlama fln.ov.testi ile kontrol ediyorum bende 6 gün oldu regl biteli bakalim beklemedeyim.

Oy masallah saglikla gelsin. Test markan ne canim ? Bazı markalar varya yalanci pozitif cikariyor onlardan biri degildir insallah.
Sende epey beklemissin canim ya. Allah bagislasin kuzularini. Insallah Allahım beni de daha fazla bekletmez bende bir an evvel hamile kalırım saglikla dogurup büyütürüz bebegimi kan ver sende bence bir an önce

Insallah canim benim. Dikkat edin. Ben adını duyunca dahi kaşınıyorum zaten. Allah kolaylik versin şifa versin.
Haklisin canim dikkat edeyim bende dedigin gibi birseylerin üstünden deneyeyim en azindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…