Ben de şimdi aldım, zaten evde xiamo vardı ama kedi kamerası olduğu için yazın anne babaların yanına gidince kullanmak için. Bu ayın sonu kartlarımız inşallah bizi üzmezKızlar bu kamerayı burda çok öneren olmuştu. Gerçekten yorumlarıda iyi.
Hb de şu an nerdeyse 500 tl indirime girmiş. Ben black friday bekliyodum almak için ama daha düşmez sanki
Sepette 2055 tl. Düşünen varsa değerlendirsin
Bebevo VM903 Video Bebek Monitörü
Canım ben bu eklediğim kasnağın aynısından ilk kızıma da yaptırmıştım. Senin eklediğin link gibi olanı da annem kendisi yapmıştı. İkisini de kullandım ben. Annemin yaptığını evde bu kasnağı ise hastanede. Çünkü annemin yaptığının zarar görmesi ihtimalinden korktum. Düşse etse o kapıdan o toplar köpükten oluyor dağalcak kırılacak diye onu eve asmıştım. Kasnak düşse de bişey olmaz diye hastanede kullandım.Ben de bi arakadaşımın yaptırdığı yerden beğendim yaptırdım -fotoğraf ekledim. ama eşim bunu basit buldu
Hastane kapısına daha farklı bişey yapalım diyor.
Baby Lüks Babylüks Bubble Ledli Bulut Bebek Kapı Süsü Ve Yastık Isim Için Açıklamayı Okuyun Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Böyle bişey beğendim bende acaba bundan da mı yaptırsam?
Amin inşallah canım Allah razı olsun öyle Bi sorunum yoktuBen genel olarak düşük tansiyonluyum 3.5'leri bile gördüğüm zamanlar oldu. O yüzden genelde ölçmüyorum. Bazen ani düşüşler yaşadığında ölçüyorum bu durumlarda ya tuz yalıyorum ya da tuzlu ayran içip toparlıyorum kendimce, Ama doktor zaten düşük tansiyon sorun değil demişti.
Canım allahın izniyle hiçbir şey yoktur. İçini ferah tut ve dikkat et. Benim kuzenimin bu zamanlarında basurdan dolayı kanaması gelmişti o da telaş etmişti, eğer kabızlık ya da zorlanma varsa ondan olabilir.
Adacel diye geçiyor boğmacalı olan. Benim dr da sağlık ocağındakiler de boğmacalıyı tavsiye etti. 28. Haftada onu olacağım.Ben ikinci dozu boğmacalı olan tetanoz aşısından olacağım ama ne kendi kadın doğum doktorum ne de asm deki doktor biliyorİkisi de ilk defa duymuş gibi davrandılar. Çok sık rastlanan bir durum değil dedi kendi doktorum boğmaca için, çok yakın bir arkadaşımın başına geldi diyorum o zaman maskeyle emzirirsin diyor
Tek tip mi bu aşı onu merak ediyorum aslında. Yoksa Tolga hocama gitmiştim daha önce, ondan bilgi alacağım. Yaptıran var mı bu arada boğmacalı tetanoz aşısını?
Evet petshoplarda satılıyor köpekleri gezdirirken çok rahat oluyor bende kullanmıştım geçen seneAy görünce bi gülme geldi Türkiyede köpeğimin kakasını toplamaya kullanıyordum ben bundanyanlış anlamayın poşet evet kullanılır beze de ben o zaman o amaç için almıştım
Çatı ağrısı ben 1 aydan fazladır çekiyorum . Burda da bahsi geçti hatta. Benim dr normal dedi magnezgum veKızlar iyi pazarlar. Bacaklarımın tam kasıkla birleştiği noktadaki kemikler ağrıyor, vajinal bir ağrı yok aslında. Bebek aşağıda da değil, baskı yapmıyor. Ne ağrısı olduğunu kestiremiyorum. Doktora gitmeli miyim? Yaşayan var mı?
