• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Cnm bu test çizgi gibi degil değişik gölge gbi ıslaklık gibi bişey çıkartıyor testte bir gariplik var cnm

İyim cnm cok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor

Degerin kaç benmde demirim cok düşük 3 aydr ilaç kullanıyorum 6 ay kullanmaya devam edeceğim doktor asla korunma önermez hamileykende hatta kullanmamız gerekiyor

Cnm bence adetini bekle belki hamilesindir bosuna verecek öbür ayı bekleyin biz ilk kürtsjımdan sonra kafaya cok tsktıgım için eşime ısrar edip verdirmiştim 3 gün perhiz 4.günü verdik biz cok şükür sonuçları cok iyi çıktı zaten 3 ay sonrada hamile kalmıştım oğluma

Aynen bu ayı bitir ozman nettleşince basla hemen tedaviye cnm inşallah bebişte gelir bu ay🙏🏻

İyi düşünmüşşün cnm bnde buay herseyden arındım cok şükür daha iyim psikolojikmen cok rahatım şuanda Mart'ta tekrsr kontrole çagırdı bakalım

En kötü testlerden biri bnce bende ikiside pozitif cıktı biliyorsun böyle saçma bir test daha yoktur heralde 😂

Cnm bukadwr neden üst üste yapıyorsun yatın git sağlık ocagına kan ver rahatla artık perişan ettin kendini

Kesinlikle katılıyorum cnm sana benimde artık en net belirti dedgin birinci kesinlikle hisss sonra adet gecikmesi en son memeler😂

Oy cnm sende direk özele git devlet hastanelerinde cihazlar cok kötü ultrasonda hiçbişey belli olmyor hiç güvenmiyorum devletin cihazlarına

Ah cnm vallahi perişan ettin kendini bu artımedse keşke hiç almasaydın kafanı iyce karıstırcaksın bu yaptıgın. Awoks ta bişey ver yada sen cok isdara bstıryorsun bu testte cizgi degilde dalgalanma var cnm
İnşallah canm Allah razı olsun

Kızlar benim Demir seviyemde düşük değil mi doktor bunun için de ilaç yazmadı🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_0017.webp
    IMG_0017.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba canim kadinlar 😊

Buralari cok okuyan az yazanlardanim. bu ay geç yumurtlama oldu. Piki bugün gördüm ve ilişki oldu ama dün de olmuştu. Yarin çatlama bekliyorum. Çatlama sonrasıni da sayarsak 4 gün üst üste ilişki verimsiz mi olur?

Bir türlü şu ideal gün kombinasyonundan emin olamıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20250206_000004.webp
    Screenshot_20250206_000004.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 56
Selamlar kızlar :) benim de yarın bat günüymüş ama ben dün akşamdan beri ölüyorum sanki tüm vücudumda ağrılar var yorgunluk halsizlik ve deli gibi titriyorum bazen üşüyorum baş ağrısı da cabası. Herhalde tutmadı bu ay 🤷‍♀️ artık belirtiyi falan da bıraktım test yapsam da faydasız daha yarın çatlamanın 12 ya da 13. Günü olacak 🫤
Bende bu ay ayniyim canim. Daha catlamaya gore var bile günüm ama erkenden lekelenme basladi. Geliyor gelmekte olan galiba.. iyice umutsuzlastim...
Bende de vucuden bi halsizlik falan basladi. Bide durgunlastim... yatsam hic kalkmasam havasindayim...

Kızlar adet oluyorum galiba lekelenme bugun arttı kırmızı kanamam başladı 😔 niye boyle oldu anlamadim. 24 ünde pik gördüm aynı durumu yasayan varmı? 9.10. Günde lekelenmem oldu bugün 11. Günüm şuan regl oluyorum. İlginç bir durum yasiyorum şuan.
Benimde böyle bu ay. 23 ünde pikti. Tam catlama silinmesi 25 inde oldu. Benimde dün geceden beri pembelikler bugun aksamdan beri de kirmiziya dönen lekelenmelerim var. Henüz erken oysa.. hep diyorum bu 14 gün kurali herkeste ayni islemiyor. Ileri veya geri gelebiliyor iste ornek olduk yine..

Merhaba canim kadinlar 😊

Buralari cok okuyan az yazanlardanim. bu ay geç yumurtlama oldu. Piki bugün gördüm ve ilişki oldu ama dün de olmuştu. Yarin çatlama bekliyorum. Çatlama sonrasıni da sayarsak 4 gün üst üste ilişki verimsiz mi olur?

Bir türlü şu ideal gün kombinasyonundan emin olamıyorum.
9 aydır gün aşırı yapıp denk getiremedik bi türlü sadece bu ay aynı senn gibi tüm hafta yaptık ve tuttu

Benimde böyle bu ay. 23 ünde pikti. Tam catlama silinmesi 25 inde oldu. Benimde dün geceden beri pembelikler bugun aksamdan beri de kirmiziya dönen lekelenmelerim var. Henüz erken oysa.. hep diyorum bu 14 gün kurali herkeste ayni islemiyor. Ileri veya geri gelebiliyor iste ornek olduk yine..
Aynen canım benim ama normal degilmiş ve ben bugün farkettim benim her ay boyle nerdeyse. Bunuda kullandigim femometer programı uyardı bugün luteal faz evresi cok kısa diye uyarı verdi. Cocuk yapmaya baslamadan oncede bende adet oncesi lekelenme oluyodu bunlar hep kısa olmasindanmış.

