2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Aynen öyle cnm asla kimse yapmasın bunu çnkü vajina kendini temizleyen bir Organ dış yüzeyi sabunla ılık su ile yeterli
Oyle kuzum ya cok zararli. Benim kürtaj sonrasi doktorum vajinani sadece su ile yıka kesinlikle sabun vs bile kullanma demisti. Sabun dahi zararli olabiliyor.

Ben hamile kalınca bırakıcsm diyordum hep doktorda bastıra bastıra kesin bırakman lazm dedi artık bende yavastan azaltatak bırakmak istyorum cok stresli dönemlerden geçtim malesef yeni yeni kendiimi toparladım aslında oyuzden hep sigaraya yüklendim cnm 65 kiloyum işten çıkmadan önce 58 59 aradıydım ideal kilom 55 56 arası evet seninki yıkmadan kaynaklo cnm yapma birdaha lütfen dogsl sabunla dıştan yüzeysel yapman yeterli devlet öyle malesef yok ya özel öyle degil bende özele gidyorum cok memnumum sağolsun doktorumda herseyi detaylı anlatıyor sordugum sorularıda detaylı cevaplıyor

Senin yumurta çatlamış canım ne güzel inşallah tutmuştur da hiç gerek kalmaz diğer testlere Evanora
İnşallah canım benim sende durumlar nasıl havucu yiyor musun. Catlar ınsallah var mı ayrı sızı Ya benim ferit'in çok düşük ama demir serum olarak Demir 144 referansın çok üstü baktım birçok hastalığa sebep verebilir diyor zaten bu ara çok halsizim modum düşük aylardır misafir ağırlamaktan resmen bağışıklığını düşmüş yani şaşırmıyorum

Oyle kuzum ya cok zararli. Benim kürtaj sonrasi doktorum vajinani sadece su ile yıka kesinlikle sabun vs bile kullanma demisti. Sabun dahi zararli olabiliyor.
Synen kuzum iç kısma asla deymemeli dış yüzey sadece bende ona cok dikakt ederim cok şükür hiç enfeksiyon yaşamadım eşimi bile ilişki önce git yıka öyle gel diyorum cok korkarım

Kızlar şimdi enabzdan istedigi testlere baktım HCG testide istemiş neden ona bakıyor sizce zaten adetim suanda ben daha önce böyle sizlerde bakıldımı
Kuzum benim de HCG istedi ama maalesef küçük 2'den bildiğim kadarıyla kadın doğumcuların istediği tahlillerde bölüm bölüm ya HCG içinde bu baktıklarını n

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-27-17-42-52-022_com.android.chrome.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 43
Synen kuzum iç kısma asla deymemeli dış yüzey sadece bende ona cok dikakt ederim cok şükür hiç enfeksiyon yaşamadım eşimi bile ilişki önce git yıka öyle gel diyorum cok korkarım
Mecburuz kendimizi korumaya iyi yapiyorsun cnm bende ayniyim.
Dikkat etmekte fayda var bu tarz hastaliklarin duzelmesi de zaman aliyor çünkü

Canım bak doktor da söylemiş Çok daha yeni başladınız zaten ben olacağına inanıyorum sizin haziran'a kadar nedense böyle pozitif bir enerji alıyorum gerçekten rahim sağlığını sigara çok etkiliyor sadece spermler gibi düşünsek de bak benim arkadaşım azalttı aşılama oldu ama en azından tutunabildiği kimyasal düşükleri oluyordu gerçekten sigarayı bırakırsan Bence bütün hayatına olumlu katkıları olur benim de öyle bugün çok mutluyum hiçbir sıkıntı yok yumurtalıklar falan maşallah diyelim ikimiz de mesaj yazdım bilmiyorum okudun mu gerilerde var detaylıca anlattım Bir yıl olunca zaten tüp istedikleri için benim söylememe gerek kalmadan tüplere bakacağız hormon testi yapıp ardından dedi Ben de sizden isteyecektim hocam zaten dedim Allah korusun olur da olmazsa senden de tüp bakarlar artık her şeye baktırdım deyip tevekkül etmeye devam ederz

Kuzum benim de HCG istedi ama maalesef küçük 2'den bildiğim kadarıyla kadın doğumcuların istediği tahlillerde bölüm bölüm ya HCG içinde bu baktıklarını n
Öyleymiş cnm adetken bnde ilk defa baktı ons şaşırdım oyuzden sordum

Aynen öyle cnm yavastan azaltatak bırskscsgım inşallah eşim kullanmıyor zaten nefret eder Sigaradan bende inanıyorum olacağına rabbim nasip ettikten sonra nye olmasn cokşükğr saglıgımız yerinde okudum cnm evet 1 yıl sonra son asamada bakarım onlara dedi hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Kızlar akşama menüde ne var sizde ya hergün yemek yapma drdi sizdede oluyormu ya fikir verin şaşırdım ne yapacağımı

Hiç korkma cnm bak gör cok güzel yükselmiştir 10 gün bekle derim degerin cok düşük daha cnkü gitsende bişey diyemez 5 haftada en azndan keseyi görür gittiginde cnm
Doğru söylüyorsun canım öyle yapayım düşük önleyici ilaç kullanmam gerekiyormu peki öncesinde progestan var elimde

Canim bende takip edicem aksama bi test daha yapcam bakalim catlama olacak mi bugun.eglenmek de lazim tabi haklısın
Canim kadinlarda hep düşük oluyormus demir zaten. Sen takviye kullanmaya devam et. Bende kullanmaya devam ediyorum.
Kuzucuğum demir serum olan çok yüksek 144 ferritin daha önce de düşüktü Demir kullanıyordum ama yazın çok iyiydi Eylül'de doktor bıraktırdı hatta 1 ay kullanma ile düzeldi ama şimdi yine el mahkum kullanacağım belki de depolar düşük diye çocuğumuz olmuyor ki gerçekten çok önemliymiş aylardır farkında değilim hep halsizim İyi ki bakmış kafam serum olan demirin 144 olmasına takıldı sürekli başım falan ağrıyor belki de ondandır

Doğru söylüyorsun canım öyle yapayım düşük önleyici ilaç kullanmam gerekiyormu peki öncesinde progestan var elimde
Gerek yoksa kullandırmyormyorlsr ama benm ilk gebelik kürtaj oldu oğlumda doktor risk olmamasına ragmen 1 ay ne olur neolmaz dye kullandrmıştı istersen kullan bisey olmaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…