Sudocrem. Ertesi gün gecirdi benim kızın popo kizarikliginiKızlar pişik değil de kızarıklık için hangi krem iyi geliyordu sudocrem mi? Yada hangisini kullanmak gerek ? Mustela pişik önleyici kullanıyorum ama kızarıklık için ne süreyim?
Kavga ederken yüzü çok komik oluyor. Ben gazını çıkarmak için masaj yaparken o kadar ağlıyor ki elim ayağıma dolanıyor. Devam edemiyorum . Bir döngü halinde gidiyor gazBenimki de sağ sol farketmez 2 gündür kavga ediyor memeyle. Kafayı yiyecem. Uykusuzluk bi taraftan gaz sancısı bi taraftan bide bu çıktı şimdi
Oğlum da öyleydi çok korkmuştum.Ama zaten odaklanma problemi oluyor .Kısa bir süre sonra geçiyor .zKızımda da bazen oluyor biliyorum ki geçecekkızlar benim bebişin gözleri şaşı yenidoğan döneminde olurmuş ama geçmesi için yapabileceğim bir şey var mı? Biliyor mısunuz?
Ne kadar sürede geçiyor, çarşamba 1 aylık olacağız. Hala devam ediyor, bugün resimlerin bakarken dikkatimi çektiOğlum da öyleydi çok korkmuştum.Ama zaten odaklanma problemi oluyor .Kısa bir süre sonra geçiyor .zKızımda da bazen oluyor biliyorum ki geçecekkorkmayın
Hayırlısı olsunKızlar buraya yazdıktan bi kaç saat sonra doğum yaptım. Sancım yoktu başta regl ağrısı gibi ağrı vardı. O arada duşa girdim hemen. Doktoruma yazdım. Eşyalarımı hazırladım. O arada sancılar gelmeye başladı ufak ufak.Sonrasında sancılar pik. Zaten o ağrılardan anlamamak mümkün değilmiş. Bi kaç saat sonra bebiş kucağımdaydı bin şükür. Hep kova burcu olsun istiyodum, doktorum bi hafta sonrasına gün veriyodu. Oğlum kendiliğinden kovanın son günü gelmeyi tercih etti :)))ladin19 canım 18 Şubat
Sudocrem. Ertesi gün gecirdi benim kızın popo kizarikligini
Çok sağ olun Kızlar iki gündür kızarıklık var ilerlemeden hemen aldırayım sudocremiSudocremkızarılık biraz artınca sürmek lazımmış biraz kimyasal diye ben sürmedim pişman oldum.
Al bizden de o kadar siz daha çok başındasınız bir de biz 2 aylık olduk. Ama canıma tak etti bugün doktoruna yazdım yar bana bir çare diye. Nurse harweys damla kullanıyorduk. Ek olarak kaleidon damla probiyotik başla dedi. Bi kullanayim işe yararsa söylerim doktorunuza danışırsınız.Kavga ederken yüzü çok komik oluyor. Ben gazını çıkarmak için masaj yaparken o kadar ağlıyor ki elim ayağıma dolanıyor. Devam edemiyorum . Bir döngü halinde gidiyor gaz
Kavga ederken yüzü çok komik oluyor. Ben gazını çıkarmak için masaj yaparken o kadar ağlıyor ki elim ayağıma dolanıyor. Devam edemiyorum . Bir döngü halinde gidiyor gaz
Kızlar sizin gaz peki yiceklerinizle mi alakalı? Biz mesela dün akşam mahvolduk karnı kocaman şişti gazdan ve böyle gecelerde hep daha önce yemediğim bir gıdayı tüketmiş oluyorum. Ama yeme rutinim baya kısıtlandı hem pişik için de gıda sebepli olma ihtimali yüksek dedi doktorAl bizden de o kadar siz daha çok başındasınız bir de biz 2 aylık olduk. Ama canıma tak etti bugün doktoruna yazdım yar bana bir çare diye. Nurse harweys damla kullanıyorduk. Ek olarak kaleidon damla probiyotik başla dedi. Bi kullanayim işe yararsa söylerim doktorunuza danışırsınız.
Ben bepantol kullanıyorum cok memnunum şimdilikKızlar pişik değil de kızarıklık için hangi krem iyi geliyordu sudocrem mi? Yada hangisini kullanmak gerek ? Mustela pişik önleyici kullanıyorum ama kızarıklık için ne süreyim?
