2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Canım bebebaoyu ne kadara aldın. Mochi de bebebau gibi handyfrei ürün çıkardı süper. Lansinoh biberon şimdilik yeterli 1 tane doğumdan sonra duruma göre hareket edersin. Bi de kaşık biberon al bence
Kaşık biberon aldım canısı baya oldu alalı. 1400tlden 1200e inmişti öyle aldım bence kaçırmayın burda bir kaç arkadaş da çok memnunmuş. Biberon konusunda okey o zaman almıyorum başka

Ben de araştırdığımda bebebao marka kafama yattı gibi . Diğerleri prize takılı çalışıyor ama bu şarjlı olduğu için sabit kalmama gerek yok aynı zamanda farklı işlerimi de yapabileceğim:)

Hanımlar bir de süt sağmadan önce veya süt sağarken( eğer hands-free alacaksanız) çok koşturmalı iş yapmanızı önermiyor uzmanlar. Yorucu işler sonrasında sağılan sütte laktik asit birikmesi olacağı için süt acı oluyormuş ve bebek içmeyi reddediyormuş bilginiz olsun.

Ya kızlar ben alıp almama konusunda bile kararsızım göğüs pompasını, mastit olmaktan da korkuyorum ama. Öncesinde bebebao alan sonrasında sürekli philips in elektrikli olanının linkini paylaşan bir inflencer vardı, ona sordum belki cevap verir diye şöyle cevap verdi. Sanırım philips alacağım ben

Bir şey sorcam babybjörn marka ana kucaklarınin muadillerinden farkı var mı?

Kızlar değerler ne çıktı
Açlık 80 1. Saat değeri 130 çıktı 2. Saat değerim henüz çıkmadı doktorum oda çıksın öyle konuşalım dedi. Benim idrarımda enfeksiyon çıktı ya daha öncede çıkmıştı munorol içmiştim. Yine munorol verdi birde ürolojiye yönlendirdi ekstra idrar kültürü istedi onun sonucuna göre antibiyotik de başlayabiliriz dedi. İdrarda yanma falan hiç hissetmiyorum ama böbrek ile ilgili bir problem olabilir bi araştıralım dedi işte

benim açlık biraz yüksek çıktı 109, içtikten sonra iki kere alınanda ilk 158 ikinci 135 çıktı. açlık biraz yüksek biraz dikkat etsen yeter dedi

Kızlar çok geçmiş olsun öncelikle.Bende şeker yüklemesi yaptırdım bugün benim değerlerim bana biraz saçma geldi ondan sordum.85_83_90 çıkmış.Yani anlam veremedim nasıl hiç oynamaz 75 lik içtim.Yanlış mı yaptılar diye bi şüphelendim yani.
Bu arada bendede enfeksiyon cıktı aynı şekilde bende kullanmıştım önceden ve bende hiç idrar da yanma hissstmiyorum.Bakalım doktorum ne diyecek hepssinin tamamlanmasını bekliyorum atmak için

Hiç çevremde Asya adında bi kız yok tanıdığım da yok bu isim bebeklerde nasıl oluyor hiç bilmiyorum nasıl senin kızın uysal mı hırçın mı
Benim kızım küçükken çok uysal sakin bir çocuktu. Yani şimdi 13 yaş ergenliğin verdiği değişimle şu anını övemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…