Ben yanlis anladım sanırım ya 10 ,12 arası mi olculmeli ymis yani?Sınır 12ymis zaten korkma canım Allah'ın izniyle ilerlemeden atlatır inşallah stres yapma ki bebek te etkilenmesin
Canım bence korkmana gerek yok doktorlar her şeyi ben söylemiş olayım diyerek söylüyor şüphelendiği bir şey başına dert olur diye. Takma yani sen beslenmene vs dikkat et yememezlik etme o fark neyse kapanıp gider. Takip edeceğiz dediği şey 2-3 kontrol sonra normale dönüyor genelde doktorların.Merhaba kızlar bu gün kontrolüm vardı 28 haftalık olduk. Biraz korkup endişelenerek döndüm eveHaberler biraz kötü demiyim ama işte beni korkutmaya yetti. Beyindeki lateral ventrikül denilen boşluk 9 mm ölçüldü sınır 12 mm miş takibe alıcaz büyüme olup olmamasını kontrol edicez dedi.
İster istemez stres oldum ya sakinleşmek çalışıyorum gittim bide okudum bazı kişilerin hikayelerini iyi ilerleyen gibi kötü ilerleyenler de var onlar daha çok etkilediSınır 12ymis zaten korkma canım Allah'ın izniyle ilerlemeden atlatır inşallah stres yapma ki bebek te etkilenmesin
Hayır 12 mm altında olması gerekiyormuş ölçümlerin benim 9 çıktı biraz üst sınıra yakın olduğu için takip edicez dediBen yanlis anladım sanırım ya 10 ,12 arası mi olculmeli ymis yani?
İnşallah öyle olur ya dua edip bekliycez artık benim yapabileceğim bişey yokmuşCanım bence korkmana gerek yok doktorlar her şeyi ben söylemiş olayım diyerek söylüyor şüphelendiği bir şey başına dert olur diye. Takma yani sen beslenmene vs dikkat et yememezlik etme o fark neyse kapanıp gider. Takip edeceğiz dediği şey 2-3 kontrol sonra normale dönüyor genelde doktorların.
içinizi ferah tutun, allahın izniyle her şey çok güzel olacak. Doktorlar her şeyi söylemek için söylüyorlar o sebeple. Her şey çok güzel olacak siz inanın dua edinMerhaba kızlar bu gün kontrolüm vardı 28 haftalık olduk. Biraz korkup endişelenerek döndüm eveHaberler biraz kötü demiyim ama işte beni korkutmaya yetti. Beyindeki lateral ventrikül denilen boşluk 9 mm ölçüldü sınır 12 mm miş takibe alıcaz büyüme olup olmamasını kontrol edicez dedi.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınıziçinizi ferah tutun, allahın izniyle her şey çok güzel olacak. Doktorlar her şeyi söylemek için söylüyorlar o sebeple. Her şey çok güzel olacak siz inanın dua edin
Ayy aynısı oldu banada artık ağırlaştıgimi hissediyorum ve çok yuruyemiyirum bide çok su içmekten mi nedir sürekli tuvalete çıkma hissi baskı dan dolayı sanırım o yüzden çıkmaya artık korkar oldumAy kızlar 6.ayı doldurduk hamilelik güncellemesi yeni geldi bana sanırım ya. En son at gibi gezdim fıldır fıldır İstanbul’da, herkes kızdı bu halinle geziyorsun diye ama çok iyiydim. Nazar mı ettiler nedir, o günden beri belim ağrıyor durduk yere(eskiden iş yapınca ağrırdı), yorulduğumu hissediyorum nefes alışlarım değişti. Daha 3 ay var önümde, son ayı düşünemiyorum
Bazen role giriyordum eşim için ama bu kadar erken bunları yaşayacağımı tahmin etmemiştim. 34 yaşındayım ne bekliyorum acabaAyy aynısı oldu banada artık ağırlaştıgimi hissediyorum ve çok yuruyemiyirum bide çok su içmekten mi nedir sürekli tuvalete çıkma hissi baskı dan dolayı sanırım o yüzden çıkmaya artık korkar oldum
GünaydınnGünaydın Hanımlar hayırlı bereketli sabahlar ben dün dayanamadım bebişimi dolabını ayarladım bazanın altını düzenledim ve eşyalarına yerler ayırdım annemin karnında 8 ay durduğum ne kadar belli Sadece hepsini yıkayıp ütüleyip valiz hazırlamak var tabii birkaç eksik daha var Onları da alacağız inşallah
Evet canım aynen öyle Teşekkür ederimGünaydınnMaşallah iyi yapmışsın düzen iyidir kafan rahat olur enazından. Bizim durumlar karışık olduğundan herşey bir tarafta haliyle kafam o kadar çok karışık ki. Taşınma ihtimalimiz var ama net değil o yüzden bir türlü düzen kuramıyorum.ama senin adına sevindim erken de değil bence bu arada artık bence de yavaş yavaş ütü valiz kısmına yaklaşıyoruz. Arkadaşım 32. Haftada herşey yolunda olmasına rağmen doktoru valiziniz hazır olsun her ihtimale karşı demiş. Bizim de şunun şurasında 32. Hastamıza ne kaldı ki
Rica ederim inşallah düzen kurup kızımı beklemeye geçerim biran önce hayırlısı ile.Evet canım aynen öyle Teşekkür ederimİnşallah senin de taşınma durumunu netleşir Sen de düzenli kurarsın bebeğini hazırlığını yaparsın Aynen öyle şaka gibi 32 haftaya hiçbir şey kalmadı neredeyse
Merhaba evet ben yaptırdım benim hemsiremde sürekli arıyor bilgilendiriyor.
E ne güzel harika şşşttt söyleme aman aman
Ben birinci doZu oldum 25 kasımda da ikinci doz olacağım
Ben oldum canım 24. Haftadakızlar selamlar. ikinci doz tetanozunu olan var mı benim gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?