Cnm bu test çizgi gibi degil değişik gölge gbi ıslaklık gibi bişey çıkartıyor testte bir gariplik var cnm
İyim cnm cok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Degerin kaç benmde demirim cok düşük 3 aydr ilaç kullanıyorum 6 ay kullanmaya devam edeceğim doktor asla korunma önermez hamileykende hatta kullanmamız gerekiyor
Cnm bence adetini bekle belki hamilesindir bosuna verecek öbür ayı bekleyin biz ilk kürtsjımdan sonra kafaya cok tsktıgım için eşime ısrar edip verdirmiştim 3 gün perhiz 4.günü verdik biz cok şükür sonuçları cok iyi çıktı zaten 3 ay sonrada hamile kalmıştım oğluma
Aynen bu ayı bitir ozman nettleşince basla hemen tedaviye cnm inşallah bebişte gelir bu ay
İyi düşünmüşşün cnm bnde buay herseyden arındım cok şükür daha iyim psikolojikmen cok rahatım şuanda Mart'ta tekrsr kontrole çagırdı bakalım
En kötü testlerden biri bnce bende ikiside pozitif cıktı biliyorsun böyle saçma bir test daha yoktur heralde
Cnm bukadwr neden üst üste yapıyorsun yatın git sağlık ocagına kan ver rahatla artık perişan ettin kendini
Kesinlikle katılıyorum cnm sana benimde artık en net belirti dedgin birinci kesinlikle hisss sonra adet gecikmesi en son memeler
Oy cnm sende direk özele git devlet hastanelerinde cihazlar cok kötü ultrasonda hiçbişey belli olmyor hiç güvenmiyorum devletin cihazlarına
Ah cnm vallahi perişan ettin kendini bu artımedse keşke hiç almasaydın kafanı iyce karıstırcaksın bu yaptıgın. Awoks ta bişey ver yada sen cok isdara bstıryorsun bu testte cizgi degilde dalgalanma var cnm