2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben de bir şeyi merak ediyorum ya ama nasıl sorulur bilemedim. İnşallah anlatabilirim 😂 ben en son 7 gün öncesini değerlendirebildim ama o zaman regl yeni bitmişti yani pek bi anlamı yoktu gebelik açısından. Uzun süredir de evde değilim ancak cumartesi günü değerlendirme imkanımız olur yani toplamda 9 günlük bir sürede ilişki olmamış oluyor. Bu kadar sürede spermler bayatlamaz mı diye kafam kurcalanıyor 😂 kendi yumurtamın derdini çözdüm de sıra bayat spermlere geldi sanki hahaha 😂 gece gece kendimi iyi güldürdüm Evanora Evanora ve diğer kızlarr

Ben de bir şeyi merak ediyorum ya ama nasıl sorulur bilemedim. İnşallah anlatabilirim 😂 ben en son 7 gün öncesini değerlendirebildim ama o zaman regl yeni bitmişti yani pek bi anlamı yoktu gebelik açısından. Uzun süredir de evde değilim ancak cumartesi günü değerlendirme imkanımız olur yani toplamda 9 günlük bir sürede ilişki olmamış oluyor. Bu kadar sürede spermler bayatlamaz mı diye kafam kurcalanıyor 😂 kendi yumurtamın derdini çözdüm de sıra bayat spermlere geldi sanki hahaha 😂 gece gece kendimi iyi güldürdüm Evanora Evanora ve diğer kızlarr
Güzel soru😄 genelde 5 6 günden sonra spermlerin canlılığını yitirmeye basladigi biliniyor kuzu. Yani illa ki canli sperm olur ama tamami canli olmayabiliyormus.

Evet evet cnm alırsın sen ysrınsabahtan itibaren dedigim gibi yap not et yaz banada
Ay ben dün uyku sersemi yine termometreyi almadan uyumuşum banyoda kaldı. Bir haftadır 37,2 gelirdi dün 36,9 geldi bugün 36,7 geldi muhtemelen bugün ya da yarın yumurtlayacağım gibi kuzum. Zaten sabah sinirlendim saldım ya. Peki yumurtlama hemen olup biten bişey mi ya gün gün test yapsakta arada kaçabilir mi? Ben sitede görüyorum 2 gün pik olan var. Yani yumurtladıysam kaçırabilir miyim? Benim akıntım vs yok hiç belki de yumurtlamıcam bu ay

Tüh 🫣 o zaman cumartesi gününden fazla ümitlenmeyeyim
Yok canim ümidini kaybetme. Her sekilde hareketli sperm üretiyor vucut. Sen degerlendirmene bak. 3 gun ust yste yapildiginda da mesela sperm sayisi azaliyor ama yapin diyorlar öyle düşün. Sen degerlendir 😍

Ay ben dün uyku sersemi yine termometreyi almadan uyumuşum banyoda kaldı. Bir haftadır 37,2 gelirdi dün 36,9 geldi bugün 36,7 geldi muhtemelen bugün ya da yarın yumurtlayacağım gibi kuzum. Zaten sabah sinirlendim saldım ya. Peki yumurtlama hemen olup biten bişey mi ya gün gün test yapsakta arada kaçabilir mi? Ben sitede görüyorum 2 gün pik olan var. Yani yumurtladıysam kaçırabilir miyim? Benim akıntım vs yok hiç belki de yumurtlamıcam bu ay
Canim sen test yapmaya devam ett. Bir anda koyulasiyor. Degerlendirmeye de devam et bu arada bos gecme yani. Bazen yumurtlama olmayabilir evet ama hala yumurtlama ihtimalin var. Benim 20 günde oldu. Acele etme tatlım 🙏

