Yaa tabi ki iyi ki yaptın ve o cana vesile oldun olduk hepimiz.Ne tuhafıma geliyo biliyo musunuz sırtüstü yatınca karnım içine kaçmıyo. Eskiden dümdüz olurdu karnım madem içerde yer var niye dışarı çıkarsın ki derdim hep. Şimdi hep dışarda çok mutlu oluyorum. Ayy iyi ki yapmışım diyorum şimdiden
İzmirden kopmak zordur muhakkak :) Umarım sürecin şahane geçerDoğumun bursa'da olacak yaşadığım evim burada calıstıgımız yerde burası ama İzmir'deki evimi ben evlenınce kapatmadım oraya gidince orada kalıyorum annem kardeşlerim tüm çevremde izmir'de yasıyot ben evlenince bursaya geldim ama Max 2 haftada bir izmir'deyiz kopamıyorumbursa'da medicana da yapacagım özel ebe de buldum çok şükür
Ayarlanabilir zibinlar takımlar var hm de bi onlara bak ben öyle yapacağım hem 0 3 hem 3 6 ya ayrı ayrı para vermekten daha mantikliMerhabalar bebekten bebeğe değişir tabi ama ortalama ne kadar almalıyız 0-3 mu almak mantıklı 3-6 mı kafam çok karıştı çabuk büyüyorlar 0-3 alma çok diyolar mutlaka alıcaz ama yani bide kıs bebesi olduğu için zıbınları kısa kol şeklinde mi yoksa uzun kol şeklinde mi kaçar tane genel bir bilgilendirme yapabilir misiniz ? Bebek kıyafetleri çok tatlı alıp giydirememekten de korkuyorum çabuk büyüyorlarsa
Ben genel de 3 6 ay aldım çok çabuk büyüyor mayıs sonu hazırana kadar da uzun kol giydireceğim için genelde tulum aldım ayaksız olanları tercih etmek daha uzun süre kullanma şansı yaratıyorMerhabalar bebekten bebeğe değişir tabi ama ortalama ne kadar almalıyız 0-3 mu almak mantıklı 3-6 mı kafam çok karıştı çabuk büyüyorlar 0-3 alma çok diyolar mutlaka alıcaz ama yani bide kıs bebesi olduğu için zıbınları kısa kol şeklinde mi yoksa uzun kol şeklinde mi kaçar tane genel bir bilgilendirme yapabilir misiniz ? Bebek kıyafetleri çok tatlı alıp giydirememekten de korkuyorum çabuk büyüyorlarsa
Oyyy maaşallah bu ne güzel göbüş böylekızlar 24+2 gobus atın bakalım sizde ne alemde göbüşler merak ettim.
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın kızlar Eki Görüntüle 3492187
Levotrion tiroit ilacı zaten onu bende kullanıyorum. Kan ilacı bende de var. Icinde vitamin ve mineral olan decavit kullaniyorum. Doktorun senin ihtiyacına göre vermiştir bunlariKızlar kullandığınız ilaçlar neler bana çok fazla şey başladılar ve bi şüpheye düştüm
Levatrion, devit tablet, ferro sanol, elenatal2, calsiyum ve magnezyum efervesan tablet kullanıyorum siz neler kullanıyorsunuz
Canım dvit (d3k2) damla formu daha efektif olduğu için ben onu kullanıyorum. Levitronu sana tiroid için vermişler. Onu mecbur kullancn. Demir ilacı hemen hemen her gebeye 20. Haftadan sonra başlıyorlar. Eğer ciddi bir sıkıntın yoksa iki günde bir alman daha iyi emilim sağlar. Sanırım bir de multivitaminin ve magnezyum var. Yani aslıdna hepsi gerekli ama elenetal da iki günde bir alabilesin. Tekrar soylym eğer ciddi bür eksiklik yoksa. Ben magnezyum arada alıyorum sabah ayrı form akşam ayrı form. Bir de omega üç alıyorum. Kalsiyumu almıyorum şahsen gerekli de görmüyorum. Şimdi çıkıp biri duyar kasacak bunları bir ilaç firması çalışanı mikrobiyoloji uzmanı olarak söylüyorum. Tüm ilaçların nasıl kullanılması gerektiğini ilaç firmaları doktorlara anlatır. Her şeyin fazlası da zarar birikim yapıyor özellikle kalsiyum. Araştırın siz de lütfenKızlar kullandığınız ilaçlar neler bana çok fazla şey başladılar ve bi şüpheye düştüm
Levatrion, devit tablet, ferro sanol, elenatal2, calsiyum ve magnezyum efervesan tablet kullanıyorum siz neler kullanıyorsunuz
Bende levatrion decavit, ferro sanol bide magnorm kullanıyorum ama öyle düzenli kullanamıyorum ya bi levatrionu kullanıyorum düzenliKızlar kullandığınız ilaçlar neler bana çok fazla şey başladılar ve bi şüpheye düştüm
Bende fazla olmasından korktum canım sadece kalsiyum iki günde bir bir de devit haftada bir geri kalanlar gergin alıyorum acaba fazla mi acaba dedim bir de benim de d3k2 damlam vardı gebelikte bunu kullanma dedi iki kadın doğumcu da o yüzden jel formunu verdiCanım dvit (d3k2) damla formu daha efektif olduğu için ben onu kullanıyorum. Levitronu sana tiroid için vermişler. Onu mecbur kullancn. Demir ilacı hemen hemen her gebeye 20. Haftadan sonra başlıyorlar. Eğer ciddi bir sıkıntın yoksa iki günde bir alman daha iyi emilim sağlar. Sanırım bir de multivitaminin ve magnezyum var. Yani aslıdna hepsi gerekli ama elenetal da iki günde bir alabilesin. Tekrar soylym eğer ciddi bür eksiklik yoksa. Ben magnezyum arada alıyorum sabah ayrı form akşam ayrı form. Bir de omega üç alıyorum. Kalsiyumu almıyorum şahsen gerekli de görmüyorum. Şimdi çıkıp biri duyar kasacak bunları bir ilaç firması çalışanı mikrobiyoloji uzmanı olarak söylüyorum. Tüm ilaçların nasıl kullanılması gerektiğini ilaç firmaları doktorlara anlatır. Her şeyin fazlası da zarar birikim yapıyor özellikle kalsiyum. Araştırın siz de lütfen
Ferro sanol, multivitamin (iMom) ve d3 ben de kullanıyorum. Magnezyum henüz vermedi benim doktorum, kasılmalar krampların olunca başlarız dediKızlar kullandığınız ilaçlar neler bana çok fazla şey başladılar ve bi şüpheye düştüm
Ay bu ne güzel mesaj böyle çok pozitif enerji verdin bana gobus tombislikten büyükOyyy maaşallah bu ne güzel göbüş böyle
Benim bebiş de dün ve bugün maşallah nasıl hareketli. Kasları yeni mi bu kadar gelişti de yeni kullanmayı öğreniyor anlamadımYa benimki de bu hafta bi hareketlendi ayaktayken bile rahat vermiyor güm güm güm
Benim göbüşte arşa çıktı ama ben bayılıyorum büyük göbüşlereAy bu ne güzel mesaj böyle çok pozitif enerji verdin bana gobus tombislikten büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?