İzmir'deyim canım ben. Tüp bebek doktorum ve perinatoloji doktorum ile yaptım. Sabaha karsı hastaneye koşarak geldiler sagolsunlarcanimmm tebrik ederim sizi 3unuz de çok guclusunuz maşallah. bebislerin iyi olmasına çok sevindimmmm nerede doğum yaptinn
Sakız diyince aklıma ilk aylarımda çiğniyordum. Kayonvalidem çiğneme kızım iyi değil derler dedi. Sebebini sordum valla bilmiyorum bize de öyle dediler derlerdi dedi. Batıl inanç olsada çiğnemedim artık.Ben hamileliğin en başından beri mide yanmasından ölüyorum gaviscon da fayda etmiyor. buradan birinden görmüştüm sakız iyi geliyo diye manyak gibi naneli sakız çiğniyorum şu an sürekli o çok iyi geldi, inşallah onun da zararı yoktur ama mide yanmam bitti gibi bir şey tek sorun artık çenem ağrıyor
canım benim sağlıkla büyüsün minnoslar şimdi süt koşturmaca başladı çok heyecanlıİzmir'deyim canım ben. Tüp bebek doktorum ve perinatoloji doktorum ile yaptım. Sabaha karsı hastaneye koşarak geldiler sagolsunlar
yoo serviks gayet guzel fazla da değil olması gereken bu o doğum zamanında kasilmalarla açılır merak etmeyin. erken doğum riskin yok gibi ama enfeksiyonlar da incelenir ondan kaçının siz. sağlıkla gelsin yavrularımız.ya ben size bir şey soracaktım mesaj atmayı beceremedim, serviks uzunluğu hakkında en geniş bilgiye siz sahipsinizdir. Ne zamandan itibaren serviksimizin normal olarak kısalmaya başlaması gerekiyor, benim geçen sancım olunca baktılar 20. Haftadaki ölçümden daha uzun, 48 falan ölçtüler, çok şükür erken doğum olmaması adına çok güzel bir şey ama bu bi anda açılan bir şey mi acaba, normal doğum yapmak istiyorum acaba bu kadarı da çok mu diye düşündüm
onlar kocakarı lafı zaten saçlı veya sacsiz doğması tamamen genetik. saçım var annemin midesine basayım demiyor bebisMide yanmasından sinir hastası olma raddesine geldimçevremdeki herkes saçlı olcak deyip duruyor başlarım saçına da başına da zaten yemek borusu iltihabı var bende milletin 1 yanıyorsa benim 3 yanıyor açım hem de yemek istiyorum mide yanmasından sebep düzgün yiyemiyorum gönlümce öffff
hosbuldum devremHangi hastanede. Evet canım çok haklısın hastanddd zaten güvende ve iyi hissetmek çok.çok onemli (bedelini ağır ödüyoruz gerçi) onlar da bunun farkında. Zaten tercih etme sebebimiz o.
Yüzde yüz hak veriyorum. Emzirme gayet doğal bir durum seksi çağrıştırmamalı. Ama işte başımıza bela almamak için. Densiz o kadar çok ki özellikle Türkiyedebiri çıkar bir şey der eşime denk gelir al başına bela. Gerek yok. O yüzden uğraşmamak için ben aldım. Modernliğe daha 200 yılımız var
Genelde su geçirmez bantla kapatıyorlar. Ertesi gün duş alırsın. Ama aklında olsun asla sıcak suyla duş ama tansiyon düşer vs. Kan kaybediyoruz zaten. Bir de kapıyı kilitleme ne olur ne olmaz açık olsun hatta aralıklı. Yorabiliyor, ameliyat sonrası buhar, sıcak, kapalı ortam, uzun süre ayakta durmak fenalaştırabilir.kısa süreli ışık duş olsun
Hoş geldim kız
Gebelikte geçici et benleri olabilir endişe etme. Hoş endişe edilse de acil bir durum değil bu. Mesai saatleri içinde dönüş yapılabilecek bir konu. Hastaneden hastaneye doktorda doktora özel numara verme tercıhı değişir. Bize göre önemli! sandıgımız sorular çoğu zaman onlara göre gereksiz ve saçma oluyor :) yani acil sandıgımız şeyler bile acil olmuyor
Biz nerden bilelimŞuan 32 haftalık hamileyim erken doğum olur mu ?