Canim sen test yapmaya devam ett. Bir anda koyulasiyor. Degerlendirmeye de devam et bu arada bos gecme yani. Bazen yumurtlama olmayabilir evet ama hala yumurtlama ihtimalin var. Benim 20 günde oldu. Acele etme tatlım 🙏
Ay öyle yapalım böyle yapalım sinirim bozuldu ya. Sırf meraktan ve almış olduğum için lh testlerini yapmaya devam edicem ama ateşi falan bırakıyorum. Başka bişey yokmuş gibi hayatımda yok memem mi ağrıdı yok akıntım mı var kafayı yedim 2 ayda. İlişkiden de zevk almamaya başladım böyle olunca. Çok sinirliyim bugün :D Ben saldım belirti kovalamıcam ateş de ölçmicem sadece 1 gün ilişki 1 gün ara bata kadar böyle gidicem :KK61:

Ay öyle yapalım böyle yapalım sinirim bozuldu ya. Sırf meraktan ve almış olduğum için lh testlerini yapmaya devam edicem ama ateşi falan bırakıyorum. Başka bişey yokmuş gibi hayatımda yok memem mi ağrıdı yok akıntım mı var kafayı yedim 2 ayda. İlişkiden de zevk almamaya başladım böyle olunca. Çok sinirliyim bugün :D Ben saldım belirti kovalamıcam ateş de ölçmicem sadece 1 gün ilişki 1 gün ara bata kadar böyle gidicem :KK61:
Zaten 1 gun ara ile iliski oldugunda yumurtlama kacmaz kolay kolay kuzum. Stres yapma kendine bu konuyu. Birak olacagina varacak zaten. Ates ölçme bosver zaten farkli cikacak her defasinda yataktan kalktigin icin. Sen testlere devam et.
Yumurtlama oldugunda bazen 24 saat suruyor catlamasi bazen daha kısa. Bide göğüs agrisi regl yaklasinca da agriyor mesela yumurtlama doneminde herkesin agrimaz ki. Herkesin bünyesi farkli kendine stres yükleme kuzum. Tabiki zevk almaktan göreve dönüşür bu soru isaretleri ile iliski.
Sakin ol champ😁😍

Zaten 1 gun ara ile iliski oldugunda yumurtlama kacmaz kolay kolay kuzum. Stres yapma kendine bu konuyu. Birak olacagina varacak zaten. Ates ölçme bosver zaten farkli cikacak her defasinda yataktan kalktigin icin. Sen testlere devam et.
Yumurtlama oldugunda bazen 24 saat suruyor catlamasi bazen daha kısa. Bide göğüs agrisi regl yaklasinca da agriyor mesela yumurtlama doneminde herkesin agrimaz ki. Herkesin bünyesi farkli kendine stres yükleme kuzum. Tabiki zevk almaktan göreve dönüşür bu soru isaretleri ile iliski.
Sakin ol champ😁😍
Çok yıprandım ya hayatta her şey için çaba göstermem gerekti. Bebek için de öyle olacağını hep hissediyordum çocukluktan beri. Bari o kolaylıkla gelseydi. Neyse isyan etmek yok hayırlısı :(

Çok yıprandım ya hayatta her şey için çaba göstermem gerekti. Bebek için de öyle olacağını hep hissediyordum çocukluktan beri. Bari o kolaylıkla gelseydi. Neyse isyan etmek yok hayırlısı :(
Canim daha 2 ay oldu diyorsun ama dur daha yolun basindasin. Daha önünde ne günlerin olacak kendini bu kadar üzme simdiden. Zaten 6 aydan sonra tutma ihtimali daha da artiyormus. Biraz sabret sakin ol elbet gelecek bebegin sana. Olumsuz tüm dusuncelerden de arın. Güzel seyleri davet et hayatina. Hem dur regl olmadin ya niye modunu düşürüyorsun sadece yumurtlaman gecikti. Ki o da normal yani ben aşılama yaptirdim o zaman ilac kullanirken bile bazen gecikirdi benimde baska kadinlarin da. Yani bu gayet normal birsey. Strese sokma kendini yeterince stresliyiz zaten.