Ben daha önce kimyasal gebelikte geçirdim Şimdi bir de kızım var bir yandan 6 yaşında bu kapalı olma durumunun sonradan olduğunu bilmiyordum yazın öğrendiğimde şaşırdım işte bakalım eşim sperm versin inşallah duruma göre hareket edeceğim
Bende ilk dış gebelik geçirdim şimdi 5 yaşında kızım var 1 yıldır deniyoruz ama gebelik olmadı bende acaba tüpler mi kapalı diye düşünmeye başladım artık. Siz rahim filmini özel de mi cektireceksiniz devlet hastanesinde çekiliyo mu bilginiz var mj

Benimde testlerime bakar mısınız bugün pik oldu sanırım bende geç yumurtaladım bu ay bugünü ve yarını değerlendirirsek verim düşer mi acaba

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-02-05 at 15.17.09.webp
    WhatsApp Image 2025-02-05 at 15.17.09.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 75
İnşallah canım ama ben sanırım artık yumurtlamıyorum çünkü uzayan akıntı hiç gelmiyor sadece beyaz akıntı oluyor süt rengi😐 senin adına çook sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😇
Belirtin oldu mu?
Amin canım sizede nasip olsun inşallah benim net belirgin göğüslerimdi canım damarlar yemyeşil oldu ve ucunda sızı vardı

Bende bu ay ayniyim canim. Daha catlamaya gore var bile günüm ama erkenden lekelenme basladi. Geliyor gelmekte olan galiba.. iyice umutsuzlastim...
Bende de vucuden bi halsizlik falan basladi. Bide durgunlastim... yatsam hic kalkmasam havasindayim...
Ben de öyleyim, dün gece yine üşüyerek uyudum sabah da su gibi ter içindeydim. Midem bulanıyor, alt karnımda değişik kıpırtılar kasılmalar var. Bıraksalar sabahtan akşama uyuyacağım yatacağım..adet olurum herhalde diyorum ya daha gelen giden yok

O zaman İnşallah pozitife döner canım 😍
Merhabalar hanımlar ben yeni katıldım aranıza bende planlı gebelik yapmak istiyorum bana tavsiyeleriniz ne olur.
Bu arada 9 aydır evliyiz ve 6 aydır gebelik planlıyoruz ama olmadı yani yumurtlama testini de kullandım günlerimi buldum günaşırı ilişkide oldu ama olmadı 2 gün geciktim ama bugün iki üç damla kan geldiğini gördüm. Doktorum hiç bir problem olmadığını söyledi tüm testleri yaptı ve aslında çok kolay hamile kalabilirmişim sizce ne yapmalıyım 🌸

Acısada dayanırım yeterki sorun çıkmasın 🤲🏻 yaa ikinci cocuk için bu kadar uğraşacağım aklıma gelmezdi😔
Aynıyız canım resmen Ben de öyleyim yani ikinci çocuk istemem asla diyen Ben şimdi ikinci çocuk için çırpınıyorum büyük konuştum tövbe ettim ki inan çocuğum o kadar sakin sürekli uyuyan akşam yedi sabah yedi sekiz uyuyan sakin uslu bir kız çocuğuydu ki ama işte ben özgürlüğüme çok düşkün olduğum için onun sakinliği usluluğu uyuması bile o dönemlerde fazla geldi bana sanırım

Sabah rüyamda gebelik testi yaptığımı ve silik çizgi çıktığını gördüm kızlar sekize doğru uyandım yaptım. 5 dakikada bir şey var gibiydi şimdi kurumuş pek göremiyorum, 😂 süresini doldurmaya çalışırken çizgi mi çıkardı acaba. Zaten biraz da yamuk gibi ortada falan bilemedim bahaha

Eklentiler

• IMG_20250206_074415.webp
    IMG_20250206_074415.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 64
Merhabalar hanımlar ben yeni katıldım aranıza bende planlı gebelik yapmak istiyorum bana tavsiyeleriniz ne olur.
Bu arada 9 aydır evliyiz ve 6 aydır gebelik planlıyoruz ama olmadı yani yumurtlama testini de kullandım günlerimi buldum günaşırı ilişkide oldu ama olmadı 2 gün geciktim ama bugün iki üç damla kan geldiğini gördüm. Doktorum hiç bir problem olmadığını söyledi tüm testleri yaptı ve aslında çok kolay hamile kalabilirmişim sizce ne yapmalıyım 🌸ve ayrıca 15 gündür belim ağrıyor ayağa kalkınca kalkamıyorum bile felaket bir ağrı var biraz dinlenince geçiyor ama ağrısı baya var.
Ocak 16 adet bitiş tarihi
Yumrutlama 22 ocak
Çatlama 23 ocak ben 3 gün üst üste değerlendirdim bat tarihi 4 şubattı ve bugün kan geldiğini gördün sizce sebebi nedir acaba eşimden kaynaklı bir şey mi

Sabah rüyamda gebelik testi yaptığımı ve silik çizgi çıktığını gördüm kızlar sekize doğru uyandım yaptım. 5 dakikada bir şey var gibiydi şimdi kurumuş pek göremiyorum, 😂 süresini doldurmaya çalışırken çizgi mi çıkardı acaba. Zaten biraz da yamuk gibi ortada falan bilemedim bahaha
İnşallah hamilesinizdir 🌸

Back
X