2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
tedavide nasıl bi yol izliyolar antiviyotik çözüm değil buna bana da semptom bastırıcak bişeyler verdiler.
Canım düzenli ateş takibi yapıldı bir sürü kan alındı, ekg vs çekildi. Sadece antibiyotik tedavisi uygulamdı somra biz nefes alamıyormdiye hava da istedik günde 3 kere antibiyotik ve hava verildi bu kadar yani düzeldi sonra çok şülür

Bol bol emzir denildi ben de sağarak vetiyordum zaten sütüö vardı o zamanlar anne sütü verdim bolca bazen de mama verdim

ekg takibi yapılması iyi olmuş. çok sevindim geçirmiş atlatmış şükür. biz de telefonla bi danışıp götüreceğiz muhtemelen nefes alışverişi biraz zor gibi geliyor bana satürasyonu ölçmek istedim cihaz minik parmağını okumadı

Kıyamam minnoşa ya çok geçmiş olsun çanucak atlatır şnşallah bence takip altında olmak daha iyi oluyor en azından müdahale ediyolar için rahat oluyor canım ya. Biz kendi haztanesine gitmiştik muayene için yatış verildi özel olduğu için çok maliyetli geldi bize devlet hastanesine sevk istedik kan sonuçlarını vs alıp gittik yatış yaptırdık devlette

Biz ayda bir kere köyümüze gidiyoruz 4 saat sürüyor.Genelde gece uykusundan hemen önce çıkıyoruz yarım saat içinde gece uykusuna geçmiş oluyor.İnince uyanıyordu 2 saat orda uynık kalıp tekrar uyuyordu çok zor oluyordu.Bu sefer sabah 6 da çıktık 1 saat daha yolda uyudu uyanmadı sonra uyandı biraz oyalandı biraz mola verdik bizim ki zaten ilk sabah uykusunu uyandıktan 1 saat sonra yapıyor dayanamıyor malesef daha fazla.Ondan 1 saat sonra tekrar uyudu ama araba ışıklara gelince uyandı 20 dk falan uyudu yaklaşık 1 saat civsrı yine oyalamak zorunda kaldım.Dönüştr de eşim bu sefer uyku saatinden 2 saat önce çıkalım dedi dönüşte açıkçası ilk defa hiç zorlanmadım oto koltuğunda sakince oturdu.Sağ ön koltuğun kafasını çıkardık önünü gördü ve hep etrafı izlediği için oyalandı.İnstagramdan görmüştüm deneyin isterseniz.
Çok geçmiş olsun.Bir an önce atlatırsınız inşallah.Kime baksam covid.Çok salgın var.

Çok geçmiş olsun ya yine çok vaka var gibi,umarım çabuk ve hasarsız atlatırsınız

Kızlar ek gıdada sorunu yaşayan varmı,benim kız ağzını açmıyor ya delireceğim.10 15 gün oldu başlayalı ek gıdaya hala bir arpa boyu yol alamadık bakıyor kasına kafayı çeviriyor asla açmıyor ağzını.yada bir defa tadına bakıp bir daha bakmıyor.tek dediği şey meyve oda meyve filesinde falan benden yemiyor asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…