2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Canım gebelik şekeri ben de de cıktı , doktorun diyet listesi verdi mi, verdiyse paylaşır mısın, benim liste garibime gitti uymakta zorlanıyorum. Önümüzdeki hafta gidecegim gidince guncellettiririm diyetisyene

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatirsiniz. Bence de konuş kresle yazık sürekli hasta oluyor.

Canım sen k.validene bisey yaptırma en iyisi

Bize gelen abla Buzdolabını b.makinesini bile çekmiyor.. ben kahvesini çayını yapıp onu mutlu ediyorum.. aman bırakırsa halim harap olur

Ah aah hemşireemmöyle haklısın ki vallahi Kara borsa. Ama uzun süre gelen yüzgöz oluyor ben daha haddini aşmayanı görmedim. Hep mesafeli davranmak lazım.
Evet mesafeli ol gelsin işini yapsın gitsin modundayım ben de. Şimdi bile yapamıyorum ben hiçbişey çatı ağrımdan. Hele doğumda mecburum. Kimse de olmayacak yanımda. Akrabama ona buna muhtaç olmaktansa şu süreçte görmezden geliyorum mecbur

Ben bu dediğim durumu yaşamadan 3 gün evvel doktor kontrolüne gitmiştim. Üstelik ben de iki ayrı doktora takipliyim. Ama bir anda gelişti bu durum. Siz yine de doktorunuza sorun ihtiyaten bence. Bildiğim kadarıyla adet ağrısı gibi bir ağrının eşlik ettiği kasılma normal değil. Ben çok korkmuştum doğuracağım diye. Neyseki doğurmadım. Allah sağlıkla vaktinde nasip etsin

İyi akşamlar, astronot tulum aldınız mı hanımlar ? Konuşma geçtiyse takip edemedim kusura bakmayın. Hangi beden aldınız, fikir verirseniz sevinirim.

Bize gelen abla Buzdolabını b.makinesini bile çekmiyor.. ben kahvesini çayını yapıp onu mutlu ediyorum.. aman bırakırsa halim harap olur
Ya böyle yapınca insan sinir oluyor. Ben de o gelecek diye özenle kahvaltı hazırlarım birlikte yaparız. Millet yemek vermiyormuş giderken de eli dolu gönderiyorum. Ama yok ciddi olmak iyidir ya. Gerçi yapımda yok ki :) neyse sen idare etmeye devam et o da başarı ben yapamıyorum tahammülüm yok :)
Keşke sabredebilsem:) ama yok. Canım çok iyi yapıyorsun sen. Ben gelemiyorum batıyor cok rahatsız oluyorum. Neyseki eşim oğlum ne desem yapıyor ama cam kapı mecbur ayda bir de olsa biri lazım. Amaaaannn kimde vazgeçilmez değildir. Elbet bulunur biri tabi zaman sıkıntı ama yapacak bir şey yok en azından sinir olmamış olurum bennyaparım hareket olur diyorum :) yoksa tüm gün hareketsiz geçiyordu.

Allahtan kaynana derdim yok

Ben sırf bu yüzden artık temizlik şirketleri ile çalışıyorum,hersey garantili saati saatine yapılıp çıkıyorlar.bir minik bardak bile kırılsa rapor ediliyor ben rahat onlar rahat

Ben sırf bu yüzden artık temizlik şirketleri ile çalışıyorum,hersey garantili saati saatine yapılıp çıkıyorlar.bir minik bardak bile kırılsa rapor ediliyor ben rahat onlar rahat
Ay bunu son zamanda bir kaç yerde ben de duydum ama int şirketlere nedense bir güvenemedim nerden çağırıyorsunuz?

Ay bunu son zamanda bir kaç yerde ben de duydum ama int şirketlere nedense bir güvenemedim nerden çağırıyorsunuz?
Ay bana da söyle allasen. Nereden çağırıyorsun
Kızlar ben kayserideyim büyük ihtimalle aynı şehirde değiliz,asissta official diye bir firma.
Yatılı ev çalışanı,çocuk bakımı,yaşlı bakımı herseyi yapan büyük bir firma.iki kişi geliyor sabahtan tam gün 2000 yarım gün 1000 lira mis gibi yapıp onaylatıp gidiyorlar.
Vardır sizin sehirlerdede ama oturmuş bir firma olması önemli

Fiyatları çok iyi baktim sadece kayseride varmış. Antalya piyasası uçuk durumda.

Canım ben öyle eve gelen abla bir şeyleri kırarsa şu şekilde bir daha çağırıyordum başında nöbetçi gibi dikilip iş buyuruyordum o günü ona zehir ediyordum bir daha gelmiyordu bana gelen o yüzden hiç iyi bir iş veren değilimdir Kayınvalideme de kırınca git yenisini al diyorum her seferinde artık katlanmıyorum başta ne salakmışım yanlışlıkla yaptı diyordum
Kocam konusunda da öğle uykusundan kalktıklarından beridir ağzına ağzına ediyorum. Bak 5 saat oldu daha yerine oturtturmadım. Tam oturacak oluyor ay Şahin yaaa gelsene şu vardı ay Şahin ya ben şimdi hamileyim ya oraya uzanamıyorum bi baksana diye diye mabadının üstüne oturtturmadım. Şu an koli kesiyor geri dönüşüm için saat 23.17

Valla işte randevum dışında gitmem için kanama, su gelmesi, düşme vs bi durum olması lazım yoksa zaten kabul etmiyorlar. 17sinde önümüzdeki randevum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…