2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

İnşallah canım 🤲🏻 Benim 3. Olacak olursa düşünmüuordum aslında süpriz oldu bizede gecikmenin 7. Günü akşam test yaptım pozitif 10 gün olacak hala kan testine gitmedim
Maşallah hayırlı olsun neden gitmediniz gecimede var testte pozitif kesin vardır yani

Belkide okuldan geldi size de dedigin gibi pek disari da cikmiyorsan baska secenek pek kalmiyor. Allah şifa versin bir an evvel gecsin canim insallah. Ilaclari karisimlari kullan iyi gelir. Cok uzun sürmez iyi olursunuz sen merak etme. Gercekten insanlar cok garip ya pis insan cok fazla var uzun süre denememistim.kiyafet ama simdi yine deniyorum alacagim zaman napayim😐
İnşallah uzamadan kurtuluruz ya sende kıyafetin üstünden dene genede tenine deymesin☺️
Selam kızlar nasılsınız buralarda değilim artık pek girmiyorum bugün avokado ararken mahvoldum hiçbir yerde olgun yoktu en son almak zorunda kaldım normal. haftalık alacağım 4 tane aldım bir hafta için yeter diye düşünüyorum muz ve kivinin yanına koydum olgunlaşsın diye bir de aktara girdim. Hayıt tohumu aldım çayını yaptım gelince hemen günde 2 kere iç dedi zaten ne amaçla aldığımı anlamış adama açık açık söyledim yani şifa olsun bu süre zarfında hazır paketli gıdalar falan yeme camasır suyu kımyasal kkullanma dedi Bir de benim yaşlarımda bir utandım bir yandan da dedim ki benim bir kızım var onda da testere dişli aslan pençesi kullandım 🤣 ay çok garip hissettim kendimi sonradan dedim Ne gerek vardı bu bilgilere hahah eşim için karışım da almayı düşünüyordum ama ona yeltenemedim hahahaha
İdare eder işte sen nasılsın nasıl gidiyor sen kendin yap bence ne yapacaksan eşine gerek yok bence şuanda 😂hadi inşallah senden iyi haberler alırız buayda elma varsa direk onun yanında yağlı kağıda yada kağıt havluya sar cnm

Halıları sürekli yıkamak zorunda kalırsın öyle varsa balkona at kalsın canım
Aynı kiyafetleri giyme tabiki eski kıyafetler olabilir ama yıka kaynarda öyle giy tekrardan kremlen diğer gün farklı elbise şeklinde ilerle sürekli aynı kıyafetle kalma canım inşallah atlatırsınz çabucak 🤲
Öyle yapcam inşallah kurutulurz biran önce fena bir kaşıntı çünkü gece uyutmyor sinir bozucu birşey

Test yapmadım ayın 5.en son yapmıştım çok pikti birdaha yapmamıştım test yoktu 4. 10... şubatta ilişki olmuştu korunmasız şimdi aldım geldim test yapicam
Ozman 6 7 si filan çatlaman olmustur 7si var sayarsak 10 gün olmuş cnm günün geçmemiş daha 3 4 gün daha var yap bakalım çıkar belki varsa

Şimdi yaptırdı eşim geldi ona sürdük birazdan bende süreceğinim gerçekten iğrenç kokuyor nasıl dayacam bilmyorum aktarci battaniyeleri 3 gün kullandıktan sonra poşette hava almiycak şekilde bağlayın evin dışında bir yerde bekletin demiş carsaflarda aynı sekilde 3 gün kullnainin sürme aşamasında sonra atın kiyatlerde eski birşeyler giyip 3 gün surunup aynı kıyafetleri giyip atın demis evide sirkeli suyla temizleyin hergün koltukları silleli suyla silin demiş insllah işe yarar eşime sordum ara ara bende kasık bölgesinde kasinyor dedi oda boxserin lastik yerinden olduğunu düşünmüş

Temizliğe gelen ablya silme işlemini bitirince demirleri çamaşır suyuyula silyo 1 kattayim ben zaten hiç eklemem korkulukları geliginde yine söylerim bu turda sirkeyle sildiririm halilarim ev 1 +1 olduğu için çok küçük zaten olmadı balkonda yikayayim yinede paspaslarida makineye attım ben yinede yaptım ne olur neolmaz temas oldu çünkü çok sağol cnm yardımın için insllah iyi gelir

