2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Sen akıntıya bakma bende de çökelek oldu cok oldu hem de cok. Benzeyen seylere aldırma kuzu ben olsam meme ucun acısa dırekt yapardm 5kala
Öyle mi diyorsun bekliyim o zaman 1 2gün daha zaten akıntıdan ben de bir şey anlamıyorum sadece birisi sarı akıntı yaşayan kişi hamileymiş bir an acaba dedim geri vazgeçtim yani inşallah onun da sebebi odur gülme geliyor konuştukça

Kız ne sarı akıntılar yaşadım anlatamam sana yazdan beri sarı beyaz süt çökelek krem, labne ahhahah. Zaten bunlar progesteron yaptıkları şeyler sen farklı bir şey var mı elle tutulur ona bak boş ver yani en azından benim felsefem bu hep söylüyorum ya aslında bu sarı akıntı gebelik olmasa da olacaktı ama denk geliyor öyle düşün İnşallah hamile çıkarsın

Aldım canım aldım Nimo marka aldım evde de kaset test var artık Allah büyük yapacağım bakalım eşimden gizli yapacağım günümü bilmiyor Söylemeyeceğim de şüphem olursa gider kan veririm varsa eğer o zaman söylerim en azından tek ben üzülürüm o çok yıpranıyor bir arkadaş vardı yedi gün kalası yapmıştı silik çizgi görmüştü gün gün koyulaştı varsa çıkıyor demek ki

Ya Allah seni ne yapmasın karnım yırtıldı gülmekten Rabbim seni de güldürsün bence de akıntıya çok aldanmamak lazım beni tek şüphelendiren şey göğüs ucu acıması uyuyamıyorum iç çamaşırımla o derece çok acıyor Hayırlısı bakalım onun haricinde öyle aman aman bir belirt yok

Kesinlikle canım benim yani ama herkesin de hemen yerleşmeyebilir kiminin 7 günde yerleşir kiminin 12 gün çıkmazsa da üzülme. Bu ay benim yumurtlama günüm benim için çok önemli 2 Mart eşimin doğum günü eğer 13 .gün yumurtlama olursa. Genelde 14 gün yumurtluyorum ama bazen 13 oluyor bugün aktara sordum hayıt tohumu bozmaz değil mi dedim hormonları ya sonuçta dengeliyormuş geciktirmez umarım 2 Mart sabahı adetime 5 gün kalmış olacak evde sadece bir tane gebelik testi var awox internetten almadım almayacağım öyle karar verdim Bu sefer 7-8 gün kala yapmaya başlıyorum stres oluyor 5 kala başlayacağım artık testlere eğer bu ay hamile kalırsam eşimin doğum gününde silik falan görürsem direkt kan vermeye gideceğim ay çok hayal ediyorum. Eşime doğum günü hediyesi traş seti aldım yeni çıkanlardan tıraş makinesi bozulmuştu kızımla verdik 2 gün önce geldi hedıye. Daha var ama gunune çok sevindi Çünkü kendisi asla o paraya kıymazdı hahhaha. Şimdi de doğum gününde çok istiyorum asıl hediyen bebek demeyi

Demi yaa ne tarihleri ayarlamaya çalışıyoruz çok hevesleniyoruz Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah güzel sonuçlar alırız ben de önceden yapınca daha az üzülüyorum bekledikce belirti artıyor sanki

Evet ben de öyleyim sırf meraktan bakıyorum ama bu sefer doğum gününe denk getirmeye çalışmak için biliyorum kendimi 8 gün kala 7 gün kala falan bakarım ama evde tek test varken sadece doğum günü sabaha bakacağım. Mesajı yeniden düzenledim

Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın size de güzel bir süpriz olur

