Ben ilk gebelikte yaptırmadım açlık tokluk baktı doktor da ısrar etmedi bende istemiyordum normal çıkmıştı aclık tokluk, ama bu sefer bariz şekerim var bariz farkındayım diyette yapıyorum ama hâlâ yaptırmak istemiyorum perşembe gideceğim muhtemelen cumartesi yükleme yaptırcamBen yaptırmaycağım şeker ölçüm cihazıyla bakarım diyordum ama bugün gittğim doktor kararımdan biraz vazgeçirdi hâla kararsızım açıkçası.Bana dediği şu hanımlar sizede aynen iletiyorum.Senin hastanede içeceğin içecekteki şekerin gramı miktarı belli ve ne kadar sonuç çıkması gerektiği belli ama sen evde ölçersen ben senin ne kadar şeker alıp yediğini bilemem ve bu doğru bir sonuç vermez bu yüzden anlamayabiliriz dedi.Açıkçası dediği mantıklı geldi.Doktor bana 75 gram olarak yazmış kağıda bu da üç dilim baklava dedi.Açıkçası şekerin miktarına takılmıyorum sadece üç kez kan alınması canımı sıkıyor
Nasıl farkettiniz ne gibi değişiklikler oluyorduBen ilk gebelikte yaptırmadım açlık tokluk baktı doktor da ısrar etmedi bende istemiyordum normal çıkmıştı aclık tokluk, ama bu sefer bariz şekerim var bariz farkındayım diyette yapıyorum ama hâlâ yaptırmak istemiyorum perşembe gideceğim muhtemelen cumartesi yükleme yaptırcam
Ekledim canım =)hemen iletiyorum bilgilerimi
Yaş 33 ilk gebelik kalp atışı da kese de 6-0'da görüldü. Tahmini doğum tarihi 1 şubat, son adet tarihi 27.04 cinsiyet kız. İsim daha karar aşamasında görüşmeler sürüyor
canım bilgilerini eklersen seni de tabloya ekleyelim =)Merhaba güzel anneler
19 haftalık ikizlere hamileyim.Allah nasip ederse kızlarımı bekliyorum
Normalde 06.03.2025 doğum tarihi ama bu tarihi göremeyeceğimizi söyledi
Benim gibi ikiz bekleyen anneler var mı?Hareketlerini ne zaman hissettiniz?
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahBen ilk gebelikte yaptırmadım açlık tokluk baktı doktor da ısrar etmedi bende istemiyordum normal çıkmıştı aclık tokluk, ama bu sefer bariz şekerim var bariz farkındayım diyette yapıyorum ama hâlâ yaptırmak istemiyorum perşembe gideceğim muhtemelen cumartesi yükleme yaptırcam
Bende uygun bir park yatak arayışındayım pregonun gördüm ve baya uygun fiyatlı o hoşuma gitti veya elele madre düşünüyorumMerhabalar, güzel anneler sizlere bir sorum var. Park yatak anne yanı konusunda ne düşünüyorsunuz? Önerebileceğiniz bir marka var mı.
Ayrıca ben şeker yüklemesi doktorum isterse yaptıracağım. Avrupada yaşayan bir çok arkadaşım var bizlerden daha az doktor randevuları olmasına ve ultrasona baya az girmelerine rağmen bu testi standart olarak yapıyorlar demek ki dünya sağlık standartlarında geçerli olan bir uygulama.
