Oyle kuzum ya cok zararli. Benim kürtaj sonrasi doktorum vajinani sadece su ile yıka kesinlikle sabun vs bile kullanma demisti. Sabun dahi zararli olabiliyor.Aynen öyle cnm asla kimse yapmasın bunu çnkü vajina kendini temizleyen bir Organ dış yüzeyi sabunla ılık su ile yeterli
Ben hamile kalınca bırakıcsm diyordum hep doktorda bastıra bastıra kesin bırakman lazm dedi artık bende yavastan azaltatak bırakmak istyorum cok stresli dönemlerden geçtim malesef yeni yeni kendiimi toparladım aslında oyuzden hep sigaraya yüklendim cnm 65 kiloyum işten çıkmadan önce 58 59 aradıydım ideal kilom 55 56 arası evet seninki yıkmadan kaynaklo cnm yapma birdaha lütfen dogsl sabunla dıştan yüzeysel yapman yeterli devlet öyle malesefSigarayı mutlaka bırak canım akciğerlerine de yazıksen kaç kilosun ki niye kilo ver dedi sende var mı pcos. Mantar için eşime ilaç vermedi benim sanırım vajinal duş yüzünden oldu. Zaten başlangıç dedi ama ilaçları kullanırken korun falan da demedi her şeyi zorla anlatıyorlar maalesef. Özele gitsem de böyle hep hamile hasta almak istiyorlar
İnşallah canım benim sende durumlar nasıl havucu yiyor musun. Catlar ınsallah var mı ayrı sızı Ya benim ferit'in çok düşük ama demir serum olarak Demir 144 referansın çok üstü baktım birçok hastalığa sebep verebilir diyor zaten bu ara çok halsizim modum düşük aylardır misafir ağırlamaktan resmen bağışıklığını düşmüş yani şaşırmıyorum
Synen kuzum iç kısma asla deymemeli dış yüzey sadece bende ona cok dikakt ederim cok şükür hiç enfeksiyon yaşamadım eşimi bile ilişki önce git yıka öyle gel diyorum cok korkarımOyle kuzum ya cok zararli. Benim kürtaj sonrasi doktorum vajinani sadece su ile yıka kesinlikle sabun vs bile kullanma demisti. Sabun dahi zararli olabiliyor.
Kuzum benim de HCG istedi ama maalesef küçük 2'denKızlar şimdi enabzdan istedigi testlere baktım HCG testide istemiş neden ona bakıyor sizce zaten adetim suanda ben daha önce böyle sizlerde bakıldımı
Özelde benm doktorun cnm Ekim'de bir defa devlete gittim birdahads gitmem zatenSen devlette mi gittin doktora özelde mi ?
Mecburuz kendimizi korumayaSynen kuzum iç kısma asla deymemeli dış yüzey sadece bende ona cok dikakt ederim cok şükür hiç enfeksiyon yaşamadım eşimi bile ilişki önce git yıka öyle gel diyorum cok korkarım
Canım bak doktor da söylemiş Çok daha yeni başladınız zaten ben olacağına inanıyorum sizin haziran'a kadar nedense böyle pozitif bir enerji alıyorum gerçekten rahim sağlığını sigara çok etkiliyor sadece spermler gibi düşünsek de bak benim arkadaşım azalttı aşılama oldu ama en azından tutunabildiği kimyasal düşükleri oluyordu gerçekten sigarayı bırakırsan Bence bütün hayatına olumlu katkıları olur benim de öyle bugün çok mutluyum hiçbir sıkıntı yok yumurtalıklar falan maşallah diyelim ikimiz de mesaj yazdım bilmiyorum okudun mu gerilerde var detaylıca anlattım Bir yıl olunca zaten tüp istedikleri için benim söylememe gerek kalmadan tüplere bakacağız hormon testi yapıp ardından dedi Ben de sizden isteyecektim hocam zaten dedim Allah korusun olur da olmazsa senden de tüp bakarlar artık her şeye baktırdım deyip tevekkül etmeye devam ederzİnşallah bu ay hamile kalırsın cnm oluyor bazen bazı kişilerde adet düzensizliği otutr zamanla
Cnm alttan baktı yumurta kslitesini görmek için cok şükür cok iyi dedi 2 tane solda kaliteli yumurtan var buay 2 tane yumurtan olmuş biri çatlamış biride çatlamamis kist olmuş ama oda atar kendini adetle sıkıntı yok dedi rahimde cok güzel gebelik için hazır dedi hormon testi yaptı tekrar hazirana kadar düzenli ilişki yaşayarak stres yapmadan devam kendin gebe kalablirsin hiçbir sıkıntı yok dedi hazarina akdsr gebelik yine oluşmazsa eşinle tekrsr gel eşinede bakalım dedi sigarı bırak hergün düzenli yürüyüş sağlıklı beslenme paketli gıda yasak brazda kilo ver dedi takip istedim gerek yok o enson aşama 1yıl sonra olmazsa dedi sende hiçbir takip yapmana gerek yok folikasit iç ve haftada 3 gün ilişki baska bişeye gerek yok dedi yarında sonuclarıma bakacak bakalım artık hiçbişeyi takip etmiycem artık
