2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
bebeğinizi yatarak emziriyor musunuz? Ben artık o kadar yoruluyorum ki sürekli yatarak emzirmeye başladım. Benim için kolaylık oluyor. Ama bazı doktorlar zararlı falan demiş. 😳 kulak yoluna süt kaçarmış falan anlamadım kucağımda emzirsem sanki bebek dik mi oturuyor? Yine yatıyor.

Ben son 15 gündür yatarak emziriyorum.En başlarda denedim ama çocuğun ağzı yüzü kapanıyordu çok zor oluyordu.Şuan çok keyifli emiyor bende uğraşmıyorum.Kucağımda durmuyor çünkü.Atıyor kafayı sağa sola kendini ittiriyor.Başının altına çok ince bir battaniye katlarım o zaman öyle eğimli olur.
kızlar bebeklerinizde kusma devam ediyor mu ya? ben çok sıkıldım artık kusmuk temizlemekten😬
bizim de tam gaz devam ya.Birde ek gıda da önlüğü çekiyor.Her body lekeli şuan.Yepyeni bodyler ziyan oldu🤣Siyah body almaya karar verdim.Leke çıkarıcı da hepsini çıkarmıyor birde anında müdahale etmek gerek e bu kudurukla o da zor.Ama kusma olayı ek gıdaya geçtikten 3 hafta sonra falan epey azaldı eskiye göre.Şuan daha böyle fazlalığı çıkarır gibi oluyor.Önceden ne yese kusardı.
iki gündür uykuları berbat baktım atak haftasındaymışız. 😞 sürekli uyanıyo dalamadı bu saat oldu sekizde yattı. dün gece fe öyleydi ve gece boyu böyle.
bugün uykusuzluktan bayılmışım yanımda yatırmıştm beşiğinde uyumadı bi türlü.
yataktan düştü sabah 😞 o kadar ağladım ki üzütümden. uyandığını hiç duymamışım kendini kaydıra kaydıra gitmiş.
düşme sesine uyandım.
Oyy miniğim.Çok geçmiş olsun ikiniz içinde korkutucu olmuştur.Bende aynı durumu yaptım ynıma koyup bıraktığımın bile farkında değildim geçen hafta.Gece yrısı kaza oldu da sese kalktım yoksa sabah bende aynı durumu yaşyabilirdim.Normalde mutlaka çevreliyorum yatağı ama uyku sersemi malesef hata yapabiliyoruz.

Kızlar çatlamanın 8. Günü az önce awox marka test yaptım tatile gideceğim için varsa belki çıkar diye gölge gibi gözle görünür bir çizgi var flaş ile baktığımda ise incecik bir çizgi görünüyor ama çok ince acaba çizginin yeri ıslandı diye belli olmuş olsbilir mi buraya atmak isterdim ama fotoğrafta kesinlikle belli olmuyor lütfen yardım edin

Ben son 15 gündür yatarak emziriyorum.En başlarda denedim ama çocuğun ağzı yüzü kapanıyordu çok zor oluyordu.Şuan çok keyifli emiyor bende uğraşmıyorum.Kucağımda durmuyor çünkü.Atıyor kafayı sağa sola kendini ittiriyor.Başının altına çok ince bir battaniye katlarım o zaman öyle eğimli olur.

bizim de tam gaz devam ya.Birde ek gıda da önlüğü çekiyor.Her body lekeli şuan.Yepyeni bodyler ziyan oldu🤣Siyah body almaya karar verdim.Leke çıkarıcı da hepsini çıkarmıyor birde anında müdahale etmek gerek e bu kudurukla o da zor.Ama kusma olayı ek gıdaya geçtikten 3 hafta sonra falan epey azaldı eskiye göre.Şuan daha böyle fazlalığı çıkarır gibi oluyor.Önceden ne yese kusardı.

Oyy miniğim.Çok geçmiş olsun ikiniz içinde korkutucu olmuştur.Bende aynı durumu yaptım ynıma koyup bıraktığımın bile farkında değildim geçen hafta.Gece yrısı kaza oldu da sese kalktım yoksa sabah bende aynı durumu yaşyabilirdim.Normalde mutlaka çevreliyorum yatağı ama uyku sersemi malesef hata yapabiliyoruz.
aslında destek de vardı yanlarında ama işte geri geri emeklemeyi öğrendiği için destekleri geride bırakıp gitmiş açık alana. en iyisi hiç yatırmamak bu sabah da yüzüstünden sırtüstüne dönmeyi öğrendi hiç durası yok artık sadece ya yerde ya kucakta ya beşiğinde

Kızlar çatlamanın 8. Günü az önce awox marka test yaptım tatile gideceğim için varsa belki çıkar diye gölge gibi gözle görünür bir çizgi var flaş ile baktığımda ise incecik bir çizgi görünüyor ama çok ince acaba çizginin yeri ıslandı diye belli olmuş olsbilir mi buraya atmak isterdim ama fotoğrafta kesinlikle belli olmuyor lütfen yardım edin
testin kendi çizgisi olabilir grimsi olur rengi. yenileyin testi tatilde yanınızda bulundurup birkaç gün sonra tekrar yapın

Eklentiler

• 729D3DB9-DA41-43E2-B61E-981B97FC1795.webp
    729D3DB9-DA41-43E2-B61E-981B97FC1795.webp
    152,4 KB · Görüntüleme: 10
Back
X