- 20 Ağustos 2019
- 1.398
- 1.957
- 133
Ben henüz almadım hastaneden çıkarsak alıcaz inşallah böyle bir portatif ürün alcam sosyal medya da bir ürün annesinde gördüm heryere götürme lik fikir olur sizede büyük ürün sevmiyorum böyle minimal hafif ürün tercih edeceğiz sandalye ye de sabitleniyormuşEvet kızlar lütfen mama sandalyesi alıp kullananlar bize de tavsiye versin önümüzdeki ay bizimde başlamamız gerekiyor ek gıdaya bu ay ki kontrolümüz de 5 aylık kontrolü rotanın ikinci dozunu yaptırdık ikisinde de ateş olmadı bezleri de her zaman oldugu sayıdaydı sadece koku degişikti o da ikinci dozda normalmiş
Bu ayki kontrolde doktorumuz ek gıda için bilgi verdi artık eskiden olduğu gibi üç gün kuralı yok dedi çocuklar kaç aylıksa bir öğünde o kadar tatlı kasıgı yiyebilirler dedi nötr tatlarla baslayacagız dedi günde iki öğünle baslayacagız dedi iki öğündeki yiyecek aynıbolmalı biri farklı biri farklı olmamalı dedi sebzeler ile baslayacagız meyvenin tadını alan çocuk sebze yemez haklı olarak dedi bu ay bol bol oturma çalısmalarıma baslayın ek gıda için destekli oturma yeterli zaten dedi biz zaten çoktan başlamıstık ilk ay sebze ve yoğurt destekli gideceğiz dedi sonra cesitlendirme yaparız dedi işte kuzu kemiği suyundan çorbalar vs ilk bir yıl sadece kuzu öneriyorum dedi yumurtanında sade sarısı yok sade beyazı falan değil dedi alerjen etkileri aynıdır eğer alerji yaparsa ayırıp deneriz alerjiyi sarı mı yapıyor beyaz mı dedi tabi bunları benim bebeklerimde henüz hiç süt güneş vs gibi alerjen durumlar olmadı diye de bu şekilde ilerliyor olabiliriz herkesin bebeğinin alerjen durumu farkşıdıe biz bu şekilde ilerleyeceğiz![]()