2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
Yatağına koyuyorum emziğini verip biraz saçlarını okşuyorum 10-15dk sürüyor ama uyuması.
Maşallah darısı bizim bebişlere.Bizde başarıp yazarız inşallah birgün 😆
Bizde 4. Ay atağı 19 haziranda bitecek diyor chatgbt.Cidden sanki ufak ufak gündüz uykuları uzamaya başladı normalde 30 dk şuan 45 dk 1 saati görüyoruz.Gece de daha iyi olmaya başladı.mızmızlıkta azaldı.Sanırım atlatıyoruz ışık göründü 😆

Kızlar kahkaha ile gülme ne zaman başlıyooor benim kızım hep gülüyor ama sessiz 🤣🤣
Zamanını hatırlamıyorum ama üstünü değiştirirken tamamen çıplak olunca böyle Koltuk altlarını karnını falan öpünce bayağı gülüyor ya da mesela kendimize taraf döndürüp havaya kaldırınca çok gülüyor

Merhaba güzel anneler nasılsınız Biz galiba 4 ay yatağını gümbür gümbür yaşıyoruz uyku gerilemesi yaşadık tam uykularımız o kadar güzel yoluna girmişken beni çok zorladı üstü sürekli ıslanıyor sürekli su içinde ağzı aşırı akıyor hasta olmasın diye Sürekli değiştiriyorum ya da bez koyuyorum önüne ya da önlük ama hiçbir şey dayanmıyor ve ana kucağında mesela Mutfakta iş yaparken evde iş yaparken beni görmesine rağmen Çığlık Kıyamet Bu da 4 ay atağı oluyormuş zaten🫤 ama canı sağ olsun çok tatlı oldu iyice kıpır kıpır sokakta hastanede Birileri bizi görünce birbirlerine gösteriyorlar bize bakıyorlar falan çok değişik bir his 😅

kızlar demir damlasını beslenme öncesi mi sonrası mı veriyorsunuz?
ocean kullananlar kilo başına bir damla mı?
damla sonrası bi lokma süt verilmeli mi demirin dişleri etkilememesi için?

Bizde dördüncü ay asimizi olduk bugün demire başla dedi hemsiremiz kabizlik yapabilir dedi. Zaten gazlı bir bebek kızım. İnşallah kabız olmayız 🥴
Asıdan atesleri çıktı canım, 37, 5 üstü seyrediyor , ne telaslı bi durummus ya , daha once olanlar da yazıyordu ateşi, seninki ne durumda

Asıdan atesleri çıktı canım, 37, 5 üstü seyrediyor , ne telaslı bi durummus ya , daha once olanlar da yazıyordu ateşi, seninki ne durumda
Gecmis olsun kuzucuklara 🌸 evet canim bizimde öyle 37.6 38.8i gördük bende ates nobetindeyim şimdilik yukselmiyor. İnşallah gittikçe azalır normale döner.

kızlar demir damlasını beslenme öncesi mi sonrası mı veriyorsunuz?
ocean kullananlar kilo başına bir damla mı?
damla sonrası bi lokma süt verilmeli mi demirin dişleri etkilememesi için?
Kilo basına bir damla önerdi ve biz 4 saatte bir besleniyoruz aradaki 2. Saatte ver önünde arkasında besleme emzirme dedi

Kızlar asi sonrası huzursuzluk ağlama tam olarak ne zaman geçer. Ateşi olduğunda calpol vermeye çalıştık ogurup kustu hep onu da o yüzden calpol da veremiyorum.

Kızlar kundak tipi uyku tulumu kullanan var mı? Nasıl bırakıcaz? Kızım tulumsuz uyumuyor :(

Kızlar asi sonrası huzursuzluk ağlama tam olarak ne zaman geçer. Ateşi olduğunda calpol vermeye çalıştık ogurup kustu hep onu da o yüzden calpol da veremiyorum.
Ya calpola benimkiler de aynısını yaptı, sabah az az yalattım oyle aldılar , incecik zıbınla duruyorlar geceden beri, umarım geçer semptomlar canım hepsinin

Back
X