Ferritin kaç çıktı senin benm 10du 28 oldu hala cok düşük 3 aydr ilaç kullanıyorum ama zor yükselyor bende inanlmaz halsizsil yorgunluk uykusuzluk ve üşüme yapıyorKuzucuğum demir serum olan çok yüksek 144 ferritin daha önce de düşüktü Demir kullanıyordum ama yazın çok iyiydi Eylül'de doktor bıraktırdı hatta 1 ay kullanma ile düzeldi ama şimdi yine el mahkum kullanacağım belki de depolar düşük diye çocuğumuz olmuyor ki gerçekten çok önemliymiş aylardır farkında değilim hep halsizim İyi ki bakmış kafam serum olan demirin 144 olmasına takıldı sürekli başım falan ağrıyor belki de ondandır
Yok cnm ya imkansız benceBeta diğerleri ne gire daha geç çıkıyor galiba ara ara kontrol et bakalım inşallah bı mücize olurhamile iken bile regl olanlar vardı :) nasip
Sen önce bir anne ol da, teyzoşlar çok olurBugünü ve yarını değerlendir aşkım inşallah hayırlısıyla tutar da ben de teyze olurum
Ne dedi gecikme için cnmKızlar doktora gittim gecikme için beta 2.30 çıktı
Teşekkür ederim canım her soruma cevap veriyorsunBilmem mi kuzum bana sor senn.. bende kullandim ya o ignenin etkisi fena oluyor. Ama alisiyorsun ona bile inanir misin
Nasip canımYok cnm ya imkansız benceben diğer sonuçları merak ediyorum zaten biri catlamış biride kist olmuş dedi doktor
niye niyeeBen de doktora gittim bugün ama moralim bozuldu
Aynen cnm sağlıklı olalımda hersey olurNasip canım
Off valla hayırlısı artık, testlerle işim yok bir 14 gün. Bekleme süresi yine başladı bu ay, yumurta çatladı birde ben çatlayacam sıra bendehahah
Yaa iyi o zaman daha teste gerek de yok. Sen bugunu de degerlendir gerisi kendine kalmis artik nasil istersen.
Overler tertemiz rahimde hiçbir şey yok idrar testlerine asla güvenmeyin direk gecikmede kan verin dedi. Yarın sonuçlarla tekrar gel dediNe dedi gecikme için cnm
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun her konuda yardımcı oldun banaGerek yoksa kullandırmyormyorlsr ama benm ilk gebelik kürtaj oldu oğlumda doktor risk olmamasına ragmen 1 ay ne olur neolmaz dye kullandrmıştı istersen kullan bisey olmaz cnm
Evet canım bakılıyormuş benim drumda regliyken gel dedi bana alttan bakıcak ama cok utanıyorum regli iken nasıl olucak bilmiyorumÖyleymiş cnm adetken bnde ilk defa baktı ons şaşırdım oyuzden sordum
Kuzum 6.9a düşmüş inanamyrm evet o yüzden yerlerdeyim mental olarak. 28 iken kullanıyor muşsun kız öleceğim nerdeeyse bn aslında çok ilginç yani demirimin yüksek olup ferritinin düşük çıkması belki de birbirini tamamlıyorlardır Çünkü bana Eylül ayında 15'ken çok iyi düzelmiş ilaç kullanmana gerek yok dedi doktorlar hatta iki doktor kesin birbirleriyle bağlantıları var inşallah sana Demir ilaçları faydası oluyor değil mi halsizliğe falanFerritin kaç çıktı senin benm 10du 28 oldu hala cok düşük 3 aydr ilaç kullanıyorum ama zor yükselyor bende inanlmaz halsizsil yorgunluk uykusuzluk ve üşüme yapıyor
Canim tabiki demir düşük olunca gebelige engel oluyormus. Git takibini yaptir dahiliyeye git olmadi daha detay bakip ne kullanacagina karar verirler. Olabilir canim belki bas agrisi da yapiyordurKuzucuğum demir serum olan çok yüksek 144 ferritin daha önce de düşüktü Demir kullanıyordum ama yazın çok iyiydi Eylül'de doktor bıraktırdı hatta 1 ay kullanma ile düzeldi ama şimdi yine el mahkum kullanacağım belki de depolar düşük diye çocuğumuz olmuyor ki gerçekten çok önemliymiş aylardır farkında değilim hep halsizim İyi ki bakmış kafam serum olan demirin 144 olmasına takıldı sürekli başım falan ağrıyor belki de ondandır
Canim benim ne demekTeşekkür ederim canım her soruma cevap veriyorsun
Belki de eylül'den beri bu sebep olmuyor üzüldüm şimdi serim olan Demir de yüksek ya onun da dezavantajları varmış umarım doktor güzel bir şey söyler bakalım hayırlısı kuzumcuğum çok sağ olCanim tabiki demir düşük olunca gebelige engel oluyormus. Git takibini yaptir dahiliyeye git olmadi daha detay bakip ne kullanacagina karar verirler. Olabilir canim belki bas agrisi da yapiyordur
Bak tavukcum biraz sabırOff valla hayırlısı artık, testlerle işim yok bir 14 gün. Bekleme süresi yine başladı bu ay, yumurta çatladı birde ben çatlayacam sıra bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?