Bir şey olmaz rahat ol. Hava serin çık dışarıda yürü iyi gelir bulanmaz midenkızlar günaydın, şeker yüklemeye geldim içtim bekliyorum birinci saatin bitmesine az kaldı. şimdiye kdr bişe olmadı bundan sonra kötü etkiler mi? korkuttlar beni kusarsan yeniden yapmak zorundayız diye.
günaydınn ben de oto koltuk pusetimi kaybetmiştim indirime girdi gece aldım onu da hallettikKızlar şimdi aldım bunu. Üç saat araştırma yaptıktan sonra buna karar verdim. Sabah fiyatı düştü aldım kurtuldum. Aslında bu kadar bile pahalı bir şey düşünmüyordum ama renk siyah olsun 4 yaşa kadar kullansın hafif olsun tek elle katlansın ve çift yönlü kullanım. En uygunu buymuş.
Eki Görüntüle 3497476
Günaydınnkızlar günaydın, şeker yüklemeye geldim içtim bekliyorum birinci saatin bitmesine az kaldı. şimdiye kdr bişe olmadı bundan sonra kötü etkiler mi? korkuttlar beni kusarsan yeniden yapmak zorundayız diye.
Ay valla indirim indirim anamız ağladı eşim diyor ki onu gelecek ay alalım hayır indirim var diyorumgünaydınn ben de oto koltuk pusetimi kaybetmiştim indirime girdi gece aldım onu da hallettik
Aleykum selamSelamlar. Göğüs pompası alan veya daha önce kullanıp memnun kalan anneler var mı?Önerilerinizi bekliyorum
Merhaba, bende de tansiyon yukselıyor ama sadece ecopirin verdiler. Anlayamadıgım su neden sureklı ilacı kullanamıyorum. Yükselirse bebeği alırız gibi şeyler söylüyorlar. Hamıleligimin basında yüksek oldugu anlasıldı. Yani ilerde daha yükselirse ilaçla gebeliğe devam edilemiyor mu ? Siz kullanıyomussunuz . Neye göre söylüyorlar anlayamadım bir türlü.öncelikle canım yine de dikkat etmeni söyleyecektir. karbonhidrat biraz kisarsan tabi daha iyi olur. değer sinir içinde ama üst sınıra yakın gibi ama sınırlar içinde merak etme. tiroit için ilaç verebilir yaklaşımına bağlı bazı dolar 2.5 üstüne bazı doktorlar 4 üzerine ilaç veriyor. Bende seker de var insülin de tiroit ilacı da kullanıyorum. tansiyon ilacı da. korkman xok normal başta ben de böyle nasıl olacak diye korkuyordum. kurallara uzunca problem olmuyor canım. Sen stres yapma en önemlisi o
Bende aynıyım. Herşeyi bu aya bıraktım almak için :)))Ay valla indirim indirim anamız ağladı eşim diyor ki onu gelecek ay alalım hayır indirim var diyorumaralıkta bize bindirim var. Ocak şubat da doğum masrafı var
Ben de dün doğum iznini hesapladım ve kaç ay çalışmayacağıma karar verdim. Sonra da gelecek masraflara, kartlara baktım ve bi oh çektim allah kızımın nasibini verir diye düşündüm saldımAy valla indirim indirim anamız ağladı eşim diyor ki onu gelecek ay alalım hayır indirim var diyorumaralıkta bize bindirim var. Ocak şubat da doğum masrafı var
Ben de dünden beri bunu düşünüyorum. Aldım hiç kullanmadım diyen arkadaşlarım var kesin al ben her gün kullandım diyen var kafamda deli sorular. Deneyimli anneler bize yorum yapar umarımPhilips Avent Tekli Elektrikli Göğüs Pompası Scf323/11
Kızlarrrr bu nasıl alayım mı 1550 TL fiyatı indirimde. En yakın fiyat e bebekte 2750
canım ben normalde o kadar tembel biriyim ki ev işi konusunda görsen dersin ki bunun mu 2. çocuğu olcak tövbeValla ellerinize kollarınıza sağlık! Ben hamilelikle birlikte iyice tembel oldum sanırım ilk gebelik olunca insan daha korkak oluyor. Annem de bana 8 aylık hamileyken merdivenle tüm evin dolaplarını silmişbana kızıyor senin içinden geliyor bu tembellik hamilelikten değil diye
Kuzu ameliyattan önce şeker hastasıydım genetik anneannem de şeker hastasıymış bi de babam da bence şeker hastası bi test yaptırsa çıkacak ama inat yaptırmıyor. O yüzden bende doğal yatkınlık da varsende şekerin ne işi var canım benim hiç kalmamıştır bir de olsa hissedersin yemek yedikten sonra beynin uyuşuyor seker varsa.
terapiler güzelmiş bizim evi götürüyor valla arkadaş kahvaltıya gelecekti dedim ben evde sıkıldım. dışarıda yapalım cunku evi toplayamam
Ben de dünden beri bunu düşünüyorum. Aldım hiç kullanmadım diyen arkadaşlarım var kesin al ben her gün kullandım diyen var kafamda deli sorular. Deneyimli anneler bize yorum yapar umarım
Tamamdır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?