Valla mecburen sagıp biberonla veriyorum canım zaten göğüs ucum yok yapışamıyor çekerken yorulup bırakıyor.umarım zamanla daha aktif emer şimdilik anca 5 dakka falan normalmi onuda bilmiyorumBen ilk ayakaltını uyarıyorum, uyanmazsa soymaya başlıyorum. Göğüslerini mutlaka sağ canım taş gibi olduysa biberonla verirsin, korkma her biberon tutanda meme reddi olmaz. Bizde olmadı mesela, grupta yine birkaç kişi var hem biberon verip hem meme veren. Önemli olan şu an bebeğin doyması ve göğüslerinin de boşalması
Bende hem biberon hem meme verıyorum çok şükür meme reddi yapmadı ama benı emzik gibi kullanıyor bazen emzık tuturmak istedim tutmadı emzikte tutsa bazen çok iyi olacakBen ilk ayakaltını uyarıyorum, uyanmazsa soymaya başlıyorum. Göğüslerini mutlaka sağ canım taş gibi olduysa biberonla verirsin, korkma her biberon tutanda meme reddi olmaz. Bizde olmadı mesela, grupta yine birkaç kişi var hem biberon verip hem meme veren. Önemli olan şu an bebeğin doyması ve göğüslerinin de boşalması
Kesinlikle uyku çok etkili kardan dolayı eşim perşembe cuma evdeydi normal de günde 3 kere mama verirdim süt yetmezdi eşim evdeyken ona bırakıp uyudum 4 günde sütüm artı yarın ofise gidecek 2 çocukla bakalım yine koşturmaca ile nasıl süt olacak inşallah azalmazUyku uyku uyku
Ben dün şans eseri 6 saat kadar kesintisiz uyudum. Bugün sağdığım süte inanamadım. Çok azalmıştı üzülüyordum. Uykusuzluk vuruyormuş anladım.
cok sevindimmmmm bundan bir ay sonrasını soylim mi sana bebegi ve kızı babaya bırakıp yarım saatliğine bile olsa evden kaçmakKizlar bebegimi yogun bakimdan çıkarıp ikimizi ayni odaya alıyorlar cok sukurdarısı hastaneden cikip evimize gitmeye
ben şu an meme artı biberon hatta çoğunlukla biberon olarak gidiyorum. meme reddi olmadı ama tabi her çocukta farklı seyredebilir. emdikten sonra ilk zamanlar biberonla takviye veriyordum iki gündür vermiyorum emzirme sonrası ama gün içinde iki kez emiyorsa gerisi biberonla beslenmeBiberonla verince meme reddi yaşama olasılığı yok mu ? Ben de biberonla takviye anne sütü vereyim istiyorum ama korkuyorum
ben eve gelince verecektim ama 6 gün yoğunbakımda kaldığında vermişlerdi almış tutmuş kullanıyoruz şu an.Peki emzik veren var mı bebeğine? Daha erken mi ?. Biraz önce altı temiz karnı tok ve gazı çıkmış ama mızmızlanan bebeğime ilk kez emzik deneyeyim dedim ve cop cop tuttu ve sustu. Şu an sessizliğin içinde şaşkınca hayatı sorguluyorum.
sezeryan sonrası ilk yürüyüş ve ilk araba yolculuğu zordu ama hepsi refakatçi ve sağlık çalışanları sayesinde halloluyor bi şekilde.SeZeryanla doğum yapan güzel analar bu zamana kadar hep normal planladığım için çok araştırmamıştım okumadım şimdi artık o ihtimalde olduğu için sezeryan için bilmem gereken neler var anlatabilir misiniz bana?
Ben de bun başlamayı planlıyorum çünkü herkes erken dönemde verildiğinde meme reddinin daha azaldığını söylüyor biberon olarak ne kullanıyorsunuz?Bende hem biberon hem meme verıyorum çok şükür meme reddi yapmadı ama benı emzik gibi kullanıyor bazen emzık tuturmak istedim tutmadı emzikte tutsa bazen çok iyi olacak
Teşekkür ederim bilgiler içinben şu an meme artı biberon hatta çoğunlukla biberon olarak gidiyorum. meme reddi olmadı ama tabi her çocukta farklı seyredebilir. emdikten sonra ilk zamanlar biberonla takviye veriyordum iki gündür vermiyorum emzirme sonrası ama gün içinde iki kez emiyorsa gerisi biberonla beslenme
ben eve gelince verecektim ama 6 gün yoğunbakımda kaldığında vermişlerdi almış tutmuş kullanıyoruz şu an.
sezeryan sonrası ilk yürüyüş ve ilk araba yolculuğu zordu ama hepsi refakatçi ve sağlık çalışanları sayesinde halloluyor bi şekilde.
spinal anestezi de ben omuz ağrısı yaşadım malesef 2-3 gün ilaçlara rağmen geçmedi oldukça şiddetli bi ağrıydı.
arabada karnınızı tutun korse takmayacaksanız ben elimle sabitledim tümseklerden acı içinde geçmemek için.
tüm bunlar bi hafta sonrasında herşey daha kolay.
anestezi sırasında da anestezi uzmanının iletişimi şahane. ne hissediyorsamız söyleyin zaten asla başınızdan ayrılmıyor sürekli bilgi verip nasıl olduğumu soruyordu.
Regl olduğuna emin misin benim 30 gün olsun hala leke gibi kanamam devam ediyor oldukça azaldı ama bitmediKızlar emziren anneler doğumdan 28 gün sonra regl başlaması normal mi? Regl ağrım gibi sancım başladı ve regl lekesi geldi normal midir?
Karın ağrım geldi (hiç özlememişim) kasıklarımda ağrı başladı ve kanın rengi kahverengiden kırmızıya döndü o sebeple klasik reglimin ilk günü gibiRegl olduğuna emin misin benim 30 gün olsun hala leke gibi kanamam devam ediyor oldukça azaldı ama bitmedi
Hamilelik çok güzeldi. Son haftalarda ayrılmanın hüznü çökmüştü. Dokuz aydır ikimiz takılıyorduk baş basaydik. Herkeslerden saklıyordum oğlumuBen de martta sona kalacakmış gibi hissediyorum sata göre 10 mart ama ben Şubat'ın sonunu zor görürüm diyodum. Hastahanede travma yasadim herhalde bebek geri mi kaçtı ne oldu gelesi yok pek sjxbjsndjsjdjshsjd
Benim iki gun önce başladı. 24.gunde olmuş oldu.Kızlar emziren anneler doğumdan 28 gün sonra regl başlaması normal mi? Regl ağrım gibi sancım başladı ve regl lekesi geldi normal midir?
benim 26. günüm bugün sanki regl başladı ama olmaması lazım 3 gündür temizimKızlar emziren anneler doğumdan 28 gün sonra regl başlaması normal mi? Regl ağrım gibi sancım başladı ve regl lekesi geldi normal midir?
Ay ben ilk gece verdim emzik rahat ettim,çünkü inanılmaz bir emme isteği ile doğdu sürekli emmek istiyordu verirse tuttu hemenBende hem biberon hem meme verıyorum çok şükür meme reddi yapmadı ama benı emzik gibi kullanıyor bazen emzık tuturmak istedim tutmadı emzikte tutsa bazen çok iyi olacak
Hamilelik çok güzeldi. Son haftalarda ayrılmanın hüznü çökmüştü. Dokuz aydır ikimiz takılıyorduk baş basaydik. Herkeslerden saklıyordum oğlumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?