Elele bonte Xl aldık görünüşü çok güzel park yatak çirkinliğinde değilBende uygun bir park yatak arayışındayım pregonun gördüm ve baya uygun fiyatlı o hoşuma gitti veya elele madre düşünüyorum
Benim beyaz, kıvamlı akıntım devam ediyor ama artış yok, başlardaki kadar. Yorulunca da geldiğini de farkettimKızlar akıntılarınız nasıl? Rengi kıvamı yoğunluğu ? Akıntı var mı onu da sorayım ? Neden böyle sordum: çünkü uzun zaman mantar şikayetim oldu iki ay sürdü sanırım şimdi farklı bir ilaç kullandım ilaç bitti birkaç gün önce. Kaşıntım yok ama akıntı var anlamıyorum normal mi değil mi paranoyak oldum. Beyaz sıvı gibi sabahları kalkınca akıyor gün içinde dört beş kez ıslanıyor normal mi yolsa artacak mı anlamadım. Hamilelikte artıyor ama ben kendimi bilemiyorum artık
Ay ben de bıktım akıntıdan. İkinci trimesterle birlikte arttı benim. Rahatsız ediyor. Rengi krem gibi. Kıvamı bazen yoğun bazen değil.Kızlar akıntılarınız nasıl? Rengi kıvamı yoğunluğu ? Akıntı var mı onu da sorayım ? Neden böyle sordum: çünkü uzun zaman mantar şikayetim oldu iki ay sürdü sanırım şimdi farklı bir ilaç kullandım ilaç bitti birkaç gün önce. Kaşıntım yok ama akıntı var anlamıyorum normal mi değil mi paranoyak oldum. Beyaz sıvı gibi sabahları kalkınca akıyor gün içinde dört beş kez ıslanıyor normal mi yolsa artacak mı anlamadım. Hamilelikte artıyor ama ben kendimi bilemiyorum artık
Benim beyaz, kıvamlı akıntım devam ediyor ama artış yok, başlardaki kadar. Yorulunca da geldiğini de farkettim
Ah kızlar akıntılarınıza çok sevindimAy ben de bıktım akıntıdan. İkinci trimesterle birlikte arttı benim. Rahatsız ediyor. Rengi krem gibi. Kıvamı bazen yoğun bazen değil.
Doktorum normal dedi. Zaten normalde de akıntısı bol bir insanım.Ah kızlar akıntılarınıza çok sevindimneden sanırım benimki de normal herhalde. Uzun süre sorun yaşayınca emin olamadım çünkü
Bende ilk aylarda beyaz ve kremsiydi son 1 aydır sarıya döndü ve dediğin gibi sabah giydiğim iç çamaşır akşama dayanmıyordu. 2 gün önce dr gidip söyledim. alttan baktı hafif kaşıntı da vardı mixovul diye fitil verdi. İlk kullanmayayım dedim sonra daha da ilerler sıkıntı büyür diye başladım dün gece. Bakalim 1 hafta sonunda fitil bitince akıntımda değişiklik olacak mı bilgilendiririm o zamanKızlar akıntılarınız nasıl? Rengi kıvamı yoğunluğu ? Akıntı var mı onu da sorayım ? Neden böyle sordum: çünkü uzun zaman mantar şikayetim oldu iki ay sürdü sanırım şimdi farklı bir ilaç kullandım ilaç bitti birkaç gün önce. Kaşıntım yok ama akıntı var anlamıyorum normal mi değil mi paranoyak oldum. Beyaz sıvı gibi sabahları kalkınca akıyor gün içinde dört beş kez ıslanıyor normal mi yolsa artacak mı anlamadım. Hamilelikte artıyor ama ben kendimi bilemiyorum artık
Kanz withme aldık biz indirimle 4 bine denk geldi eksik olarak dönencesi yoktu çok mühim de görmedim ama kumaşı kalitesi hoşuma gitti diğer seçenek olarak ben de prego düşünmüştüm diğer markalar hakkında bilgim yokBende uygun bir park yatak arayışındayım pregonun gördüm ve baya uygun fiyatlı o hoşuma gitti veya elele madre düşünüyorum
Ben bir ayda 5 kilo aldım sık tuvalete çıkma ağız kuruluğu vardı yemeklerden sonra çok kötü oluyordum aşırı bir ağırlık cökerdi şeker cihazı aldım ölcüyorum diyet sonrası biraz daha iyi birde benım detaylı ultrason da bebeğim böbreğin de büyüme görüldü oda şekerden kaynaklı olabilir denmiştiNasıl farkettiniz ne gibi değişiklikler oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?