2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ferritin kaç çıktı senin benm 10du 28 oldu hala cok düşük 3 aydr ilaç kullanıyorum ama zor yükselyor bende inanlmaz halsizsil yorgunluk uykusuzluk ve üşüme yapıyor

Beta diğerleri ne gire daha geç çıkıyor galiba ara ara kontrol et bakalım inşallah bı mücize olur hamile iken bile regl olanlar vardı :) nasip
Yok cnm ya imkansız bence ben diğer sonuçları merak ediyorum zaten biri catlamış biride kist olmuş dedi doktor

hahah
Yaa iyi o zaman daha teste gerek de yok. Sen bugunu de degerlendir gerisi kendine kalmis artik nasil istersen.
Off valla hayırlısı artık, testlerle işim yok bir 14 gün. Bekleme süresi yine başladı bu ay, yumurta çatladı birde ben çatlayacam sıra bende

Gerek yoksa kullandırmyormyorlsr ama benm ilk gebelik kürtaj oldu oğlumda doktor risk olmamasına ragmen 1 ay ne olur neolmaz dye kullandrmıştı istersen kullan bisey olmaz cnm
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun her konuda yardımcı oldun bana kasıklarım çok ağrıyor birde adet olcakmış gibi aynı hayırlısıyla keseyi görsem içim çok rahatlıcak daha önce kimyasal olduğu için gerçekten çok korkuyorum.

Yıkıldım ne belirti aricam ne çocuk yapıcam yıldım ya sürekli negatif negatif Allah kahretmesin ya nereye kadar böyle onca dua onca göz yaşı o kadar belirti... evet regl ile çok benziyor doktorumda bunu söyledi. Ya kimyasal bile olsa şükür ederim derdim ki en azından tamam kalabiliyorum. Hiçbir sorun yok ya . İnstagrama fşn düşüyor berbat anneler çocuklarını öldürmeye çalışan anneler vs onlar istemediği kadar doğuruyor biz bir bebek için yıllarca uğraşıyoruz haydi bir de 2. Derseniz ooooo daha fazla gidiyor. Cidden yıldım. Kabul etmek lazım sanırım. Allah herkese vermiyor . Bende vermediklerinden biriyim galiba

Ferritin kaç çıktı senin benm 10du 28 oldu hala cok düşük 3 aydr ilaç kullanıyorum ama zor yükselyor bende inanlmaz halsizsil yorgunluk uykusuzluk ve üşüme yapıyor
Kuzum 6.9a düşmüş inanamyrm evet o yüzden yerlerdeyim mental olarak. 28 iken kullanıyor muşsun kız öleceğim nerdeeyse bn aslında çok ilginç yani demirimin yüksek olup ferritinin düşük çıkması belki de birbirini tamamlıyorlardır Çünkü bana Eylül ayında 15'ken çok iyi düzelmiş ilaç kullanmana gerek yok dedi doktorlar hatta iki doktor kesin birbirleriyle bağlantıları var inşallah sana Demir ilaçları faydası oluyor değil mi halsizliğe falan

Canim tabiki demir düşük olunca gebelige engel oluyormus. Git takibini yaptir dahiliyeye git olmadi daha detay bakip ne kullanacagina karar verirler. Olabilir canim belki bas agrisi da yapiyordur

Canim tabiki demir düşük olunca gebelige engel oluyormus. Git takibini yaptir dahiliyeye git olmadi daha detay bakip ne kullanacagina karar verirler. Olabilir canim belki bas agrisi da yapiyordur
Belki de eylül'den beri bu sebep olmuyor üzüldüm şimdi serim olan Demir de yüksek ya onun da dezavantajları varmış umarım doktor güzel bir şey söyler bakalım hayırlısı kuzumcuğum çok sağ ol

Off valla hayırlısı artık, testlerle işim yok bir 14 gün. Bekleme süresi yine başladı bu ay, yumurta çatladı birde ben çatlayacam sıra bende
Bak tavukcum biraz sabır güldürdün beni.
Valla bende ayni sen gibiyim bugun yarin catlar galiba yumurtam. Beraber gün sayariz artik. Cok kafaya takmadan amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…