Atarım kuzum ben şimdi bunca kıyafeti tek tek etiket kes yıka kurut ütüle derdindeyim. Onları bi halledeyim hastane çantası hazırlayınca Atacam size deMaşallah hastane çantası falan hazırlanırsa da bizede atın kızlar fikir olur, ben sanki herşeyi unuttum 5 yılda hersey değişmiş gibine koydugumu bile unuttum
Kuzum ben öyleyim bana bi anda geliyorlarAyy ne güzel her şeyi bitirmişsiniz. Benim de bu detayda bir alışveriş yapmam lazım çünkü 32-33 gibi çantayı hazırlamak istiyorum. Kenarda dursun aklımızdan çıksın hoş hastanede bebek için her şeyi veriyorlarmış kıyafet bile gerek yok dedi çoğu kişi ama insan gene yanına alır
Ben de magazalarda yeni sezon ürünlerine özeniyorum sonra da diyorum doğurunca nasıl olucak acaba fiziğin alma ama zor sabrediyorum
Evet evet lütfen atın ben de internette video izledim bir kaç tane ama sizin çantalardan da fikir almak istiyorum
Ay görünce bi gülme geldi Türkiyede köpeğimin kakasını toplamaya kullanıyordum ben bundanKızlar şu zımbırtı çok işe yarıyor alın mutlaka,bebek bakım çantasından takılıyor.bir kaç kişide gördüm çokta mantıklı geldi,misafirlikte yada dışarda bez atarken hep poşet isterdim artık gerek kalmadı
sefasi olsun mavi durunun.Kızlar tüm dolapları indirdim kızıma kazak,hırka,çorap külotlu çorap uzun kollu body aldım. Bebişe de ay ablasından her şeyi var demiştim ya o kadar boşuna demişim ablası 25 derece Antalya sıcağında doğduğu için Mavi durunun hiç bir şeyi yokmuş meğermavi duruya da tonla şey aldım. Bi de Rossmann’ı patlattım total 410 Eurocuk eşcağzıma girdi sabahtan beridir sağa sola bayılıyor
Aynen kuzu kullansın inşallahsefasi olsun mavi durunun.Bol bol giysin micsin kullansın.
Ayy ne güzel olmuşşAynen kuzu kullansın inşallahKapı süsümüz de hazır
Ay Buda mantıklıAy görünce bi gülme geldi Türkiyede köpeğimin kakasını toplamaya kullanıyordum ben bundanyanlış anlamayın poşet evet kullanılır beze de ben o zaman o amaç için almıştım
ayyyy muhteşem olmusssssAynen kuzu kullansın inşallahKapı süsümüz de hazır
Benim de özellikle 24 sonrası bir süre oradaki kaslarım çok ağrıdı, paralelde akıntıdan dolayı vajinal ağrım da vardı. doktor randevuma denk gelmişti baya detaylı baktı vajinal akıntıdan dolayı ve her şey normal oradaki ağrı da normal kasların ağrıyordur dedi şimdi de arada oralara kramp giriyor ve böyle katur kutur sesler çıkıyor ama ben o zaman detaylı bakıldığı için rahatım. İstersen bir mesajla sor ama bence bir sorun yokturKızlar iyi pazarlar. Bacaklarımın tam kasıkla birleştiği noktadaki kemikler ağrıyor, vajinal bir ağrı yok aslında. Bebek aşağıda da değil, baskı yapmıyor. Ne ağrısı olduğunu kestiremiyorum. Doktora gitmeli miyim? Yaşayan var mı?
Selam, biz kasim indiriminden Cybex priam aldik puset olarak da cloud t tercih ettik canimKızlar bebek arabası ne aldınız pusetli istiyorum 2 3 yasa kadar kullanayım hazır para vermısken. Cybex balios baktım ama bilemedim eezy çok küçük geldi bana oturma yeri
Biraz baktım da çatı ağrısı ya da pelvik ağrısı diye geçiyormuş. Rahim büyümesi ve hormonal yazmışlar sebeplerine. 1-2 egzersiz buldum onları deneyeceğim, geçmezse giderim doktora artık. İnşallah çatım dar filan değildirBenim de özellikle 24 sonrası bir süre oradaki kaslarım çok ağrıdı, paralelde akıntıdan dolayı vajinal ağrım da vardı. doktor randevuma denk gelmişti baya detaylı baktı vajinal akıntıdan dolayı ve her şey normal oradaki ağrı da normal kasların ağrıyordur dedi şimdi de arada oralara kramp giriyor ve böyle katur kutur sesler çıkıyor ama ben o zaman detaylı bakıldığı için rahatım. İstersen bir mesajla sor ama bence bir sorun yoktur
Benimde oluyor özellikle Cuma iş çok yoğundu çok yoruldum. Bütün akşam ağrı çektim. Ama dinlenince geçiyor. Bende normal olduğunu düşünüyorum. Bebeklerde ağırlaşmaya başlıyor artık. Sağlıkla büyüsünler. Zamanında kavuşalım inşallah.Kızlar iyi pazarlar. Bacaklarımın tam kasıkla birleştiği noktadaki kemikler ağrıyor, vajinal bir ağrı yok aslında. Bebek aşağıda da değil, baskı yapmıyor. Ne ağrısı olduğunu kestiremiyorum. Doktora gitmeli miyim? Yaşayan var mı?
Ben de bi arakadaşımın yaptırdığı yerden beğendim yaptırdım -fotoğraf ekledim. ama eşim bunu basit bulduAynen kuzu kullansın inşallahKapı süsümüz de hazır
Ben oldum cuma günü:)kızlar selamlar. ikinci doz tetanozunu olan var mı benim gibi :)
Ben ikinci dozu boğmacalı olan tetanoz aşısından olacağım ama ne kendi kadın doğum doktorum ne de asm deki doktor biliyorBen oldum cuma günü:)
valla benim doktorum, tetanoza bile istersen ol zorunlu değil demişti bunu sorunca da hayır düzünü olalım illa olucaksak demişti. 30. Haftadayım hala da olamadım aşıyı geç kalmadım umarım. Ben artık kendim araştırmayı bıraktım çünkü öbür türlü işin içinden çıkamıyorumBen ikinci dozu boğmacalı olan tetanoz aşısından olacağım ama ne kendi kadın doğum doktorum ne de asm deki doktor biliyorİkisi de ilk defa duymuş gibi davrandılar. Çok sık rastlanan bir durum değil dedi kendi doktorum boğmaca için, çok yakın bir arkadaşımın başına geldi diyorum o zaman maskeyle emzirirsin diyor
Tek tip mi bu aşı onu merak ediyorum aslında. Yoksa Tolga hocama gitmiştim daha önce, ondan bilgi alacağım. Yaptıran var mı bu arada boğmacalı tetanoz aşısını?
Daha yarım saat olmadı doktoruma yazalı.Dün başladı, bugünde yürüdüm biraz iyice arttı. Neredeyse beni yürütmeyecek derecede canımı acıtıyor. Kasların gerilmesiyle alakalı dedi doktorum. Sıcak uygulama iyi gelir dedi. Bi de magnezyum önerdiKızlar iyi pazarlar. Bacaklarımın tam kasıkla birleştiği noktadaki kemikler ağrıyor, vajinal bir ağrı yok aslında. Bebek aşağıda da değil, baskı yapmıyor. Ne ağrısı olduğunu kestiremiyorum. Doktora gitmeli miyim? Yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?