2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

kendin bilirsin kuzum valla kendi yöntemini belirlersin bundan sonrasi için kafanin rahat ettigi sekle yönel. Stres yapmadan ilerle. Insallah guzel haberlerimiz yakında ben inanıyorum..
Kızlar şimdi enabzdan istedigi testlere baktım HCG testide istemiş neden ona bakıyor sizce zaten adetim suanda ben daha önce böyle sizlerde babakıldımı
Canim bazen üstüne görme oluyor ya mesela hamile kalsada regl oluyor. Her ihtimale karsi bakiliyor ona her hormon bakildiginda. Bide kadin doguma gidiyorsun o nedenle her gittiginde ona da mutlaka bakiyorlar

Onu pek bilemiyorum canim ya belki vardir forumda bilenler. Yazmissin sikayetim yok diye mantar nereden cikmis alla alla.
Sen degerlendir bosver. Bide mantar tedavisini eşli veriyorlar bildigim kadariyla eşine verdi mi ilac

Ahahah gıdak gıdak yok hayır az önce doktor ultrasonda baktı zaten çatlamış dedi. O yüzden mm falan da ölçemedik...bugünü değerlendir dedi. Bakalım şimdi nasıl olacak @Vignette
hahah
Yaa iyi o zaman daha teste gerek de yok. Sen bugunu de degerlendir gerisi kendine kalmis artik nasil istersen.

Yani etkiyelede bilir etkileyemede bilir bnu doktorun söylemesi lazmdı bence ama korkma bence mantar kötü bişey degil cnm yeni başlamıştır belki hemen gecer fitille ama eşinle ilişki yaşarken mutlaka eşin yıkasın sabunla ilişki öncesi ve sonrası pcos olup okadar hamile kalp dogum yapan insanlar varki onunda dikkat edilmesi gereken şeyler var sende dikakt et cnm
Sana ne dedi doktor
Banada bi sıkıntır yok 2 yumurtam olmuş biri catlamış biri kist olmuş ama adet le gider o dedi yeni döngüye solda kaliteli 2 yumurtan var rahim içide gayet iyi gebelige uygun hazirana kadar düzenli ilişkiyle devam folik asit içmeye devam dedi sigarayı mutlaka bırakıyorsun dedi ve yürüyüş bol bol kilo ver brazda dedi hormon testi yaptı sonuç çıkmadı henüz 6.ayda da olmazsa gel eşinede test yapalım sen kendin gebe kalabilirsin. Sıkıntı yok dedi nasip bende buaydan sonra dediklerini yaparsk4 ay daha böyle deneyecegim hiçbisey yapmadan

Aynen kuzum bu yıl inşallah hepimiz peş peşe alacagız güzel haberler bende inanamıyorum
Nebilim cnm şaşırdım görünce Kasım'da gittigimde yine hormon yapmıştı HCG filan yoktu içinde bakmamıştı

Çok güzel haber bu kisti atarsın diğer ay bence inşallah kendiliğinden olur yumurta kalitende iyiymiş

Insallah bebek haberlerimiz pes pese gelecek kuzum sağlıkla
Canim ben her gittigimde hep beta baktilar. Bilmiyorum belki senin onceki gittiginde unutmuslardir.

Onu pek bilemiyorum canim ya belki vardir forumda bilenler. Yazmissin sikayetim yok diye mantar nereden cikmis alla alla.
Sen degerlendir bosver. Bide mantar tedavisini eşli veriyorlar bildigim kadariyla eşine verdi mi ilac
Yok canım vermedi mantar başlangıcı var gibi duruyor dedi vajinal duş alma dedi ben çok fazla yapıyorum onu muhtemelen ondan şüphelendi ilişkiden dolayı değil sanırım

İnşallah cnm aynen ona hiç tsklmyorum bile bir kere daha olmuştu gecti adetle yine hayırlısı ya inşallah canım sen ne yaptın tekrar test verdinmi
Akşam vericem canım testi salı günü de akşam vermiştim bakalım ne çıkacak korkuyorum biraz değerim düşük geldi bana birde nezaman doktora gitmeyelim sence ilk gebelik olcak olursa hayırlısıyla

Sigarayı mutlaka bırak canım akciğerlerine de yazık sen kaç kilosun ki niye kilo ver dedi sende var mı pcos. Mantar için eşime ilaç vermedi benim sanırım vajinal duş yüzünden oldu. Zaten başlangıç dedi ama ilaçları kullanırken korun falan da demedi her şeyi zorla anlatıyorlar maalesef. Özele gitsem de böyle hep hamile hasta almak istiyorlar

Yok canım vermedi mantar başlangıcı var gibi duruyor dedi vajinal duş alma dedi ben çok fazla yapıyorum onu muhtemelen ondan şüphelendi ilişkiden dolayı değil sanırım
Doktorlarin asssla onermedigi birsey vajinal dus. Cok tehlikeli tüm florayi bozup ph degerini olumsuz etkiliyormus o dus. Kesinlikle yapma canim onu faydasi yok ki neden yapiyorsun.

Akşam vericem canım testi salı günü de akşam vermiştim bakalım ne çıkacak korkuyorum biraz değerim düşük geldi bana birde nezaman doktora gitmeyelim sence ilk gebelik olcak olursa hayırlısıyla
Hiç korkma cnm bak gör cok güzel yükselmiştir 10 gün bekle derim degerin cok düşük daha cnkü gitsende bişey diyemez 5 haftada en azndan keseyi görür gittiginde cnm

Doktorlarin asssla onermedigi birsey vajinal dus. Cok tehlikeli tüm florayi bozup ph degerini olumsuz etkiliyormus o dus. Kesinlikle yapma canim onu faydasi yok ki neden yapiyorsun.
Bugün muayeneye gitmeden önce bile yaptım mesela hatta biraz duş jeli bile kullandım ben de hep duyuyorum zararlı diye ama sorun olacağını düşünmedim. Zaten bu mikroorganizma her zaman varmış ama uygun ph yakalayınca çoğalıyormış ben de ona ortam hazırlamış oldum muhtemelen en azından başlangıcında yakaladım henüz kaşıntı ve kokulu akıntı yanma vs hiç belirtisi yok inşallah akıllanırım. Niyeyse kötü kokarmış yıkamam gerekirmiş diye düşünüyorum. Hele regl dönemi iyice abartıyorum maalesef kan kokusu çıkıyormuş gibi geliyor

Aynen öyle cnm asla kimse yapmasın bunu çnkü vajina kendini temizleyen bir Organ dış yüzeyi sabunla ılık su ile yeterli

Ya asla oyle düşünme. Bak vajina yapisi geregi ıslak bir organ oldugu icin kendine has bir kokusu olmak zorunda ve bu bir tek sana özel degil tüm kadinlarda olan birsey. Ve senin yapacagin vajinal dus o kokuyu veya islakligi anlik giderir sonra yeniden baslar. Camasirini degistir mesela islaklik ve koku hissedince ama o dus isi cok tehlikeli. Hele de reglkende mi yapiyorsun. Asla yapmaaa. Vucut kanı atmaya calisiyor sen iceri yolluyorsun. Yanlis birsey kuzum. Zararin neresinden dönersen kar. Simdiden itibaren asla yapma. Sabun dahi kullanmadan dışını yika gec demisti benim kürtaj sonrasi doktorum. Dikkat et kuzum kronik hale gelir sonra mantar benim arkadasim 6 sene cekti o kronik mantardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…