2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Bende ufak bi leke yapacak kadar beyazımsı bir akıntı oluyor sabah akşam çamaşır değişiyorum ztn mesela siyah giyersem orda fark ediyorum 10 kuruş büyüklüğünde bi beyazlık oluyor. Normal olduğunu düşünüyorum.

Umarım öyle olsun canım ya valla ne zor kadın olmak anne olmak cidden her türlü dert cefa bizde ben ayırt edemiyorum artık kendimi çok sorun yaşadım havadan nem kapıyor. Hamilikte fazla olması normal ama. Ben kıvamı ve rengi konusunda biraz tereddüt ettim

Ben damardan aldım çok faydası oldu 2 ay olacak gidip tekrar baktırmam Lazım bende işten fırsat bulamadım

İdrar aliyor mu sağlık ocaklari? Bilmiyordum. Ben de vereyim gitmişken
Alıyorlar ama diğer hastanelerdeki doktorlar pek güvenilir bulmuyor sağlık ocağında yapılan idrar tahlillerini. Orada yapılmıyor ya analiz, beklediği için sonucu etkileyebiliyormuş. Sağlık ocağında yapılanların çoğunda enfeksiyon çıkıyor demişti doktorum. Hiçbir şikayetim yoktu benim(Ağrı, kaşıntı, akıntı) enfeksiyon çıkmıştı yine de, doktorum büyük ihtimalle yanlış ama tekrarlamaya gerek yok diyip bir doz şase vermişti

Çatı ağrısı yaşayan var mı arkadaşlar? Oturup kalkarken sol tarafım çok fena acıyor. Bir de yatakta dönerken. Daha karnım da küçücük aslında.

Çatı ağrısı yaşayan var mı arkadaşlar? Oturup kalkarken sol tarafım çok fena acıyor. Bir de yatakta dönerken. Daha karnım da küçücük aslında.
18. Haftadan beri var bende 25 olduk dusunun sizinki umarim gecicidir kimininki geciyormus ama kac kez baktirdim enfeksiyon servikal uzunluk vs hic birinde sorun yok ama yuruyemiyorum bile bazen magnezyum iciyorum bana o da fayda etmedi doguma kadar cekmeyi kabullendim

Çatı neresi oluyor bilmiyorum ama 3-4 gündür benim de kasıklarımda bi doluluk ve baskı var oturup kalkarken yatakta dönerken vs ağrıyor

ayy çok geçmiş olsun canım benim yaa çok kısa zamanda atlatırsın umarım

Kızlar şu sıralar gaz sancısı olan var mı? Ben sabahtan beri gaz sancısı çekiyorum ciddi şekilde. Kabızlık durumum yok ama ne yapmalıyım basından geçen varsa yardımcı olabilir misiniz?
Geçmiş olsun gaz sancınız geçti mi nasılsınız şimdi?

Çok geçmiş olsun gecen haftayı da ben cok hasta gecırdım .evdekı herkesı dolastı ve ılac da kullanamyınca süründürdü. inşALLAH bir an önce toparlarsınız.

Merhaba güzel anneler,
Geçen hafta ayrıntılı ulstrasona girdim. Bebeğim de tek arter oldugu söylendi. Doktor muayeneye başladığında gördüğünü o yüzden riskli olabilecek herseyi detaylı incelediğini söyledi. Bu durumun sebep olabileceği bir anomali yok suan dedi. Ancak ileri safhada gelişim geriliği görülürse bebeği erken alabileceklerini söylediler. Aranızda boyle bır durumu yaşayan, belki daha önce bebeğinde yaşayan varsa önerileri duymak isterim. Ankara da Ali İpek hocaya gittim . Çok ilgilendi . Ankara'da arayan olursa bir bakabilir. Yarın da Gatada bir hocaya gideceğim . Bakalım ondan da rapor alıp Gazi de kendi hocama götüreceğim. Herkese dua eder sizlerden de dua beklerim. Allah hepimizin bebeğini saglıkla huzurla kucagımıza almayı nasip etsin.

Çok çok geçmiş olsun, bol c vitaminli meyvelerle hemencecik atlatırsınız umarım. Hava çok dengesiz çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…