Aynen bencede çikolata kisti olmadığı sürece bence ilaç kullanılmamalı vala uğrsşmıycam cnm ya zaten baksakts tskip etsekte bişey yaramıyor dedigi gbi doktorun düzenli ilişki ve sabırlı bekleyiş bukdar zaten ramazanda geldi hiç o moda giremiycem buay gelişi güzel yine ilişki yaşayıp oluruna bırakıyorum hamilelik le ilgili hiçbileyle ilginmycem bugünden sonra zamanı gelince gelecek zaten zorlamanın bir anlamı yok bekliycez
Öyleymiş cnm adetken bnde ilk defa baktı ons şaşırdım oyuzden sordumKuzum benim de HCG istedi ama maalesef küçük 2'denbildiğim kadarıyla kadın doğumcuların istediği tahlillerde bölüm bölüm ya HCG içinde bu baktıklarını n
Sonuç çıktı mı canımAnladm cnm herhangi bir tedavide görmüyorum şaşırdım
Aynen öyle cnm yavastan azaltatak bırskscsgım inşallah eşim kullanmıyor zaten nefret eder Sigaradan bende inanıyorum olacağına rabbim nasip ettikten sonra nye olmasn cokşükğr saglıgımız yerinde okudum cnm evet 1 yıl sonra son asamada bakarım onlara dedi hayırlısı olsun hakkımızda inşallahCanım bak doktor da söylemiş Çok daha yeni başladınız zaten ben olacağına inanıyorum sizin haziran'a kadar nedense böyle pozitif bir enerji alıyorum gerçekten rahim sağlığını sigara çok etkiliyor sadece spermler gibi düşünsek de bak benim arkadaşım azalttı aşılama oldu ama en azından tutunabildiği kimyasal düşükleri oluyordu gerçekten sigarayı bırakırsan Bence bütün hayatına olumlu katkıları olur benim de öyle bugün çok mutluyum hiçbir sıkıntı yok yumurtalıklar falan maşallah diyelim ikimiz de mesaj yazdım bilmiyorum okudun mu gerilerde var detaylıca anlattım Bir yıl olunca zaten tüp istedikleri için benim söylememe gerek kalmadan tüplere bakacağız hormon testi yapıp ardından dedi Ben de sizden isteyecektim hocam zaten dedim Allah korusun olur da olmazsa senden de tüp bakarlar artık her şeye baktırdım deyip tevekkül etmeye devam ederz
Yok ya cıkmadı henüz cnm belki yarına kalırSonuç çıktı mı canım
Aynen kuzum herseyden korkar olduk valsMecburuz kendimizi korumayaiyi yapiyorsun cnm bende ayniyim.
Dikkat etmekte fayda var bu tarz hastaliklarin duzelmesi de zaman aliyor çünkü
Hastanede verdin dimi canım. Öyleyse cikarYok ya cıkmadı henüz cnm belki yarına kalır
Doğru söylüyorsun canım öyle yapayım düşük önleyici ilaç kullanmam gerekiyormu peki öncesinde progestan var elimdeHiç korkma cnm bak gör cok güzel yükselmiştir 10 gün bekle derim degerin cok düşük daha cnkü gitsende bişey diyemez 5 haftada en azndan keseyi görür gittiginde cnm
Kuzucuğum demir serum olan çok yüksek 144 ferritin daha önce de düşüktü Demir kullanıyordum ama yazın çok iyiydi Eylül'de doktor bıraktırdı hatta 1 ay kullanma ile düzeldi ama şimdi yine el mahkum kullanacağım belki de depolar düşük diye çocuğumuz olmuyor ki gerçekten çok önemliymiş aylardır farkında değilim hep halsizim İyi ki bakmış kafam serum olan demirin 144 olmasına takıldı sürekli başım falan ağrıyor belki de ondandırCanim bende takip edicem aksama bi test daha yapcam bakalim catlama olacak mi bugun.eglenmek de lazim tabi haklısın
Canim kadinlarda hep düşük oluyormus demir zaten. Sen takviye kullanmaya devam et. Bende kullanmaya devam ediyorum.
Evet cnm hastanede vrdim 2 buçuktaHastanede verdin dimi canım. Öyleyse cikar
Gerek yoksa kullandırmyormyorlsr ama benm ilk gebelik kürtaj oldu oğlumda doktor risk olmamasına ragmen 1 ay ne olur neolmaz dye kullandrmıştı istersen kullan bisey olmaz cnmDoğru söylüyorsun canım öyle yapayım düşük önleyici ilaç kullanmam gerekiyormu peki öncesinde progestan var elimde
Beta diğerleri ne gire daha geç çıkıyor galiba ara ara kontrol et bakalım inşallah bı mücize olurEvet cnm hastanede vrdim 2 buçukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?