Gebelik için melatonin uyku hormonuda gerekli hamile kalmaya faydali şifa olsun

mmatmazellll ya benimde 3 gündür sarı akıntı geliyor afedersiniz çamaşırda beyaz ıslaklık peçeteye sarı uzayan oluyor göğüs ucu renkleri değişti bende test sipariş ettim trendypşdan 5 tane awox bir tane prodoctor aldım birlilte yapalım seninle benim kaderim bir gibi bende eşime nasıl söylicem vs hep planlarım hediyesini bile sipariş verdim negatife iyi gümlerim ama olsun en azından bir dahaki aya hem test hem hediyem hazır olur birlikte yapalım mı bir yerlerde kayıp ikizimi buldum heyecanlandım

Ya canımsın teşekkür ederim akıntıyı belirti olarak yaşayıp gebe olan arkadaşlarımız var ama bi o kadar olmayan da var her vücut farklı belirti veriyor sanırım emin oldum artık bende iç çamasıra da peçeteye de sarı renkte akıntı geliyo ama en büyük şikayetim göğüs ucu acıması öyle böyle değil dokunamıyorum çok hassas günlerdir inşallah gebeliktendir hediyeyi de kan da kesin öğrendikten sonra alıcam inaşşalllaaaahhh

Bende nimo marka aldım canm bi onu buldum evde de laboquick var hepsını yaparım artık görürsem gidip kan veririm senin bat ne zamandı

Bende nimo marka aldım canm bi onu buldum evde de laboquick var hepsını yaparım artık görürsem gidip kan veririm senin bat ne zamandı
Ay benim de niyetim o rabbim yanıltmasın içimde kesin varmış gibibir his uyandı sende de aynı belirtileri okudum . Benim Bat 24 şubat 6 gün kaldı. İnşaAllah pozitifizdir tabi rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı salih veya saliha sağlıklı bir evlat nasip etsin onları yetiştirebilecek imanı anne ve babalara versin gerisi boş

Ay amin inşallah benimde aynı canm bat 24 Şubat iki gün sonda yapıcam test bakalım

Benim eşiminde bugündü doğum günü ve lekelenmeyle birlikte silik çizgi gördüm inşallah vardır ya herkesin nasibini tez vakitte versin rabbim inşallah

Kızlar benim göğüs ucu acıması geçmiyor öyle böyle değil aşırı derece acı var inşallah güzel bi sebebi vardır tedirgin ediyo beni @babylovee eva0108 Evanora
Cnm bendede var şuan aci ama dokununca ucu acıyor dokunmadan genel bir sızlama var ama bende hep olan bişey catlamadan sonra baslyor taki reglın 2 gününe kdar anca geçiyor tedlrgin olcak bir durum değil inşallah bebistendir seninki
Değiştiremem canm tatilden gelirken aldım yaparım evde laboquick var onla da emin olurum artık kısmet
Yapacak bişey yok ozman cnm elinde kasette varmış zaten onda şüpheli çizgi çıkarsa digerliyle teyit edersin artık inşallah gelmiştir bebişin
İnşallah bizde hemen atlatırız cnm sabahtan beri temizlik yapmaktan helak oldum kasiklarim belim fena ağrıyor makina hiç susmadı hergün 3 kere muhakkak çalışır bende normaldede şuan hiç riske atamam hepimiz kullanıyoruz şuan bile dayanamıyorum byle birşeyin vuducumda olduğuna bu kükürtlü karışımda iğrenç kokuyor kendimden tiksindim
Ay bende awox aldım 5 li. 3 lü de predictor early aldım. Predictor çok iyi de inşallah awox yanıltmaz
Vala prodictor bile yanlış çıkan oldu burda cnm bilmyorum erken testlere artık hiç guvenmyorum ben kaset testcyim değişen hiçbir şey yok onda çıkan digerindede çıkıyor yapan herkezde bir erken bir kaset yapıyor ikisindede çıkıyor ozman erken testin bir ozellikligi kalmıyor para tuzağı benim için sadece
Canım o testi bilmiyorum da bulabilirsen predictor early all o kesin kesin çıkartıyor yalancı da çıkartmıyor
Valla yanlis çıkartan oldu cnm o testin eski versiyonundan daha çok memnundum ben yeni modeli diğer markalar gibi olmuş aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…