2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Evet en azından için de rahatlamış olur

Bende öyleyim yatılı misafirlerim vardı dün evin çok düzenli diyorlar şaşırdım aklımda daha bir sürü yapılacaklar listesi var

Çok teşekkür ederim cevapladıgın için inşallah ikiniz de iyisinizdir . Ben bir yan etki yasamadım henüz inşallah bir kaç haftayı sağ salim atlatabiliriz
Şu an gayet iyiyiz canım teşekkürler. inşallah herhangi bir yan etki, sorun yaşamazsın

Reactions: dhn
Benim moralim sifir sifir sifir… Dün kedimiz öldü pat diye. Neye uğradığımızı şaşırdık. İki gündür gözümün yaşı dinmiyor. Üstüne az önce karnımı yağlayayım dedim. Çok az ve düzensiz yağladım hep. Pempe pembe çizgileri gördüm Geri dönüşü var mı bu çatlakların, berbat haldeyim.

Yaa başınız sağolsun, benim de bir yavru kuşum var o yüzden neler hissettiğinizi az çok tahmin edebiliyorum.

Çok zor bir gece geçirdim Belki de hamileliğim boyunca en zor gecelerdendi dün akşam kuskus salatası vardı yemekte salatadır ne olacak dedim biraz fazla yedim Normalde hiç bu kadar fazla yememem iki kişilik yemem hiçbir zaman beni o kadar rahatsız etti ki gece boyu midemi sıkıştığını hissettim sabah da istifra ettim ve o kadar Boğazım yandı ki istifra ederken boğuluyorum zannettim ama istifra etmek bir nebze iyi geldi şu anda midemde aşırı açlık var o dinsin diye sırf kendime böyle bir meyveli yoğurt yaptım cevizli

Günaydın hatunlar Bugün ebe gelecek kontrole eve. Evi topladım bekliyorum eşim kurstan gelince Kızıma aldığım tek kişilik yatağın çekmecelerini kuracak gayet frei gün bugün başka görevim yoktur Bi de yemek yapayım bitti gitti

Merhaba kizlar bizde bugün kontrol den geldik 40 gün sonrası çok şükür doktora göründük büyümüş bebiş 1150 dedi kilosuna yüzünude gördüm çok güzel ya Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah haftasıyla uyumlu herşey yolunda çok şükür bacak ağrım vs için ekstra magnorm yazdı .hazırlıklarımı da tamamlamâma az kaldı sizlerde durumlar nasıl?

Maşallah daha güzell günlerimiz olsun kaç haftalık acaba

Tabi o haftalarda öyle oluyor aşağı yukarı sonrası hızlı büyüyor doktor bundan sonra her hafta 250 gram almasını bekleriz dedi bebegin
Aaa öyle mi. Kız o yüzden mi acaba hemen acıkıyorum. Normalde karın ağrımdan yiyemiyordum. şuan dolu yiyemesemde sürekli acıkmam var.

Aaa öyle mi. Kız o yüzden mi acaba hemen acıkıyorum. Normalde karın ağrımdan yiyemiyordum. şuan dolu yiyemesemde sürekli acıkmam var.
Olabilir ya çünkü gerçekten bende kendimi tutamıyorum bı yerlerde sofraya oturmaya utanıyorum artık 2 kişilik yiyorum en geç ben kalkıyorum sofradan

Merhaba kızlar bu gün kontrolüm vardı 28 haftalık olduk. Biraz korkup endişelenerek döndüm eve Haberler biraz kötü demiyim ama işte beni korkutmaya yetti. Beyindeki lateral ventrikül denilen boşluk 9 mm ölçüldü sınır 12 mm miş takibe alıcaz büyüme olup olmamasını kontrol edicez dedi.

Google da 10 -12 mm olmalı falan yazıyor. Sanki sınır gibi belki ultrason cihazı farklı ölçtü. Sağlıkligi yerindedir. İçini ferah tut

Sınır 12ymis zaten korkma canım Allah'ın izniyle ilerlemeden atlatır inşallah stres yapma ki bebek te etkilenmesin

Google da 10 -12 mm olmalı falan yazıyor. Sanki sınır gibi belki ultrason cihazı farklı ölçtü. Sağlıkligi yerindedir. İçini ferah tut
Evet doktorum da 12 sınır dedi şuanlık endişe edicek bir durum yok büyüme gözlemlersek farklı konuşuruz dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Hemen diğer doktoruma gittik tüp bebek sürecinde takipli olduğum doktoruma gittik o biraz rahatlattı ama perinatolojiye yönlendirdi yinede bir git baksın diye. Birde 28. Haftadayım kilosu 1465 çıktı ölçümlerde de 29+4 lerce çıktı bilmiyorum kilosu da fazla geldi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…