2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Hımm bende bunu bilmiyordum kitapta yazandan değişikmiş sen Doktor'un hemşirelerin nasıl dediyse onu yap o zaman canım

Bugün nasipse yatışım yapılıyor suni sancı verecek olmaZsa sezeryan çok heyecanlıyım kavuştay olabilir bugün
Allah bir avazda kurtarsın. Bana sona doğru suni sancı da verdiler. Söyledikleri kadar kötü değil. Yani alsında hiç kötü değildi. Bana çok zor gelmedi. Hatta doğumu hızlandırdı. Zaten sancılar arasında mola oluyor. Molalar sayesinde dayanabiliyorsun. Bir de mümkünse sancı sırasında pilates topunun üstünde daire çiz. Beni çok rahatlatmıştı. Tam açık olduktan sonra yarım saat içinde 3 ıkınmada doğdu. Sakin olmaya çalış. Ben çok acele ettim, belki acele etmesem daha az yırtıkla atlatırdım. Kontrollü olmak önemli.

kızlar aç olan bebek uyur mu? ben emzirince nedense doymadığını düşünüyorum ama emiyor uyuyo mesela. biberon garantisine alışmışım sanırım emince ne kdar yedi doydumu bilmemek bana göre değilmiş

Teşekkür ederim canım bilgilendirmen için. Zaten kıyamıyorum uyandırıyorum. Çoğunlukla kendisi alışmış kurulu saat gibi kalkıyor. Alıştı kuzum.

Bugün nasipse yatışım yapılıyor suni sancı verecek olmaZsa sezeryan çok heyecanlıyım kavuştay olabilir bugün
Ay hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah Sağlıkla gelsin minik kuşun Su gibi kolay doğumun olsun, en az acıyla bir avazda gelir inşallah

socialscientist ay inşallah şehir hastanesi de böyle olur, yatırıp nstye bağlıyorlar umarım toleranslari vardır yatarak cekmek zor oluyor çünkü çömelip hareket etsem bile okeyim

Merhaba kızlar
8. günün sonunda kızımı evimize getirdik çok şükür darısı tüm bekleyenlere sağlıkla ,huzurla inşallah .13 günlük bir bebişimiz var artık .

34+4 ‘te 2800 gr 48 cm doğdu kızım.Şimdi en çok takıldığım konu bir rob muayenesi ,bir de anne karnında gelişimi çok iyiydi bu gelişimini devam ettirebilir mi yoksa geriden mi gelir .Anne karnındaki o bir hafta bile ne kadar da kıymetliymiş kızlar

Allah yavrularımızı korusun inşallah

Benim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Nefes alamıyorum ne yapsam olmadı ilk hamileliğim ve daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti 1 aydır Otrivine kullanıyorum ve korkuyorum sıksam daha kötü yaparsa korkusu var sıkmasam uyuyamıyorum nefes alamıyorum ayakta kalmaktan ayaklarımın altı balon oldu. Şuan 36+6 dayım benim gibi sprey kullanıp doğumdan sonra bir şeyü klmuan varnı

ben de dyson v11 var 2023 kasımda aldım, daha üst modelleri vardı ama 2. Superge olacağı için v11 total clean versiyonunu seçtim başlıklarından ötürü. Daha önce bosch evcil hayvan için olan versiyonu almıştım daha ucuz ve bosch ne kadar kötü olabilir diyip ama gerçekten aşırı kötüymüş boşuna param ziyan oldu. Alacaksanız bence mutlaka dyson alın ya da o ayarda bir şey alın derim bosch o reklamlarına kanmayın.

Benim oğlum sağ göğüsten emmiyor. Savaşıyor emmemek için evde gezerek emzirebiliyorum. Geceleri çok zor oluyor emdirmek.

Benim oğlum sağ göğüsten emmiyor. Savaşıyor emmemek için evde gezerek emzirebiliyorum. Geceleri çok zor oluyor emdirmek.
Ay benim de öyleydi, başını beğenmiyordu ve o gögsümden fışkırarak geliyordu ben de uzunca süre o memeden vermedim her gün sağdım. Şimdi büyüyünce daha fazla süt sevdiği için o mememi de emmeye başladı şimdide soldan daha az yoğun süt geldiği için onu pek sevmiyor gün ve gün değişiyor huyları hiç dert etmeyin zamanla onu da emer

İnşallah geçer gecenin üçünde evde gezerek emdirirken yakında huni takicam kafaya.
Benim bu sabah kanamam çoğaldı. Sancılı bir de ve bu doğum sancısı hatırlattığı için sinirlerim bozuluyor.

Ben 39'dayım. Ben de regl ağrısıyla uyandım. Tekrar uyudum. Şimdi uyandım geçmiş ağrım. Ama kan falan yok. Belki nişan gelmiştir sizin? Kan parlak renkli mi pembe mi? Doktorunuza yazın ihtiyaten

kanama varsa hemen doktora gidin. beklemeyin kasılma vs .

Kızlar buraya yazdıktan bi kaç saat sonra doğum yaptım. Sancım yoktu başta regl ağrısı gibi ağrı vardı. O arada duşa girdim hemen. Doktoruma yazdım. Eşyalarımı hazırladım. O arada sancılar gelmeye başladı ufak ufak.Sonrasında sancılar pik. Zaten o ağrılardan anlamamak mümkün değilmiş. Bi kaç saat sonra bebiş kucağımdaydı bin şükür. Hep kova burcu olsun istiyodum, doktorum bi hafta sonrasına gün veriyodu. Oğlum kendiliğinden kovanın son günü gelmeyi tercih etti :))) ladin19 canım 18 Şubat

Maşallah canım aklımdaydın girip bakmaya fırsat bulamadım hiç. Çok sevindim oğlunla mus mutlu bir hayat geçirin inşallah

Kızlar benim bebem hasta oluyor sanırım ya hapşırıyor arada bir öksürüyor. Uyku süresi arttı çok kötü hissediyorum hasta olmasın diye uğraştıkça gerçekten sakınan göze çöp batıyor ya. Annem evham yapma bişeyi yok her hapşırmada doktora gidemezsin diyor.

Kesinlikle katılıyorum. Ben de aynı kafayla aldım o kadar pişmanım ki biraz daha kullanayım eskiteyim ilk işim dyson almak olacak.

Benimki de sağ sol farketmez 2 gündür kavga ediyor memeyle. Kafayı yiyecem. Uykusuzluk bi taraftan gaz sancısı bi taraftan bide bu çıktı şimdi

Kızlar pişik değil de kızarıklık için hangi krem iyi geliyordu sudocrem mi? Yada hangisini kullanmak gerek ? Mustela pişik önleyici kullanıyorum ama kızarıklık için ne süreyim?

Çok şükür sen de kavuştun bebene. Daha doğurmayan var mi ki?

Kızlar pişik değil de kızarıklık için hangi krem iyi geliyordu sudocrem mi? Yada hangisini kullanmak gerek ? Mustela pişik önleyici kullanıyorum ama kızarıklık için ne süreyim?
Sudocrem kızarılık biraz artınca sürmek lazımmış biraz kimyasal diye ben sürmedim pişman oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…