2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Çok sevindim canım Çok geçmiş olsun Kendini iyi hissettiğinde uğra buralara
ayyy cok guzel bir duygu her fırsatta yazarım
Ay şükürler olsun ya çok korktum kız çok allahım Maşallah size
Yaa doğumdan çıktık çok iyiyiz kaani getirdiler emzirdim sonra hoppaaa yoğun bakıma aldılar apar topar dedim bu olay tam ladine anlatmalik
Amin canimmm
Ayy canım benim içime bi rahatlık geldi sen yazınca çok sevindim iyi olmana
çok şükür canım iyiyiz

Çok geçmiş olsun canim inşallah daha da iyi olursun. Gözün aydın ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün
Amin cnmmm
Şükür canım iyi olmanıza çok çok sevindim
çok şükür canimm
aayyy canim cok sujur yaaa. cok merak ettik sizi. Allaha şükürler olsun hayırlı haberleriniz geldi. gozunuz aydin canim. hayirli uzun sağlıklı ömürleriniz olsun
evet valla sizi düşündüm dedim beni merak edecekler telefonumu verinnnnn
Çok güzel haber çok sevindim
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürleri olsun bebişlerimizin.
ahhh aminnn canmmm
kesinlikle hele şuraya gelsin biri normal doğum telkin etsinnn kafasına kürekle b.k aticam kendimizden sankii

sütüm gelmiyor ya. sağıyorum kremsi kıvamda çıkıyor dağılıp gidiyor sıvı olmadığı için damlamıyor. bebiş de ememedi ben kalkamadım o yoğun bakımda derken :)

Canım hayırlı olsun çok sevindim maşallah ona tontik bebiş. Umarım hemencecik çıkar küvözden yanına gelir
Oh canım valla sürekli aklım sendeydi, bebişten giremiyorum da pek. Allah sağlıkla evinize gitmeyi de nasip etsin inşallah❤

sütüm gelmiyor ya. sağıyorum kremsi kıvamda çıkıyor dağılıp gidiyor sıvı olmadığı için damlamıyor. bebiş de ememedi ben kalkamadım o yoğun bakımda derken :)
Canım daha yeni doğurdun normal, benim de gelmişti ama sonra geri gitmişti uykusuzluktan. Bol sıvı, bol pozitif vibe. Elle masaj yapıp sağ beni hemşire baya sağmıştı elle sonra baya açıldı sütüm ama zaten gelecek daha çok yeni

Çıplak durdun üstün. Hava alsın ayva çekirdeği jel sür kapatma. Emzirmeyi arttırmak içinde emzirme saatleri yap full memede durup gönlüne göre emsin gerekirse koy emzirme minderinin üstüne emsin memede uyusun uyansın emsin geri uyusun. Memeyi doğru tuttuğu sürece yara olmaz. Ona dikkat et.

Valla kuzum bahtsız Bedevilik durumumuz var biliyon şükür şimdi iyisin emişin bol bol inşallah tansiyonlarını hıllı tut oynatma öpüyorum sizi kendinize çok çok iyi bakın geçin eve

kızlar yürüyemedim ya gazdan ve tansiyon düşmesinden kötü oldum yürümeden bu gaz çıkmayacak heralde. bi taktiği kolay yolu var mı deneyimleyenlerden yürürken iki büklüm kaldım