İlk aydan beri çiğniyorum ben paket psket eve stok yapıyorumSakız diyince aklıma ilk aylarımda çiğniyordum. Kayonvalidem çiğneme kızım iyi değil derler dedi. Sebebini sordum valla bilmiyorum bize de öyle dediler derlerdi dedi. Batıl inanç olsada çiğnemedim artık.
Ay sapıklığın zirvesine diyim valla bilemedim o emzirme örtüsünü ben efektif kullanamadım ama yine aldım. Kafadan bağlanıyor boyun kısmı telli. Ben kullanırken genelde kurşun dökülürmüş gibi altına kaçıp memeyi bebişe tutturup yandım diyip yüzeye çıkıyordum çocuk onun altında nasıl bunalmıyor ben anlamıyorum
Hiç sorgulamadın yani :)Sakız diyince aklıma ilk aylarımda çiğniyordum. Kayonvalidem çiğneme kızım iyi değil derler dedi. Sebebini sordum valla bilmiyorum bize de öyle dediler derlerdi dedi. Batıl inanç olsada çiğnemedim artık.
Kendiside bilmiyordu ki sebebiniaynen. Ben oğlumda sık kullandım sıcaklarda hava esmesini engellediği için iyi olmıyordu ya bi de büyüyünce çekiştirip açıyordu ama ilk zamanlarda kurtarıcı idi. Şimdi de aldım. Tek kat müslin. Havadar olur
Hiç sorgulamadın yani :)
var canimKızlar gebelik şekeri olup insilün kullanan var mı aranızda ?
Canım bana da bugun insilune baslama kadarı verdi dr ama tam emin de olamadan , kafam karıstı sana özelden yazsam olur muvar canim
Olur canım kafan karışmasın insülin ne bağımlılık yapıyor ne de bebeğe geçiyor kullanmazsanız ani benek ölümleri bile olabilir. çok tehlikeli insülin biraz ugrastiriyor sadece saatinde yiyip içmek saatinde iğneyi yapman lazım. düzenli biriysen o da problem olmazCanım bana da bugun insilune baslama kadarı verdi dr ama tam emin de olamadan , kafam karıstı sana özelden yazsam olur mu
Üç damla soğuk süt için çok işe yarıyor. İlk bebegımde çok oluyordu. Bunda süt ıcınce gecıyorvalla geriye tek seçenek sürekli sopa yutmuş gibi dimdik oturmak kaldı bende o da işe yarıyor biraz biraz
Kuzum sana özelden yazamadım hata veriyorOlur canım kafan karışmasın insülin ne bağımlılık yapıyor ne de bebeğe geçiyor kullanmazsanız ani benek ölümleri bile olabilir. çok tehlikeli insülin biraz ugrastiriyor sadece saatinde yiyip içmek saatinde iğneyi yapman lazım. düzenli biriysen o da problem olmaz
dur ben yazayim dedim ama ben de yazamıyorumKuzum sana özelden yazamadım hata veriyor
hiçbir şeye yorma canım. onlar normal rüyalar. görülürGünaydın anneler. Gece saçma sapan kötü rüyalar gördüm. Bebek adını söylemek istemiyorum kalbi durmuş. Ben ağlıyorum falan. Sonra kızımın ağlamasına uyandım. Nefes alamıyor. Su falan döktük. Sakinleşti biraz. Tükürüğünü mü yuttu noldu bilemedim. Rüyanın üstüne kızımda öyle olunca delirdim resmen. Kızımı kucağıma aldım baktım oğlumda kıpırdıyor şükür diyip uyuduk tekrar. Rabbim hayırlara vesile etsin. Sadaka vereyim inşallah.
Vaize hocamızla görüştüm. Sağolsun içimi rahatlattı. O rüya uykunu hafifletip uyanmana sebep olmuş. Kızım nefes alamıyordu çünkü. Biraz dua falan okudu rahatladım vallahiçbir şeye yorma canım. onlar normal rüyalar. görülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?