• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Araştırdım şimdi senin kullandığın metil folatmış. Folik asidin aktif formu olduğu için daha faydalı diyorlar. Vücut doğrudan emilim gerçekleştiriyormuş aktif olduğu için
Anladim kuzum bunu devlet karşilamiyor ztn doktor yazdi 350tl ye almiştim yararli olduguna sevindim😊

Rabbim bidaha yaşatmasin kuzum boyle bi aci Ben yasamadim ama biz televizyonda gordugumz kadar biliyoruz siz kim bilir neler hissettiniz 😕
Oyyy cnm. Oyyy ne hissetmedikki ben kendime zor geldim psikolojik olarak iyi degildim çünkü bir süre ilaç kullanmak zorunda kaldım uyuyamıyordum çünkü ilaçlarla uyudum hep kendi canm için degil evladımı kaybetme korkusu beni bitirdi 20 yıl yaşlandım desem yeridir bir anda saç nasıl beyazlar derdim ve inanmazdım gercekten bir günde insanın saçları beyazlı yormuş en içtenlikle hep söylüyorum rabbim bunu kimseye düşmanıma bile yaşatmasın cok caresiz ve cok zor bir süreç

Artimed yaptığım yarım saati geçti kuruma da çıkarmadı ahaha 😅 ne yaptılar düzelttiler mi acaba bu testi. Kutusu da önceki aldıklarımdan farklıydı

Kızlar gecikmeden sonra idrar testleri negatif olup kan testi pozitif olan var mı umudum yok ama reglim gecikti idrar testlerim negatif

Kızlar ben bugun giremeyegim sayfaya braz kendime geliyim kötyüm şuanda gece gelirim konuşmaya haber bekleyenler inşallah güzel haber alırsınız kızlar dualarım sizinle🙏🏻 bugun Kur'an okunacak dualarımdaınız🙏🏻

Oyyy cnm. Oyyy ne hissetmedikki ben kendime zor geldim psikolojik olarak iyi degildim çünkü bir süre ilaç kullanmak zorunda kaldım uyuyamıyordum çünkü ilaçlarla uyudum hep kendi canm için degil evladımı kaybetme korkusu beni bitirdi 20 yıl yaşlandım desem yeridir bir anda saç nasıl beyazlar derdim ve inanmazdım gercekten bir günde insanın saçları beyazlı yormuş en içtenlikle hep söylüyorum rabbim bunu kimseye düşmanıma bile yaşatmasın cok caresiz ve cok zor bir süreç
Amin kuzum amin insan anne olunca once evladi aklina geliyor tabi
Rabbim sabirlar versin canim ben istanbulda yasiyorum uzmanlr deprem olck filan diyorlar tarih vermiyrlar tabi ama Allah korusun burda oyle bisey olsa binalar o kdr kotu ki Allah korusun dusunmek bile istemiyorum sonunu 😐

Kızlar ben bugun giremeyegim sayfaya braz kendime geliyim kötyüm şuanda gece gelirim konuşmaya haber bekleyenler inşallah güzel haber alırsınız kızlar dualarım sizinle🙏🏻 bugun Kur'an okunacak dualarımdaınız🙏🏻
Allah kabul etsin canim Rabbim zorunu kolaylastrsn umarim bu travmayi atlatrsn Rabbim kimseyi boyle sinamasin.🌸

Gebeliktende şüpheleniyorum 26. Ocakta yumurtlama belirtileri çok fazlaydı genelde erken yumurtlama oluyor bende 11 günde gebelik olusabilirmiki daha öncekilerde yumurtlamanin 12.gunde pozitif gordum test alabilirsem deniyecem
Ben dikkatli okumamışım pardon Yani ovulasyon testi ile gebelik belli olmaz gerçekten kopkoyu çıkıp gebe çıkmayanı da var bence HCG testi alın

Kızlar elimde kalan son artimed testi yaptım kan sonucu çıkana kadar. İnanır mısınız ama negatif çıktı 😳 tabi idrarımı falan tutmamıştım öyle rastgele yaptım. Ama sürekli yalancı pozitif veriyordu herkese çok ilginç
Haydaaa kan çıkmadı mı?

Kızlar elimde kalan son artimed testi yaptım kan sonucu çıkana kadar. İnanır mısınız ama negatif çıktı 😳 tabi idrarımı falan tutmamıştım öyle rastgele yaptım. Ama sürekli yalancı pozitif veriyordu herkese çok ilginç
Kuzum kimyasal yaşamış olablr misin? Belki de degern ckıp düştü ama sabit kaldı biraz. Bakalm kanın ne ckcak

Allah'ım bir daha yaşatmasın canım benimAllah'ım bir daha yaşatmasın canım benim

Canım benim sonucunu bekle bir bakalım yoksada üzülme kafana cok taktıgın için gecikiyor olabilirsin benimde 6-7 gün kala pozitif cıkmıştı testlere hiç inancım yok benim

Back
X