2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Valla mecburen sagıp biberonla veriyorum canım zaten göğüs ucum yok yapışamıyor çekerken yorulup bırakıyor.umarım zamanla daha aktif emer şimdilik anca 5 dakka falan normalmi onuda bilmiyorum

Bende hem biberon hem meme verıyorum çok şükür meme reddi yapmadı ama benı emzik gibi kullanıyor bazen emzık tuturmak istedim tutmadı emzikte tutsa bazen çok iyi olacak

Uyku uyku uyku
Ben dün şans eseri 6 saat kadar kesintisiz uyudum. Bugün sağdığım süte inanamadım. Çok azalmıştı üzülüyordum. Uykusuzluk vuruyormuş anladım.
Kesinlikle uyku çok etkili kardan dolayı eşim perşembe cuma evdeydi normal de günde 3 kere mama verirdim süt yetmezdi eşim evdeyken ona bırakıp uyudum 4 günde sütüm artı yarın ofise gidecek 2 çocukla bakalım yine koşturmaca ile nasıl süt olacak inşallah azalmaz

h
Kizlar bebegimi yogun bakimdan çıkarıp ikimizi ayni odaya alıyorlar cok sukurdarısı hastaneden cikip evimize gitmeye
cok sevindimmmmm bundan bir ay sonrasını soylim mi sana bebegi ve kızı babaya bırakıp yarım saatliğine bile olsa evden kaçmak şaka bir yana kavustunuzzz enerjin burdan bilr belli oluyor

Biberonla verince meme reddi yaşama olasılığı yok mu ? Ben de biberonla takviye anne sütü vereyim istiyorum ama korkuyorum
ben şu an meme artı biberon hatta çoğunlukla biberon olarak gidiyorum. meme reddi olmadı ama tabi her çocukta farklı seyredebilir. emdikten sonra ilk zamanlar biberonla takviye veriyordum iki gündür vermiyorum emzirme sonrası ama gün içinde iki kez emiyorsa gerisi biberonla beslenme
ben eve gelince verecektim ama 6 gün yoğunbakımda kaldığında vermişlerdi almış tutmuş kullanıyoruz şu an.
sezeryan sonrası ilk yürüyüş ve ilk araba yolculuğu zordu ama hepsi refakatçi ve sağlık çalışanları sayesinde halloluyor bi şekilde.
spinal anestezi de ben omuz ağrısı yaşadım malesef 2-3 gün ilaçlara rağmen geçmedi oldukça şiddetli bi ağrıydı.
arabada karnınızı tutun korse takmayacaksanız ben elimle sabitledim tümseklerden acı içinde geçmemek için.
tüm bunlar bi hafta sonrasında herşey daha kolay.
anestezi sırasında da anestezi uzmanının iletişimi şahane. ne hissediyorsamız söyleyin zaten asla başınızdan ayrılmıyor sürekli bilgi verip nasıl olduğumu soruyordu.

Bende hem biberon hem meme verıyorum çok şükür meme reddi yapmadı ama benı emzik gibi kullanıyor bazen emzık tuturmak istedim tutmadı emzikte tutsa bazen çok iyi olacak
Ben de bun başlamayı planlıyorum çünkü herkes erken dönemde verildiğinde meme reddinin daha azaldığını söylüyor biberon olarak ne kullanıyorsunuz?

Teşekkür ederim bilgiler için

Kızlar emziren anneler doğumdan 28 gün sonra regl başlaması normal mi? Regl ağrım gibi sancım başladı ve regl lekesi geldi normal midir?

Kızlar emziren anneler doğumdan 28 gün sonra regl başlaması normal mi? Regl ağrım gibi sancım başladı ve regl lekesi geldi normal midir?
Regl olduğuna emin misin benim 30 gün olsun hala leke gibi kanamam devam ediyor oldukça azaldı ama bitmedi

Regl olduğuna emin misin benim 30 gün olsun hala leke gibi kanamam devam ediyor oldukça azaldı ama bitmedi
Karın ağrım geldi (hiç özlememişim) kasıklarımda ağrı başladı ve kanın rengi kahverengiden kırmızıya döndü o sebeple klasik reglimin ilk günü gibi

Ben de martta sona kalacakmış gibi hissediyorum sata göre 10 mart ama ben Şubat'ın sonunu zor görürüm diyodum. Hastahanede travma yasadim herhalde bebek geri mi kaçtı ne oldu gelesi yok pek sjxbjsndjsjdjshsjd
Hamilelik çok güzeldi. Son haftalarda ayrılmanın hüznü çökmüştü. Dokuz aydır ikimiz takılıyorduk baş basaydik. Herkeslerden saklıyordum oğlumu

Kızlar dondurucudan benmari ile çözdürdüğümüz anne sütünü bi kısmını içti bebek kalanı oda sıcaklığında kalıyor ya. Sonra içirmeden biraz yine ısıtmak istiyorum biberonu sıcak suya oturtup. İki kez ısıtma işlemi zararlı oluyor mu? Oda sıcaklığında ki haliyle içiriyorum şuan ama ılık olsa daha güzel midesine iyi gelir diye düşündüm.

benim 26. günüm bugün sanki regl başladı ama olmaması lazım 3 gündür temizim

Ay ben ilk gece verdim emzik rahat ettim,çünkü inanılmaz bir emme isteği ile doğdu sürekli emmek istiyordu verirse tuttu hemen

Hamilelik çok güzeldi. Son haftalarda ayrılmanın hüznü çökmüştü. Dokuz aydır ikimiz takılıyorduk baş basaydik. Herkeslerden saklıyordum oğlumu
Doğunca bi yandan da bu üzüyor ah ana olmak ne zor iş gerçekten sağlıkla büyüsün kuzularimiz inşallah

Slm kizlar ben ocak annesiyim. Size birazcik alakasiz bir sey soracagim. Benim dik suourgem var ama hic memnun degilim o yuzden yenisini almak istiyorum. Bunda da ayni sorunu yaşamamak icin sizlere sorayim dedim var mi tavsiye edeceginiz marka. Malum evde bebisim var artik temizlik daha zor ve iki bucuk yasinda da büyüğüm var. Tavsiyesinolan varsa paylasirsa cok sevinirim. Hepinize kolay dogumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…