- 4 Ekim 2024
- 3.512
- 1.958
- 53
- 28
Ben de bir şeyi merak ediyorum ya ama nasıl sorulur bilemedim. İnşallah anlatabilirim  ben en son 7 gün öncesini değerlendirebildim ama o zaman regl yeni bitmişti yani pek bi anlamı yoktu gebelik açısından. Uzun süredir de evde değilim ancak cumartesi günü değerlendirme imkanımız olur yani toplamda 9 günlük bir sürede ilişki olmamış oluyor. Bu kadar sürede spermler bayatlamaz mı diye kafam kurcalanıyor
 ben en son 7 gün öncesini değerlendirebildim ama o zaman regl yeni bitmişti yani pek bi anlamı yoktu gebelik açısından. Uzun süredir de evde değilim ancak cumartesi günü değerlendirme imkanımız olur yani toplamda 9 günlük bir sürede ilişki olmamış oluyor. Bu kadar sürede spermler bayatlamaz mı diye kafam kurcalanıyor  kendi yumurtamın derdini çözdüm de sıra bayat spermlere geldi sanki hahaha
 kendi yumurtamın derdini çözdüm de sıra bayat spermlere geldi sanki hahaha  gece gece kendimi iyi güldürdüm
 gece gece kendimi iyi güldürdüm 
			 Evanora
 ve diğer kızlarr

Evanora
 ve diğer kızlarr

ben en son 7 gün öncesini değerlendirebildim ama o zaman regl yeni bitmişti yani pek bi anlamı yoktu gebelik açısından. Uzun süredir de evde değilim ancak cumartesi günü değerlendirme imkanımız olur yani toplamda 9 günlük bir sürede ilişki olmamış oluyor. Bu kadar sürede spermler bayatlamaz mı diye kafam kurcalanıyor
 ben en son 7 gün öncesini değerlendirebildim ama o zaman regl yeni bitmişti yani pek bi anlamı yoktu gebelik açısından. Uzun süredir de evde değilim ancak cumartesi günü değerlendirme imkanımız olur yani toplamda 9 günlük bir sürede ilişki olmamış oluyor. Bu kadar sürede spermler bayatlamaz mı diye kafam kurcalanıyor  kendi yumurtamın derdini çözdüm de sıra bayat spermlere geldi sanki hahaha
 kendi yumurtamın derdini çözdüm de sıra bayat spermlere geldi sanki hahaha  gece gece kendimi iyi güldürdüm
 gece gece kendimi iyi güldürdüm 
			 Evanora
 ve diğer kızlarr

Evanora
 ve diğer kızlarr 

genelde 5 6 günden sonra spermlerin canlılığını yitirmeye basladigi biliniyor kuzu. Yani illa ki canli sperm olur ama tamami canli olmayabiliyormus.
 genelde 5 6 günden sonra spermlerin canlılığını yitirmeye basladigi biliniyor kuzu. Yani illa ki canli sperm olur ama tamami canli olmayabiliyormus. o zaman cumartesi gününden fazla ümitlenmeyeyim
 o zaman cumartesi gününden fazla ümitlenmeyeyim 

Ben saldım belirti kovalamıcam ateş de ölçmicem sadece 1 gün ilişki 1 gün ara bata kadar böyle gidicem
 Ben saldım belirti kovalamıcam ateş de ölçmicem sadece 1 gün ilişki 1 gün ara bata kadar böyle gidicem 

Erkenden elendim gibi geliyo
 Erkenden elendim gibi geliyo  çok şükür takibimi yapacak güzel bir doktor buldum kadın o kadar pozitif ki Bence ben yanılmadım dün gece çatladı benim Çünkü ısım da bugün arttı ya . Bu arada ısı olayında yumurta kaybolunca yükselir diye bir şey yokmuş her zaman yani daha yumurta yaşarken de vücut ısısı yükselebilirmiş progesteron miktarına bağlı aklınızda olsun
 çok şükür takibimi yapacak güzel bir doktor buldum kadın o kadar pozitif ki Bence ben yanılmadım dün gece çatladı benim Çünkü ısım da bugün arttı ya . Bu arada ısı olayında yumurta kaybolunca yükselir diye bir şey yokmuş her zaman yani daha yumurta yaşarken de vücut ısısı yükselebilirmiş progesteron miktarına bağlı aklınızda olsun 

Bende kimyasal düşük yaşadım umarım bu sefer öyle olmaz.
Bende kimyasal düşük yaşadım umarım bu sefer öyle olmaz.