Çatı ağrısı o. Yaklaşık 1 aydır ben de çekiyorum hatta burda da bahsi geçmişti. Dr normal dedi. Hem bel ağrım hem çatı ağrım için kalsiyum ekledi kullanmam için.Kızlar iyi pazarlar. Bacaklarımın tam kasıkla birleştiği noktadaki kemikler ağrıyor, vajinal bir ağrı yok aslında. Bebek aşağıda da değil, baskı yapmıyor. Ne ağrısı olduğunu kestiremiyorum. Doktora gitmeli miyim? Yaşayan var mı?
Bu kadar birebir şahit olmasam ben de etkilenmezdim sanırım boğmaca olayından, bebiş kendi tükürüğünde boğuluyordu resmen sık sıkvalla benim doktorum, tetanoza bile istersen ol zorunlu değil demişti bunu sorunca da hayır düzünü olalım illa olucaksak demişti. 30. Haftadayım hala da olamadım aşıyı geç kalmadım umarım. Ben artık kendim araştırmayı bıraktım çünkü öbür türlü işin içinden çıkamıyorumzaten bir şeyi araştırma konusunda takıntılıyım böyle çözüm buldum.
Ayy öyleymiş evet çatı ağrısı. Ben de doktora yazayım belki bana da magnezyum önerirÇatı ağrısı ben 1 aydan fazladır çekiyorum . Burda da bahsi geçti hatta. Benim dr normal dedi magnezgum ve
Çatı ağrısı o. Yaklaşık 1 aydır ben de çekiyorum hatta burda da bahsi geçmişti. Dr normal dedi. Hem bel ağrım hem çatı ağrım için kalsiyum ekledi kullanmam için.
Çok teşekkür ederim, sağlık ocağında yazdırmaya gerek var mı acaba? Yoksa eczaneden alıp direkt yaptırıyor muyuz? Devlet karşılamıyor bu aşıyı diye biliyorumAdacel diye geçiyor boğmacalı olan. Benim dr da sağlık ocağındakiler de boğmacalıyı tavsiye etti. 28. Haftada onu olacağım.
Devlet karşılamıyor eczanede bu ay içinde sormuştum 870tl gibi biseydi sanirimBu kadar birebir şahit olmasam ben de etkilenmezdim sanırım boğmaca olayından, bebiş kendi tükürüğünde boğuluyordu resmen sık sıkHe evet rastlanma ihtimali çok çok düşüktür tabii ki.
Ayy öyleymiş evet çatı ağrısı. Ben de doktora yazayım belki bana da magnezyum önerir
Çok teşekkür ederim, sağlık ocağında yazdırmaya gerek var mı acaba? Yoksa eczaneden alıp direkt yaptırıyor muyuz? Devlet karşılamıyor bu aşıyı diye biliyorum
Nerede yaptıracaksınız? Sağlık ocağından bunun için randevu mu almak gerekiyorBende boğmaca aşısı olacağım ama 36+1 de randevu bulundu, sizce yan etkisi olur mu? Geç mi kaldım, geç kaldıysam olmaktan vazgeçeceğim.
Ay aynıyız nerdeyse ama asla bu kadar değil göbeğimGöbüş artık büyüdügeçen bi müşteri teyze ilk kez sen hamile misin dedi ay bi mutlu oldum 27+2 artık 7. Aydayız diyebilir miyiz?
Bence senin belli olmuş canımGöbüş artık büyüdügeçen bi müşteri teyze ilk kez sen hamile misin dedi ay bi mutlu oldum 27+2 artık 7. Aydayız diyebilir miyiz?
Yurt dışındayım, sağlık ocağından randevu aldık evet.Nerede yaptıracaksınız? Sağlık ocağından bunun için randevu mu almak gerekiyor
ya evet biraz araştırdım herkes manuel kendi sallanması daha iyi diyor :)Otomatik pek onerilmiyor çocuğun kendi hareketiyle sallanabilenler öneriliyor çoğunlukla yani en azından şimdiye kadar katıldığım tüm eğitim ve programlarda
nasıl yani anlamadım vitamin iğnesi kullanmak sorun mu olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?