gumus kapak kullaniyor musunuz? krem ve jelden sonra gumus kapak kapatıp kullanabilirsiniz. ic çamaşırına degdikce tekrwr tahriş oluyor iyilesemiyor.
Gümüş kapak değil ama göğüs kalkanı aldım onu kullanıyorum.Çok geçmiş olsun sizede inşallah vaktiyle kavuşursunuz
Bestlak damla ve solgarın vitaminini kullanıyorum doğumdan beri başlandı önce hastanede sonra evde de kullan dedi. Damlanın yenisini aldım hatta ilk şişe bitti. Bence faydası çok var. Deneyebilirsin.
Bestlakı ilk günden beri bende kullanıyorum.Benimde bitti bugün yenisini alacağım kesinlikle etkisi var bencede bugün size yazdıktan sonra bile çok arttı sütüm
Evet olabildiğince çıplak bırakmaya çalışıyorum.Dün saat kura kura uyandırıp veya kendi ağladıkça emzirmiştim ama bugün sanki o beni kurtaracakmış gibi fazla ağladı hep göğsümde yatmak istedi o yattıkça emdikçe sütüm geldi diğernden hep aktı Memeyi doğru tutma kısmını biliyorum aslında ama slikon uç var ondan dolayı yara olmaz diye düşünüyordum ama böyle minik var daha dkkatli davranmaya çalışıyorum

Bestlak damla ve solgarın vitaminini kullanıyorum doğumdan beri başlandı önce hastanede sonra evde de kullan dedi. Damlanın yenisini aldım hatta ilk şişe bitti. Bence faydası çok var. Deneyebilirsin.
canim bu solgarin takviyesi ile ilgili karaciğer enzimlerinse sorun çıkarabiliyor gibi bisey demisti burdan biri. aklında olsun.

kızlar yürüyemedim ya gazdan ve tansiyon düşmesinden kötü oldum yürümeden bu gaz çıkmayacak heralde. bi taktiği kolay yolu var mı deneyimleyenlerden yürürken iki büklüm kaldım
kendinizi iyi hissettikce deneyin. yürümek hızlı iyileşmeyi de sağlıyor.cok yavas hareket edin .zaten hemşireler yönlendirir sizi yere bwkmayin karşıya bwkin falan diye.

kolostrum geliyor cok kıymetli o onu bebege mutlaka vermeye çalışın . kalkmaniza gerek yok yattığınız yerden kasik ,siringa ,kasik biberon gibi birseyle bebegin agzina .sutunuz de gelecektir rahat olun .

virusle ilgili bir hastalıkla malesef antibiyotik ise yaramıyor. test yapıldı mi . influenza ise ilacı varmis. insALLAH toparlar bir an önce. bizde de ben cok kotuyum dogum olmasin simdi diye dua ediyorum.
Yaa Allah şifalar versin bizler hasta olmayalım bari şurda ne kaldı yok bademciklerin çok kötü demiş doktpr

Kızlar ben sarılıktan çok korkuyorum. Tecrübeli anneler bana tavsiye versin. Daha doğurmadım bile. Ama aklım hep sarılıkta. Bir de kan grubum 0 + eşim A +. Bebiş A olursa AB0 uyuşmazlığı da olacak. O zaman sarılık daha çok oluyormuş. Mama konusunda da temkinliyim. Anne sütü vermek istiyorum. Anne sütüyle beslenenlerde sarılık daha çok oluyormuş. Ya emziremezsem, sütüm gelmezse falan çok stres oldum. O kadar dandik bir ülkedeyim ki mamalara güvenmiyorum, hastanelere güvenmiyorum... Aslında endişem gece hastalansa acil servis dahi olmayan bir ülkede yaşıyor olmam.

Çok geçmiş olsun canim inşallah daha da iyi olursun. Gözün aydın ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün
Amin cnmmm
Şükür canım iyi olmanıza çok çok sevindim
çok şükür canimm
aayyy canim cok sujur yaaa. cok merak ettik sizi. Allaha şükürler olsun hayırlı haberleriniz geldi. gozunuz aydin canim. hayirli uzun sağlıklı ömürleriniz olsun
evet valla sizi düşündüm dedim beni merak edecekler telefonumu verinnnnn
Çok güzel haber çok sevindim
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürleri olsun bebişlerimizin.
ahhh aminnn canmmm
kesinlikle hele şuraya gelsin biri normal doğum telkin etsinnn kafasına kürekle b.k aticam kendimizden sankii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…