2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
oglak_kadini canim gözün aydın her şey daha da güzel geçer bundan sonra da inşallah

E esnuygr Allah en kısa sürede kucağına alıp eve sağlıkla geçmeyi nasıp etsin size de canım çok geçmiş olsunm kuzucuk azimlidir bir an önce iyileşir eminim

en kısa sürede toparlasin insALLAH kuzucuk Allah yardımcınız olsun

yoğun bakımda magnezyum başlandı ve tansiyonum bir daha çıkmadı bo
Valla kuzum bahtsız Bedevilik durumumuz var biliyon şükür şimdi iyisin emişin bol bol inşallah tansiyonlarını hıllı tut oynatma öpüyorum sizi kendinize çok çok iyi bakın geçin eve
şu boşuna 24 saat tecrit kaldım ama iyi geldi dinlendim sezaryen sonrası

Aynısından çantama koydum tatlım, bu takılınca sezeryan dikiş kısmını kapatıyor mu, bi de ortalama ne kadar kullanmak gerek, gece yatarken de durdu mu mesela
Evet kapatıyor belin dört parmak asagısından takıyorum ben doltorum yatarken çıkar dedi ama ben hiç çıkarmadkm çünkü yatarken de sağa sola dönerken kaslarımı gereksiz sıkmamı engelliyor buda iç dikişler de yanmayı azaltıyor ve sağa sola dönüşlerde sarkma dan dılayı dik işlere baskıyı azaltıyor benim domtorum kontrolde kademeleri azaltarak kendini kasmadan ve zırlamadan daralt dedi ama zaten ben kilolu olmadıgım için sonra kullanıylrdum iki gün sonraki kontrolde ozaman daha sıkısına geçebilirsin dedi karnının ve tahminin toparşanmasına yardım çı olur dedi ki bencede skkılasmada yardımcı oldu ben şimdi kancalı olana geçeceğim hangi markayı alacahıma karar verirsem 40 çıkınca kontrolüm var o zamana kadar kullan dedi bide 15. Günden sonra kullanacağım krem verdi ameliyathaneden çıkar çıkmaz da antiseptik sprey vermişti zaten bu şekilde 40 güne ilerlemeyi düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım, evet merak ettik seni. Gözünüz aydın, Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah Kaanişkoya

Krem ne için canım çatlak sıkılaşma vb içinse isim verir misin , benim fizik ile ilgili takıntım var biraz ikiz olunca dogum sonrası hızla toparlanmak istiyorum ins sağlıkla . Senin doktorun bu konuda iyiymis benimki sadece bebek saglıgı odaklı , doktorunun bu konudaki önerilerini payşasırsan sevinirim

Canım yani yatma dahil surekli kullanıyorsun , doğru mu anladım

Canım çok geçmiş olsun umarım hemen toparlanır. Sarılıktan falan mı?

cok gecmis olsun canim. neden aldilar kuvoze? insALLAH bir an önce toparlasin kuzucugun

Sarılık da var şu an ışık terapisi de alıyor ama kuvöze almalarının nedeni ilk iki gün iki kere kusup dudaklarının morarması. Oksijen seviyesi neden düşüyor diye bakılıyor. Bi sürü ihtimal sayıldı kalp zayıflığına damak problemine vs kadar. Burası da öyle bi ülke ki çocuk onlarınmış da ben onlardan ödünç almışım gibi davranılıyor kontrollerin sonucunu bekliyoruz kaç gün sürer sonucunda ne yapılır bilgi de yok tek tesellim yanında olmam. 2-3 saatte bir yanındayım uzun uzun valit geçiriyorum şükür

Ay kızlar 36dan sonra başlarım ahududu çayı, pilates hareketleri, hurmalara filan diyordum ama hiç yapmak istemiyorum ya. Sanki çayı içer içmez doğum sancıları başlayacak. Bu zamana kadar günde 3 hurma yerdim tatlı ihtiyacımı bastırmak için, şu an yiyesim gelmiyor. Şimdi de 37de çatı muayenesi olsun öyle başlayayım diyorum. Korkuyorum sanırım içten içe bu yüzden erteliyorum
Az önce kuaförüm diyor ki en rahat ilk doğum çünkü nasıl bir ağrı/acı yaşayacağını bilmediğin için daha az tedirgin oluyorsun o ana kadar

Teşekkürler hanımlar paylaştığınız için.

Ben de aynı. Hurma, ananas falan halen daha elim gitmiyor. Hiç belirtim de yok. Ben de korkmuyorum diyip duruyorum ama korkuyorum galiba. Doğumdan ziyade sonrasındaki süreçten

Ben o kadar ise yaradığını düşünmüyorum. Rahat içebilirsiniz. Ben içmeye başlamıştım. Korkacak bir şey yok. Her gün üçer tane hurma ahududu çayı içiyorum

Ben doğumdan korkuyorum, nasıl başlayacak nasıl ilerleyecek hepsi tam bir muamma
Ben o kadar ise yaradığını düşünmüyorum. Rahat içebilirsiniz. Ben içmeye başlamıştım. Korkacak bir şey yok. Her gün üçer tane hurma ahududu çayı içiyorum
Ben de öyle düşünüyorum, etki etse de zamanla edecektir ama dediğim gibi korktuğum için uzak duruyorum sanırım..

insALLAH cok ciddi birsey çıkmadan cikar kuzucugun. kolay degil ayri kalmak ama cok sukur ki sık sık yanina giriyormussun. bu gunler de geçecek insALLAH.

Evet gerçektne bol bol emzirmek ve sıvı bu işin sırrı.Dün gelmeyen stüümü bugün boşaltmaya çalışıyorum ki mastit olmayayım.Hayat çok garip

Çayın birden bire etkisi olacağını sanmıyorum ya bende yarın 38 haftaya giriyorum çatı muayenesinden sonra artık tüm tuşlara basmaya başlayacağım nasipse

Ben doğumdan sonra çatlak için lierac losyon ve yağ kullanıylrrum krem dikiş kısmı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…