- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
ayyy cok guzel bir duygu her fırsatta yazarımÇok sevindim canım Çok geçmiş olsunKendini iyi hissettiğinde uğra buralara
Yaa doğumdan çıktık çok iyiyiz kaani getirdiler emzirdim sonra hoppaaa yoğun bakıma aldılar apar topar dedim bu olay tam ladine anlatmalikAy şükürler olsun yaçok korktum kız çok allahım Maşallah size
Amin canimmmCanımmm tebrik ederimmmm, bebişte sende bi an önce toparlanırsınız inşallah.. Ben msjları geriden okuyordum, şimdi anlamadım bişiler olmuş sayfada, bu süreçte doğum yapan diğer arkadaşlarımıda tebrik ederim. Umarım herkes iyidir
çok şükür canım iyiyizAyy canım benim içime bi rahatlık geldi sen yazınca çok sevindim iyi olmana
Amin cnmmmÇok geçmiş olsun canim inşallah daha da iyi olursun. Gözün aydın ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün
çok şükür canimmŞükür canım iyi olmanıza çok çok sevindim
evet valla sizi düşündüm dedim beni merak edecekler telefonumu verinnnnnaayyy canim cok sujur yaaa. cok merak ettik sizi. Allaha şükürler olsun hayırlı haberleriniz geldi. gozunuz aydin canim. hayirli uzun sağlıklı ömürleriniz olsun
ahhh aminnn canmmmÇok güzel haber çok sevindim
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürleri olsun bebişlerimizin.
kesinlikle hele şuraya gelsin biri normal doğum telkin etsinnn kafasına kürekle b.k aticam kendimizden sankiiyok hiç onları planlayamadık bile acil olunca yemek de yemiştim aç değildim. aneztesi uzmanı spinali uygun bulmuş ameliyathanede öğrendim ben o kadar acil apar topar girdik :)
yemek yemiş olduğum için sanırım bol bulantılı geçti ama ilaçla müdahale ettiler.
sonrasında sekiz saate bacaklar açılır dediker henüz yürümedim bekliyoruz.
yani iki doğumu da denemiş biri olarak normal doğum candır diyorum:) sezeryan zormuş.
Canım hayırlı olsun çok sevindim maşallah ona tontik bebiş. Umarım hemencecik çıkar küvözden yanına gelirkızlar selam ben doğurdum :) tansiyonum yüksekti yatıralım takip edelim dedi geldim buraya 16-9 olunca acil doğuma aldılar.
yani o kadar dert ettiğim genel anestezi
mi o mu bu mu hiç bişey konuşamadan doğumda buldum kendimi :)
36+3 deyiz. 3800 doğmuş ama küvözde şuan oksijen alıyo çiş falan yapsın diye bekliyolar. benim sezeryan biraz garip bol bulantışı geçti çünkü plansızdı yemek faşan yemiştim belki ondan.
onun dışında iyiyiz süt gelsin diye bekliyoruz
Oh canım valla sürekli aklım sendeydi, bebişten giremiyorum da pek. Allah sağlıkla evinize gitmeyi de nasip etsin inşallah❤kızlar merhaba dogumum güzel geçti ama sonrasında tansiyonum dusmedi. yoğun bakıma aldılar akşam 7 gibi çıktım. 24 saat tuttular tel verilmedi zaten Kaan da ben de iyiyiz çok şükür emiyor toparlayalım yazicam detaylı hepinizi cooook öpüyorum merak etmişsinizdir biz elendikkkk
Canım daha yeni doğurdun normal, benim de gelmişti ama sonra geri gitmişti uykusuzluktan. Bol sıvı, bol pozitif vibe. Elle masaj yapıp sağ beni hemşire baya sağmıştı elle sonra baya açıldı sütüm ama zaten gelecek daha çok yenisütüm gelmiyor ya. sağıyorum kremsi kıvamda çıkıyor dağılıp gidiyor sıvı olmadığı için damlamıyor. bebiş de ememedi ben kalkamadım o yoğun bakımda derken :)
Çıplak durdun üstün. Hava alsın ayva çekirdeği jel sür kapatma. Emzirmeyi arttırmak içinde emzirme saatleri yap full memede durup gönlüne göre emsin gerekirse koy emzirme minderinin üstüne emsin memede uyusun uyansın emsin geri uyusun. Memeyi doğru tuttuğu sürece yara olmaz. Ona dikkat et.Bu lohusa kafası neymiş böyle ya
Sütüm malesef yetersiz kan grubu uyumsuzluğu ve kakasınıda yediği için ekstra önem veriyorum bu yüzden mama veriyorum.Bi yandan ucum olmadığı için slikon uç kullanıyorum mamayı da eds yöntemi veriyorum.Gelen giden hastanede bitmedi.eve de bir iki misafir geldi tabi asla umrumda değiller ben ystak odasında dinleniyorum.Annelerimm bu süü arttırmak için dereotu hoşaflar günde 5 lt sıvı herşeyi yapıyorum.Power pumping için sizce erken mi biraz yara olmay başladı oysa doğumdan önce yağ sürüyodum şmdşde emzirme sonrası krem ve ayva çekirdeği jeli dönüşümlü gidiyorum ama bütünnn önerilere açığım.Hem süt arttırmak için hem göğüs ucu için
birde uyku diyeceksiniz en önemlisi ama malesef uzandığımda uyuyamıyorum sağa sola dönmek istiyorum ama dikişlerimmacıtor öyle.
