2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Yaa tabi ki iyi ki yaptın ve o cana vesile oldun olduk hepimiz.

İzmirden kopmak zordur muhakkak :) Umarım sürecin şahane geçer

Merhabalar bebekten bebeğe değişir tabi ama ortalama ne kadar almalıyız 0-3 mu almak mantıklı 3-6 mı kafam çok karıştı çabuk büyüyorlar 0-3 alma çok diyolar mutlaka alıcaz ama yani bide kıs bebesi olduğu için zıbınları kısa kol şeklinde mi yoksa uzun kol şeklinde mi kaçar tane genel bir bilgilendirme yapabilir misiniz ? Bebek kıyafetleri çok tatlı alıp giydirememekten de korkuyorum çabuk büyüyorlarsa

Ayarlanabilir zibinlar takımlar var hm de bi onlara bak ben öyle yapacağım hem 0 3 hem 3 6 ya ayrı ayrı para vermekten daha mantikli

Ben genel de 3 6 ay aldım çok çabuk büyüyor mayıs sonu hazırana kadar da uzun kol giydireceğim için genelde tulum aldım ayaksız olanları tercih etmek daha uzun süre kullanma şansı yaratıyor

Kızlar kullandığınız ilaçlar neler bana çok fazla şey başladılar ve bi şüpheye düştüm
Levatrion, devit tablet, ferro sanol, elenatal2, calsiyum ve magnezyum efervesan tablet kullanıyorum siz neler kullanıyorsunuz

Levotrion tiroit ilacı zaten onu bende kullanıyorum. Kan ilacı bende de var. Icinde vitamin ve mineral olan decavit kullaniyorum. Doktorun senin ihtiyacına göre vermiştir bunlari

Benim göbüşte yandan bakıldığında azcık belli oluyor. Benim prensesim olcakta. Bu göbüş olayinda kesin bir dogrulugu var mi oğlan olunca sivri mi oluyor hep

Canım dvit (d3k2) damla formu daha efektif olduğu için ben onu kullanıyorum. Levitronu sana tiroid için vermişler. Onu mecbur kullancn. Demir ilacı hemen hemen her gebeye 20. Haftadan sonra başlıyorlar. Eğer ciddi bir sıkıntın yoksa iki günde bir alman daha iyi emilim sağlar. Sanırım bir de multivitaminin ve magnezyum var. Yani aslıdna hepsi gerekli ama elenetal da iki günde bir alabilesin. Tekrar soylym eğer ciddi bür eksiklik yoksa. Ben magnezyum arada alıyorum sabah ayrı form akşam ayrı form. Bir de omega üç alıyorum. Kalsiyumu almıyorum şahsen gerekli de görmüyorum. Şimdi çıkıp biri duyar kasacak bunları bir ilaç firması çalışanı mikrobiyoloji uzmanı olarak söylüyorum. Tüm ilaçların nasıl kullanılması gerektiğini ilaç firmaları doktorlara anlatır. Her şeyin fazlası da zarar birikim yapıyor özellikle kalsiyum. Araştırın siz de lütfen

Bende levatrion decavit, ferro sanol bide magnorm kullanıyorum ama öyle düzenli kullanamıyorum ya bi levatrionu kullanıyorum düzenli

Bende fazla olmasından korktum canım sadece kalsiyum iki günde bir bir de devit haftada bir geri kalanlar gergin alıyorum acaba fazla mi acaba dedim bir de benim de d3k2 damlam vardı gebelikte bunu kullanma dedi iki kadın doğumcu da o yüzden jel formunu verdi

Ferro sanol, multivitamin (iMom) ve d3 ben de kullanıyorum. Magnezyum henüz vermedi benim doktorum, kasılmalar krampların olunca başlarız dedi

Ya benimki de bu hafta bi hareketlendi ayaktayken bile rahat vermiyor güm güm güm
Benim bebiş de dün ve bugün maşallah nasıl hareketli. Kasları yeni mi bu kadar gelişti de yeni kullanmayı öğreniyor anlamadım Dün ilk defa eşim de hissetti elini koyunca Ben hissediyordum ama onun da hissetmesini çok istiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…