2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123

Benimde öyle hiç bulanmadı mıdem bu hamileligimde. Ama yavaş yavaş bulanıyor. Daha çok sabahları bu sıkıntıyı yasıyorum

Ben de böyleyim. Özellikle sabahları. Tansiyonum da düşüveriyor.

Ay evet ya ne zamandir soracağım aklımdasınız unutuyorum,çok çok sevindim iyi olmanıza
Sağlıkla gelsin maşallah erken belli olmuş gününüz
Ya canım benim ne tatlısın evet sezaryen düşünüyorduk zaten bari günü de belirleyelim dedik tüm bebişlerimizi sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah

Ben kendim seçtim özel olması adına. 25.01.25 şeklinde olacak inşallah
Ay ne güzel düşünmüşsünüz benim de eğer sezaryen olursa o aralar olacak bakalım şimdilik normal gibi duruyor ama nasıl ilerleyeceğiz yolda görücez. Kızlar sizin sırtınız nasıl ben zaten sürekli masa işi yaptığım için sırtım normalde de ara ara ağrır. Ama şimdi bayadır pilates vs de yapmadığım için çok fena haldeyim sanırım büyüyen gögüslerimi bile taşıyamıyor

Eşimden çocuğama , çocuktan bana geçen grip nasıl geçecek bilmiyorum ilaç vermiyor doktorlar değil mi boşa gitmek istemiyorum hastaneye gidince sankı daha çok hasta oluyorum grip ilacı kullanamam dimi bilgisi olan var mı

Teşekkür ederim canım benim sağlıkla gelsinler inşallah Valla 32. Hafta bitti sırt ağrısı bel ağrısı yuvarlanarak gidiyo bu son trimester gece uyku zaten haram. Sürekli tuvalete çıkmak desen gırla

Ağrımayan yerim yok desem bel sırt boyun şaka bir yana çok ağrım oluyordu bacakta kramp agrısı gece çok korkuyordum ama magnezyum sonrası geçti ama iki gündür kullanmadım bugün yine her yerim ağrıyor üstüne gripte oldum gece uyku sorunumda var bir sağlıkla doğum olsaydı her şey geçecek sanki ama daha 8 hafta var

Yok yok ne grip ilacı. Sadece parol. Hastaneye acile de gidince serum parol veriyolar o kadar. Başka bişey yapamıyorlar. Sen bol bol dinlenicen ve bol bol su içeceksin. c vitaminine yüklen çünkü c vitamini depolanmazmış. Sık duşunu al. Yastık kılıfını günlük değiştir. Bide göndereceğim fotodaki bitki çaylarından iç 2 3 güne toparlarsın inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20240826-081818_Instagram.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 29
Ne güzel bir tarih sen ocak annelerine transfer olmuşsun o yüzden sesin soluğun çıkmıyor. Sağlıkla al kucağına
Yok kuzucum oraya da uğramıyorum. Bebişle biraz akışa bıraktım her şey tamam artık son düzlükte olduğumuz için kendime vakit ayırmaya başladım ne yaparsam yanıma kar bebiş olunca onla vakit geçireceğim çünkü. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…