Şundan oldu bundan olmadı diyemem de lahana brokoli karnabahar kereviz portakal domates yemiyorum . Yemediğim halde bu şekildeyiz. Aman ne bileyim Kimisi de diyor ki annenin yedikleri ile bebeğin gazının hiç alakası yok. Kimisi de her Yiyecek her anneye gaz yapmaz deneyerek göreceksiniz diyor Herkes bir şey söylüyor ben yine de bu süreçte dikkat etmeye çalışıyorum ama bayağı zorluyor bizi oğlan.Kızlar sizin gaz peki yiceklerinizle mi alakalı? Biz mesela dün akşam mahvolduk karnı kocaman şişti gazdan ve böyle gecelerde hep daha önce yemediğim bir gıdayı tüketmiş oluyorum. Ama yeme rutinim baya kısıtlandı hem pişik için de gıda sebepli olma ihtimali yüksek dedi doktor
Pişik için portakal- domatesi kestim. Aynı zamanda fındık ve çikolata ürünlerini eğer geçmezse süt ürünlerini deneyeceğizz
Gaz için çiğ soğan- susam-tahin dün de et döner yemiştim o mahvetti yavrumu
Sizi de böyle yiyecekler tetikliyor mu gazı?
canım benim hamileliğin son üç ayı hem burnum tıkalıydı hem de kulaklarım tıkalıydı öyle zor geçtiki. doğum yaptığım gün burnum akmaya başladı hastanede iki burun deliğimi peçete sargı bezi ile tıkayıp geziyordum çünkü deli gibi aktı şimdi 17 gün oldu doğum yapalı burun tıkanıklığım geçti gebelikten dolayı alerjikriniit azıyor senin de muhtemelen öyledir umarım senin de geçer ben çok rahatladım da doğum yaptıktan sonraBenim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Nefes alamıyorum ne yapsam olmadı ilk hamileliğim ve daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti 1 aydır Otrivine kullanıyorum ve korkuyorum sıksam daha kötü yaparsa korkusu var sıkmasam uyuyamıyorum nefes alamıyorum ayakta kalmaktan ayaklarımın altı balon oldu. Şuan 36+6 dayım benim gibi sprey kullanıp doğumdan sonra bir şeyü klmuan varnı
Canım annen nasıl oldu son durumu ne ? Ne zamandır aklımdasın bir türlü gözümü açamadım gazıydı emzirmesiydi derkencanım benim hamileliğin son üç ayı hem burnum tıkalıydı hem de kulaklarım tıkalıydı öyle zor geçtiki. doğum yaptığım gün burnum akmaya başladı hastanede iki burun deliğimi peçete sargı bezi ile tıkayıp geziyordum çünkü deli gibi aktı şimdi 17 gün oldu doğum yapalı burun tıkanıklığım geçti gebelikten dolayı alerjikriniit azıyor senin de muhtemelen öyledir umarım senin de geçer ben çok rahatladım da doğum yaptıktan sonra
aleykum selam. ben de lg a9n pro var . cok memnunum. temizliği cok iyi ve çift bataryali. evim 180 m2 çift bataryayla turbo modda bile tüm evi supurmeye şarjı yetiyor. parca temizliği de cok kolay. bir inceleyin isterseniz.Slm kizlar ben ocak annesiyim. Size birazcik alakasiz bir sey soracagim. Benim dik suourgem var ama hic memnun degilim o yuzden yenisini almak istiyorum. Bunda da ayni sorunu yaşamamak icin sizlere sorayim dedim var mi tavsiye edeceginiz marka. Malum evde bebisim var artik temizlik daha zor ve iki bucuk yasinda da büyüğüm var. Tavsiyesinolan varsa paylasirsa cok sevinirim. Hepinize kolay dogumlar diliyorum
Canım benim göğüslerim boş onu nasıl arttırdınkizlar bir de sut arttirmaya çalışanlar vardi sanki grupta. kesinlikle hastane tipi göğüs pompasi kiralayın. benim medela elektrikli pompam vardi onla ugrasiyodum hem uzun sürüyordu hem de gogusu bosaltamiyordu. hastaneden verdiler anne uyum odasına geçince. cok sukur mama desteğini kestik anne sütüyle devam ediyoruz. bir de surekli sağım sart. düzenli bir şekilde her emzirme sonrasi iki gögusu de tam boşalana kadsr sağın dediler. oyke oyke artıyor gercekten.
InşAllah beni sadece bu kullandığım sprey rahatsız ediyor olumsuz çok mesajlar okudum onunla ilgili doğumdan sonra geçeceği varsada geçmezse diye endişeleniyorum. Siz kullanmadınız sanırım sprey vscanım benim hamileliğin son üç ayı hem burnum tıkalıydı hem de kulaklarım tıkalıydı öyle zor geçtiki. doğum yaptığım gün burnum akmaya başladı hastanede iki burun deliğimi peçete sargı bezi ile tıkayıp geziyordum çünkü deli gibi aktı şimdi 17 gün oldu doğum yapalı burun tıkanıklığım geçti gebelikten dolayı alerjikriniit azıyor senin de muhtemelen öyledir umarım senin de geçer ben çok rahatladım da doğum yaptıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?