Evet en azından için de rahatlamış olurHımm anladım canım daha yeni şiş mi diye düşünüyorum fitil kullanmayı da sevmiyorum aslında doktor mecbur dedi ileriye gitmediği için kalıntısı ger hemen geliyor Bi faydası olmaz gibi perşembe günü kontrol var Bi sorayım doktora
Bende öyleyim yatılı misafirlerim vardı dün evin çok düzenli diyorlar şaşırdım aklımda daha bir sürü yapılacaklar listesi varKızlar size de geldi mi yuva yapma dürtüsü?. Benım resmen içimde kurtlar oynuyor. Evde ne eksil var hangi odaya ne lazım neresi temizlenmedi liste yapıyorum. Eve sardım. Üç dört ay öncesine kadar umurumda değildi ev eşya temizlik. Şimdi duramıyorum bir yandan hoşuma gidiyor bir yandan da abarttıgımı düşünüyorum. Fazlalıkları elden çıkarıyorum ev nasıl daha güzel daha kullanışlı daha yaşanılır olur sabah akşam ona kafa yoruyorum. Bir şeyler alıyorum. Pasta börek yemek yapıyorum bebek doğunca yetişemicek kesilecek ve lohusa depresyonuna girmem için al sana sebep
Şu an gayet iyiyiz canım teşekkürler.Çok teşekkür ederim cevapladıgın için inşallah ikiniz de iyisinizdir. Ben bir yan etki yasamadım henüz inşallah bir kaç haftayı sağ salim atlatabiliriz
Yaa başınız sağolsun, benim de bir yavru kuşum var o yüzden neler hissettiğinizi az çok tahmin edebiliyorum.Benim moralim sifir sifir sifir… Dün kedimiz öldü pat diye. Neye uğradığımızı şaşırdık. İki gündür gözümün yaşı dinmiyor. Üstüne az önce karnımı yağlayayım dedim. Çok az ve düzensiz yağladım hep. Pempe pembe çizgileri gördümGeri dönüşü var mı bu çatlakların, berbat haldeyim.
Maşallah daha güzell günlerimiz olsun kaç haftalık acabaMerhaba kizlar bizde bugün kontrol den geldik 40 gün sonrası çok şükür doktora göründük büyümüş bebiş 1150 dedi kilosuna yüzünude gördüm çok güzel ya Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah haftasıyla uyumlu herşey yolunda çok şükür bacak ağrım vs için ekstra magnorm yazdı .hazırlıklarımı da tamamlamâma az kaldı sizlerde durumlar nasıl?
27 +4 cnmMaşallah daha güzell günlerimiz olsun kaç haftalık acaba
Oh maşallah. Ben 24+5 te gittim 730 gramdı normal mi acaba o haftalarda sizin de aynı mıydı.27 +4 cnm
Tabi o haftalarda öyle oluyor aşağı yukarı sonrası hızlı büyüyor doktor bundan sonra her hafta 250 gram almasını bekleriz dedi bebeginOh maşallah. Ben 24+5 te gittim 730 gramdı normal mi acaba o haftalarda sizin de aynı mıydı.
Aaa öyle mi. Kız o yüzden mi acaba hemen acıkıyorum. Normalde karın ağrımdan yiyemiyordum. şuan dolu yiyemesemde sürekli acıkmam var.Tabi o haftalarda öyle oluyor aşağı yukarı sonrası hızlı büyüyor doktor bundan sonra her hafta 250 gram almasını bekleriz dedi bebegin
Olabilir ya çünkü gerçekten bende kendimi tutamıyorum bı yerlerde sofraya oturmaya utanıyorum artık 2 kişilik yiyorum en geç ben kalkıyorum sofradanAaa öyle mi. Kız o yüzden mi acaba hemen acıkıyorum. Normalde karın ağrımdan yiyemiyordum. şuan dolu yiyemesemde sürekli acıkmam var.
Kız valla heryerde ben hamileyim diyorumOlabilir ya çünkü gerçekten bende kendimi tutamıyorum bı yerlerde sofraya oturmaya utanıyorum artık 2 kişilik yiyorum en geç ben kalkıyorum sofradan
Google da 10 -12 mm olmalı falan yazıyor. Sanki sınır gibi belki ultrason cihazı farklı ölçtü. Sağlıkligi yerindedir. İçini ferah tutMerhaba kızlar bu gün kontrolüm vardı 28 haftalık olduk. Biraz korkup endişelenerek döndüm eveHaberler biraz kötü demiyim ama işte beni korkutmaya yetti. Beyindeki lateral ventrikül denilen boşluk 9 mm ölçüldü sınır 12 mm miş takibe alıcaz büyüme olup olmamasını kontrol edicez dedi.
Sınır 12ymis zaten korkma canım Allah'ın izniyle ilerlemeden atlatır inşallah stres yapma ki bebek te etkilenmesinMerhaba kızlar bu gün kontrolüm vardı 28 haftalık olduk. Biraz korkup endişelenerek döndüm eveHaberler biraz kötü demiyim ama işte beni korkutmaya yetti. Beyindeki lateral ventrikül denilen boşluk 9 mm ölçüldü sınır 12 mm miş takibe alıcaz büyüme olup olmamasını kontrol edicez dedi.
Evet doktorum da 12 sınır dedi şuanlık endişe edicek bir durum yok büyüme gözlemlersek farklı konuşuruz dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Hemen diğer doktoruma gittik tüp bebek sürecinde takipli olduğum doktoruma gittik o biraz rahatlattı ama perinatolojiye yönlendirdi yinede bir git baksın diye. Birde 28. Haftadayım kilosu 1465 çıktı ölçümlerde de 29+4 lerce çıktı bilmiyorum kilosu da fazla geldi gibiGoogle da 10 -12 mm olmalı falan yazıyor. Sanki sınır gibi belki ultrason cihazı farklı ölçtü. Sağlıkligi yerindedir. İçini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?