Canim daha 2 ay oldu diyorsun ama dur daha yolun basindasin. Daha önünde ne günlerin olacak kendini bu kadar üzme simdiden. Zaten 6 aydan sonra tutma ihtimali daha da artiyormus. Biraz sabret sakin ol elbet gelecek bebegin sana. Olumsuz tüm dusuncelerden de arın. Güzel seyleri davet et hayatina. Hem dur regl olmadin ya niye modunu düşürüyorsun sadece yumurtlaman gecikti. Ki o da normal yani ben aşılama yaptirdim o zaman ilac kullanirken bile bazen gecikirdi benimde baska kadinlarin da. Yani bu gayet normal birsey. Strese sokma kendini yeterince stresliyiz zaten.
Haklısın kuzum çok sağol :(

Bende yazarken ayni seyi dusundum sanki doğuruyor kiz diye 😅
Olsun canim çözüme kavusmus ya dert etme. Yarin da haber et bakalm ne diyecek dr.un. elinize sağlık canim benim.
Kuzu benim bugun pik oldu şükür. Bakalim catlama takibi yapcam simdi de.
İnşallah bugun catlar bebegmm. Benm ısıma bak dil altı 36.2ye düşmüştü dün bugun bole. Ama göğüslerimde cok sızı baslamadı bi ona şaşknm bakalm 1saat snra noşck. Çatlamadı derse ben şok

Eklentiler

• IMG_20250227_083555.webp
    IMG_20250227_083555.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar bu ay onceki aylardan farklı çatlamadan sonra 5.gün gogus agrim yumurtlama zamanı vardı 2 gündür kayboldu. Birde regl olacakmışım gibi kasık ağrım var ama başka hiç bi belirti yok bu ay olmadi galiba kızlar 😊 Erkenden elendim gibi geliyo 😂

Son düzenleme:
Arkadaşlarım yumurtam çatlamış çok şükür umarım dün akşam çatladı diye anlamışımdır yoksa sadece bir tane pazartesi günkü ilişki var elde bir de dün o da denk geldiyse ama gece çatladıysa bugun ve yarın da değerlendireceğim ben yine de. doktordan çok memnun kaldım kan ve idrar tahlili istedi sıfırdan vitaminlerine kadar bakacağım dedi salı günü sonuçlar için gel bir planlama yapalım dedi adet olursam 3.günü hormon testi yapacakmış daha sonra rahim filmi yalnız şöyle bir şey var buradaki araştırmada rahim filmi yok en yakın şehirde ve özelde. varmış doktor bile şaşırdı doktorun yeni görev yeri burası Ben her şeyi getirdiğim gibi rahim filmini de buraya getirrim Sen merak etme salı günü konuşuruz dedi sanırım benim için yapacak bu işlemi hatta sekretere dönüp dedi ki bu çok basit bir işlem ya birz sıvıa veriliyor o kadar neden yok Ne kadar saçma falan dedi 🤣 çok şükür takibimi yapacak güzel bir doktor buldum kadın o kadar pozitif ki Bence ben yanılmadım dün gece çatladı benim Çünkü ısım da bugün arttı ya . Bu arada ısı olayında yumurta kaybolunca yükselir diye bir şey yokmuş her zaman yani daha yumurta yaşarken de vücut ısısı yükselebilirmiş progesteron miktarına bağlı aklınızda olsun 😍 hala çok ağrım var bayağı sıvı gördü.sadece az ilişki var bugüne kadar daha iki tane var ona üzülüyorum hangisi denk gelirse bilmiyorum yani. İnşallah çatlamasını bekleyen bütün arkadaşlarım sağlıkla yumurtamız çatlasın ve gebelik oluşsun bu ay hepimiz güzel haberleri alalm bu ıslemlere gerek kalmadan yormadan bizi🥰🥰

Ya canım benim bende sana çok dua ediyorum güzel haberler alalım inşallah ❤️Bende kimyasal düşük yaşadım umarım bu sefer öyle olmaz.🙏🏻
Canım senin adetine kaç gün kala böyle çıkmıştı beta değerin 🌸

Sakin ol champ😁😍
Kuzum kesinlikle katılıyorum ben hocaya dedim Sen kendi belirtini anlıyormuşsun da ne gerek var bırak ateşe teste. dedim eşimle nöbeti olduğu için denk gelmek için test aldım hocam dedim Bu arada çok zayıf olduğun için anlamanı hissetmen normal bu konuda çok şanslısın dedi Bir iki oynamaları geç Yumurtlama olma olarak saymıyoruz biz dedi

Back
X