• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar bu arada bugün doktora gittimm solda 2 sağda 1 yumurtam gelişmeye başlamış 3 gün femara kullanmıştım. bugün 6. günüm reglim 4 günde bitti. Menapur diye bir ilaç verdi bana 2 adet. Hazır enjektör değil. Tozu suyu ayrı karıştırıp karından enjekte ediliyormuş. Cumartesi pazar kullan pazartesi tekrar gel dedi duruma bakacak. Menopur'u daha önce kullanan olmuş muydu? Ben Gonal F kullanmıştım 3 kere; bu ilacı hiç duymamıştımm.

Evet kadın doğuma randevu alın çünkü artık yeni sistemde acilde hcg yapılmıyormuş bana da böyle dediler randevu al doktorun seni yönlendirecek dediler
Ben geçen ay acilde vermiştim ama acile gitme sebebim o değildi belki o yüzden aldılar. Serum takılacaktı ama gebelik ihtimali olduğu için doktor istemişti 1 saati bulmadan e nabıza düşmüştü sonucu

Ay en iyisi acilde kan vermek heralde. En azından 1 saatte çıkıyor sonuç. Özel hastanelerde nasıl oluyor orda da 1 saatte çıkıyordur diye düşünüyorum. Ama ücretleri nasıldır acaba
Ben 450 tlye yaptırdım geçen hafta. 1-1,5 saat arasında çıkıyor. Direk muayenesiz kayıt açtırıp yaptırıyorum.

Ben 450 tlye yaptırdım geçen hafta. 1-1,5 saat arasında çıkıyor. Direk muayenesiz kayıt açtırıp yaptırıyorum.
Hangi şehirdesin ? Hastane için çok iyi fiyatları ben de bir dahakine öyle yaptırayım madem böyle beklemektense

Hangi şehirdesin ? Hastane için çok iyi fiyatları ben de bir dahakine öyle yaptırayım madem böyle beklemektense
İst bana çok geldi en son 220 yaptırmışıtum aman annelerim oturduğu yeri aradım daha uygun 300 dedi de eşim gitmedi 460 yaptırdık

İst bana çok geldi en son 220 yaptırmışıtum aman annelerim oturduğu yeri aradım daha uygun 300 dedi de eşim gitmedi 460 yaptırdık
İyi bence canım ben uyduruk bi yere bile 500 verdim. Ben de istteyim. Bi dahakini gitmeye üşenmezsem hastanede yaptırayım. Burası yakın diye yaptırdım ama bu kadar beklemek saçma hem ücret ödemesi yapıp

Ben geçen ay acilde vermiştim ama acile gitme sebebim o değildi belki o yüzden aldılar. Serum takılacaktı ama gebelik ihtimali olduğu için doktor istemişti 1 saati bulmadan e nabıza düşmüştü sonucu
Evet bana da bir ara öyle yaptılar şüphe vardı diye yapmak zorunda kaldılar

Keşke özelin acilinde verseydin en azindan 2saatte cikardi en gec
Keşke öyle yapsaydım ama burası çok yakın 5 dk mesafede o yüzden verdim. Hastane de 20 dk mesafededir o da çok uzak değil ama üşendim. Bi de ücret konusunda emin olamadım çok fazla isterlerse diye düşündüm. Arayıp öğreneyim en iyisi bir dahakine oraya veririm olmazsa

Avrupa yakasindamisin anadolumu canim devlette versen herlde şimdiye cikardi en azndan paranla rezil olmazdn valla ozele islem hizli olsun diye gdiyo insanlar @samsun9

Kızlar bi sey sorucam geçen ay beta değerim 16 yken regl oldum bi daha da baktırmadım açıkcası kimyasal oldu diye düşündüm yumurtlama testleri 5 gündür pik çıkınca bugün gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı sizce gebelik var mıdır basına gelen oldu üstüne görme mi oldum yoksa beta sıfırlanmadı mı acaba?

Eklentiler

• IMG_2084.webp
    IMG_2084.webp
    10 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_2073.webp
    IMG_2073.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 44
Back
X