Valla kuzum bahtsız Bedevilik durumumuz var biliyonayyy cok guzel bir duygu her fırsatta yazarım
Yaa doğumdan çıktık çok iyiyiz kaani getirdiler emzirdim sonra hoppaaa yoğun bakıma aldılar apar topar dedim bu olay tam ladine anlatmalik
Amin canimmm
çok şükür canım iyiyiz
Canım çok geçmiş olsun umarım hemen toparlanır. Sarılıktan falan mı?Kızlar benim çiçeğimi de kuvöze aldılar. 3 gün yanımda kaldı 3 gündür de kuvözde. Ben de hastanede kalıyorum onunla. Dualarınızı beklerim miniğim için
Gümüş kapak değil ama göğüs kalkanı aldım onu kullanıyorum.Çok geçmiş olsun sizede inşallah vaktiyle kavuşursunuzgumus kapak kullaniyor musunuz? krem ve jelden sonra gumus kapak kapatıp kullanabilirsiniz. ic çamaşırına degdikce tekrwr tahriş oluyor iyilesemiyor.
Bestlakı ilk günden beri bende kullanıyorum.Benimde bitti bugün yenisini alacağım kesinlikle etkisi var bencede bugün size yazdıktan sonra bile çok arttı sütümBestlak damla ve solgarın vitaminini kullanıyorum doğumdan beri başlandı önce hastanede sonra evde de kullan dedi. Damlanın yenisini aldım hatta ilk şişe bitti. Bence faydası çok var. Deneyebilirsin.
Evet olabildiğince çıplak bırakmaya çalışıyorum.Dün saat kura kura uyandırıp veya kendi ağladıkça emzirmiştim ama bugün sanki o beni kurtaracakmış gibi fazla ağladı hep göğsümde yatmak istedi o yattıkça emdikçe sütüm geldi diğernden hep aktıÇıplak durdun üstün. Hava alsın ayva çekirdeği jel sür kapatma. Emzirmeyi arttırmak içinde emzirme saatleri yap full memede durup gönlüne göre emsin gerekirse koy emzirme minderinin üstüne emsin memede uyusun uyansın emsin geri uyusun. Memeyi doğru tuttuğu sürece yara olmaz. Ona dikkat et.
İnşallah tez zamanda evinize çıkarsınızKızlar benim çiçeğimi de kuvöze aldılar. 3 gün yanımda kaldı 3 gündür de kuvözde. Ben de hastanede kalıyorum onunla. Dualarınızı beklerim miniğim için
cok gecmis olsun canim. neden aldilar kuvoze? insALLAH bir an önce toparlasin kuzucugunKızlar benim çiçeğimi de kuvöze aldılar. 3 gün yanımda kaldı 3 gündür de kuvözde. Ben de hastanede kalıyorum onunla. Dualarınızı beklerim miniğim için
canim bu solgarin takviyesi ile ilgili karaciğer enzimlerinse sorun çıkarabiliyor gibi bisey demisti burdan biri. aklında olsun.Bestlak damla ve solgarın vitaminini kullanıyorum doğumdan beri başlandı önce hastanede sonra evde de kullan dedi. Damlanın yenisini aldım hatta ilk şişe bitti. Bence faydası çok var. Deneyebilirsin.
kendinizi iyi hissettikce deneyin. yürümek hızlı iyileşmeyi de sağlıyor.cok yavas hareket edin .zaten hemşireler yönlendirir sizi yere bwkmayin karşıya bwkin falan diye.kızlar yürüyemedim yagazdan ve tansiyon düşmesinden kötü oldum yürümeden bu gaz çıkmayacak heralde. bi taktiği kolay yolu var mı deneyimleyenlerden yürürken iki büklüm kaldım
kolostrum geliyor cok kıymetli o onu bebege mutlaka vermeye çalışın . kalkmaniza gerek yok yattığınız yerden kasik ,siringa ,kasik biberon gibi birseyle bebegin agzina .sutunuz de gelecektir rahat olun .sütüm gelmiyor ya. sağıyorum kremsi kıvamda çıkıyor dağılıp gidiyor sıvı olmadığı için damlamıyor. bebiş de ememedi ben kalkamadım o yoğun bakımda derken :)
Yaa Allah şifalar versin bizler hasta olmayalım bari şurda ne kaldı yok bademciklerin çok kötü demiş doktprvirusle ilgili bir hastalıkla malesef antibiyotik ise yaramıyor. test yapıldı mi . influenza ise ilacı varmis. insALLAH toparlar bir an önce. bizde de ben cok kotuyum dogum olmasin simdi diye dua ediyorum.
insALLAH antibiyotik ise yarar o zaman hızlıca toparlar. Allah sifa versin.Yaa Allah şifalar versin bizler hasta olmayalım bari şurda ne kaldı yok bademciklerin çok kötü demiş doktpr
Amin cnmmmÇok geçmiş olsun canim inşallah daha da iyi olursun. Gözün aydın ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün
çok şükür canimmŞükür canım iyi olmanıza çok çok sevindim
evet valla sizi düşündüm dedim beni merak edecekler telefonumu verinnnnnaayyy canim cok sujur yaaa. cok merak ettik sizi. Allaha şükürler olsun hayırlı haberleriniz geldi. gozunuz aydin canim. hayirli uzun sağlıklı ömürleriniz olsun
ahhh aminnn canmmmÇok güzel haber çok sevindim
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürleri olsun bebişlerimizin.
kesinlikle hele şuraya gelsin biri normal doğum telkin etsinnn kafasına kürekle b.k aticam kendimizden sankiiyok hiç onları planlayamadık bile acil olunca yemek de yemiştim aç değildim. aneztesi uzmanı spinali uygun bulmuş ameliyathanede öğrendim ben o kadar acil apar topar girdik :)
yemek yemiş olduğum için sanırım bol bulantılı geçti ama ilaçla müdahale ettiler.
sonrasında sekiz saate bacaklar açılır dediker henüz yürümedim bekliyoruz.
yani iki doğumu da denemiş biri olarak normal doğum candır diyorum:) sezeryan zormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?