Saol cnm malesef öyleymiş evet 2 sınıfa gidiyor oğlum aklıma oda geldi okullarda çok olurmuş doktor da dedi çocuk eve getirmiş olabilir diye ben kolay kolay evden çıkmıyorum çünkü gelsin onunda vücudunu inceliycem normalde alerjik hep kabarır vücudu abur cubur yediğinde özellikle belkide vardı ben bu yüzden fark etmedim düzenli kullandığı alerji ilaçları da var her gece içiyor hem hap hemde şurup kullanyor 15 yıl butik islettim bildiğim için asla kıyafet denemem ve yıkamadan hiç birimiz giyinmeyiz cnm evet keşke kimse denemede bilgigin yerlerde sürünüyor üstüne basıyorlar ve vajinal temasta oluyor kıyafetlerin koltuk altları hep yer kokar yazın kaç defa kuru temizlemeye göndermiştim bu yüzden igrenc bir durum losyon ve krem v birde alerji hapı cnm birde kükürtlü vazelin yaptırdık nemlendirici krem aldık

Yok cnm ama onla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum 3 aydır kullanıyorum
Geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin

Bana iki kere dedi kuzum Ben daha önce testere dişli aslen pençesi içtim aynı ona benziyor hiç acı gelmedi bana kız hiçbir şey katmadan içtim ben direkt tohumunu verdi ufalayıp kaynamış suya bırakıyorum 🤩 olgunlaşmadan yemem lazım Çünkü yumurtlamama yaklaşık 8 gün var. Kuzum hayır tohumunu yumurtlamadan sonra bırakmak gerekiyor mu acaba Ben testere dişli aslan pençesini adetime bir hafta kala bırakmıştım sonra hamile olduğumu öğrendim aktar isterseniz onunla birlikte de kullanabilirsiniz dedi yok dedim onu da sonra denerim 😁. İnanır mısın kaç gündür folik asit içmiyorum evde var bitmedi kutum henüz ama unutuyorum😔 Sen neler yaptın kaçıncı döngüdesin canım Bu arada Hayıti şu an mı içiyorsun
Kuzu iste 2 kere bana fazla geldi. Birde bir sıkıntı olmadigini biliyorum ya 2 defa icmek de vucuda fazla yuklenme gibi olur diye düşündürdü. Acı kız asıl sen nasil iciyorsun😁 ben bal katip iciyorum bogazimi acitiyor tadi vallahi. Normal tohum seklinde suya atiyorum 6 7 dk kaynatiyorum hafif sicakligi cikinca birkac yudumda bitirmeye calisiyorum.
Oy sakin avokadoyu olgunlasmadan yemeye kalkma 😁😁 yani büyük hata olur. Ben de bir defa o hataya düştüm de malesef.. aslinda alabilirdin canim t.disli ottan da. Bende alayim diyordum ama sonra aktara epey para bayilinca onu da almaya elim varmadi😁 ic canim ihmal etme folici. Gerci zaten surekli kullaniyoruz illaki depolarimizda var su an folic asid de. Yine de ic. Evet kuzum su an iciyorum yumurtlama görünce birakicam. Ama yumurtlama da henuz goremedim. Gecen ay reglden 4 gun sonra yumurtlamistim su an henuz yok yumurtlama fln.ov.testi ile kontrol ediyorum bende 6 gün oldu regl biteli bakalim beklemedeyim.

Ederim tabi etmezmiyim. Daha çok yenisin inanıyprum olacak 🌸 Ben iki oğlumda da korunmadım ve çok istedik ilk oğlum 2 sene sonra 2. Oğlum 4 sene sonra oldu . Bunu hiç düşünmüyorduk bu ay tek bir gece korunamadık yani şok oldum hala atabilmiş değilim testimde böyle çıktı
Oy masallah saglikla gelsin. Test markan ne canim ? Bazı markalar varya yalanci pozitif cikariyor onlardan biri degildir insallah.
Sende epey beklemissin canim ya. Allah bagislasin kuzularini. Insallah Allahım beni de daha fazla bekletmez bende bir an evvel hamile kalırım saglikla dogurup büyütürüz bebegimi🙏🥲 kan ver sende bence bir an önce

İnşallah uzamadan kurtuluruz ya sende kıyafetin üstünden dene genede tenine deymesin☺️

İdare eder işte sen nasılsın nasıl gidiyor sen kendin yap bence ne yapacaksan eşine gerek yok bence şuanda 😂hadi inşallah senden iyi haberler alırız buayda elma varsa direk onun yanında yağlı kağıda yada kağıt havluya sar cnm
Insallah canim benim. Dikkat edin. Ben adını duyunca dahi kaşınıyorum zaten. Allah kolaylik versin şifa versin.
Haklisin canim dikkat edeyim bende dedigin gibi birseylerin üstünden deneyeyim en azindan.

Kızlar bu nasıl bilgisi olan var mı ?

Eklentiler

• IMG_0093.webp
    IMG_0093.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 67
Back
X