Canım sezeryan için kacıncı haftana verdi günü doktorunBenden mi bahsediyorsun kuşumiyiyim bebiş de iyi şükür 32 bitti bizim gün de aldık sezaryen için sen napıyosun nasılsın bebiş nasıl?
31+1 oldum ve sanırım çocuk döndü çünkü hamileliğin başından beridir bulanmayan midem aşırı bulanmaya başladı kendimi patlayacak bir balon gibi hissediyorum. Belim aşırı ağrıyor. Gecem gündüz oldu. Sabaha kadar evde ruh gibi gezip akşama kadar yatıyorum. Hasta gibiyim
Benimde öyle hiç bulanmadı mıdem bu hamileligimde. Ama yavaş yavaş bulanıyor. Daha çok sabahları bu sıkıntıyı yasıyorum
İmza:benaynısı bugün bitiktim. Mis ebulantısı halsizlik bel ağrısı hep yattım. Bulaşık mak boşaltırken yarım bırakıp uzandım. Evdekilere yemek yapamadım. Şimdi biraz gözüm açıldı
38+3 oluyorum sezaryen günü canım o şekilde planladıkCanım sezeryan için kacıncı haftana verdi günü doktorun
Hadi saglıkla gelsin minnos38+3 oluyorum sezaryen günü canım o şekilde planladık
Amin canım benim hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşallahHadi saglıkla gelsin minnos
Ne zamana verdıler bende sezeryan olacagımdaBenden mi bahsediyorsun kuşumiyiyim bebiş de iyi şükür 32 bitti bizim gün de aldık sezaryen için sen napıyosun nasılsın bebiş nasıl?
Ben kendim seçtim özel olması adına. 25.01.25 şeklinde olacak inşallahNe zamana verdıler bende sezeryan olacagımda
Ay evet ya ne zamandir soracağım aklımdasınız unutuyorum,çok çok sevindim iyi olmanızaBenden mi bahsediyorsun kuşumiyiyim bebiş de iyi şükür 32 bitti bizim gün de aldık sezaryen için sen napıyosun nasılsın bebiş nasıl?
Ya canım benim ne tatlısınAy evet ya ne zamandir soracağım aklımdasınız unutuyorum,çok çok sevindim iyi olmanıza
Sağlıkla gelsin maşallah erken belli olmuş gününüz
Ay ne güzel düşünmüşsünüz benim de eğer sezaryen olursa o aralar olacak bakalım şimdilik normal gibi duruyor ama nasıl ilerleyeceğiz yolda görücez. Kızlar sizin sırtınız nasıl ben zaten sürekli masa işi yaptığım için sırtım normalde de ara ara ağrır. Ama şimdi bayadır pilates vs de yapmadığım için çok fena haldeyim sanırım büyüyen gögüslerimi bile taşıyamıyorBen kendim seçtim özel olması adına. 25.01.25 şeklinde olacak inşallah
Teşekkür ederim canım benim sağlıkla gelsinler inşallahAy ne güzel düşünmüşsünüz benim de eğer sezaryen olursa o aralar olacak bakalım şimdilik normal gibi duruyor ama nasıl ilerleyeceğiz yolda görücez. Kızlar sizin sırtınız nasıl ben zaten sürekli masa işi yaptığım için sırtım normalde de ara ara ağrır. Ama şimdi bayadır pilates vs de yapmadığım için çok fena haldeyim sanırım büyüyen gögüslerimi bile taşıyamıyor
Ağrımayan yerim yok desem bel sırt boyunAy ne güzel düşünmüşsünüz benim de eğer sezaryen olursa o aralar olacak bakalım şimdilik normal gibi duruyor ama nasıl ilerleyeceğiz yolda görücez. Kızlar sizin sırtınız nasıl ben zaten sürekli masa işi yaptığım için sırtım normalde de ara ara ağrır. Ama şimdi bayadır pilates vs de yapmadığım için çok fena haldeyim sanırım büyüyen gögüslerimi bile taşıyamıyor
ayyyyyy aynısı bende var 29+2 yim bittim bittim, işte uyku hali de cabasıValla bende 31+5 oldum inanılmaz mide yanması ve idrara çıkma isteği yüzünden günlerdir uyku uyuyamıyorum.Zor zamanlara geldikİçimde ejderha varda alev atıyor gibi
Yok yok ne grip ilacı. Sadece parol. Hastaneye acile de gidince serum parol veriyolar o kadar. Başka bişey yapamıyorlar. Sen bol bol dinlenicen ve bol bol su içeceksin. c vitaminine yüklen çünkü c vitamini depolanmazmış. Sık duşunu al. Yastık kılıfını günlük değiştir. Bide göndereceğim fotodaki bitki çaylarından iç 2 3 güne toparlarsın inşallahEşimden çocuğama , çocuktan bana geçen grip nasıl geçecek bilmiyorum ilaç vermiyor doktorlar değil mi boşa gitmek istemiyorum hastaneye gidince sankı daha çok hasta oluyorum grip ilacı kullanamam dimi bilgisi olan var mı
Ne güzel bir tarihBen kendim seçtim özel olması adına. 25.01.25 şeklinde olacak inşallah
Yok kuzucum oraya da uğramıyorum. Bebişle biraz akışa bıraktım her şey tamam artık son düzlükte olduğumuz için kendime vakit ayırmaya başladım ne yaparsam yanıma karNe güzel bir tarihsen ocak annelerine transfer olmuşsun o yüzden sesin soluğun çıkmıyor. Sağlıkla al kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?