2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Anladım çok tesekkur ederim bilgilendirme icin. Internette yazıyor ama insan aynı süreçte olan başka bir anneden duymak istiyor, rahatlatıyor :)
ben kızımda da bu şekilde ilerlemiştim ve çok şükür yemesi çok güzel 9 yaşında hala çok güzel yer yemek seçmez.
önce şekersiz gıdalarla sonra meyvelerle devam etmekte fayda var
bir de her şeyi bulamaç etmeye hepsine pekmez katmaya gerek yok. bebek irmiği bebek bla bla sı hepsi gereksiz. öyle alışırsa normal beslenmesi çok zor.
biraz çiğneme refleksi gelişsin direk yumurta sarısından omlete geçilir.
Güzel bir süreç aslında inşallah bol iştahlı bebeklerimiz olur keyifle geçiririz süreci

ben kızımda da bu şekilde ilerlemiştim ve çok şükür yemesi çok güzel 9 yaşında hala çok güzel yer yemek seçmez.
bir de her şeyi bulamaç etmeye hepsine pekmez katmaya gerek yok. bebek irmiği bebek bla bla sı hepsi gereksiz. öyle alışırsa normal beslenmesi çok zor.
Güzel bir süreç aslında inşallah bol iştahlı bebeklerimiz olur keyifle geçiririz süreci
Ay insallah Amin 🙏🏿 Deneyimsiz oldugum icin ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. Instagram dan birkaç kişiyi takip ediyorum. Çok guzel tarifler yapıyorlar ama tabi birkaç aya ancak öyle şeyler yerler. Hepimiz icin kolay bir süreç olur inşallah 🙏🏿🤗❣️🧿🍀

Şu zıbınlardan aldım kumaşları yumuşacık şahane.
ohlalakola %40 indirim var bilginize. Yazın benim oğlan hep zıbınla bütün gün gece evde başka bişey giydirmiyorum.

BODY

IMG_8616.webp

Ay insallah Amin 🙏🏿 Deneyimsiz oldugum icin ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. Instagram dan birkaç kişiyi takip ediyorum. Çok guzel tarifler yapıyorlar ama tabi birkaç aya ancak öyle şeyler yerler. Hepimiz icin kolay bir süreç olur inşallah 🙏🏿🤗❣️🧿🍀
instamom lar biraz daha mantıklı tiktokmom lar felaket cici bebeler havada uçuyor 😂 yine de çoğu reklam aldığı için ürün tanıtıyor ister istemez. dümdüz bildiğimiz yemek halinde verilebilir bebeğe yiyecekler onlara kalırsak herşeye irmik falan koymamız lazım😅

instamom lar biraz daha mantıklı tiktokmom lar felaket cici bebeler havada uçuyor 😂 yine de çoğu reklam aldığı için ürün tanıtıyor ister istemez. dümdüz bildiğimiz yemek halinde verilebilir bebeğe yiyecekler onlara kalırsak herşeye irmik falan koymamız lazım😅
Takip ettiğim 2 kadını hiç irmik yaparken gormedim valla 😁 Ama haklısınız, inanılmaz reklam var. Bir ürünü bir bakıyorum 10 kişi paylaşmış oluyor :) Kendi kafama uyan tarifleri kendi mantıklı bulduğum saglikli ürünlerle karıştırmayı düşünüyorum. İnşallah her sey çok guzel olur.

Bir arkadaşım demişti ki yumurta sade alıştırdım kreple çeşitli alıştırmadım. Kreşe giderken kahvaltı yapmadan haslanmış yumurta yiyor ayırt etmeden. Nasıl vereceğiz haslanmış yumurta peki. Ezip kaşıkla önce sarıyı mı veriyoruz

Merhaba biz de 3450 gr 51 cm doğduk 4. Ayda 6330 gr 6cm çıktık.Yani çok benzeriz.Benim bebekte cılız duruyor ama eşimde bende öyleymişiz.Ben anne sütüyle besliyorum ama sürekli kusan alerjik bir bebeğim var.Herkes zayıf diyor moralimi bozuyorlar ama ben kabullendim bu durumu doktor sağlıklı dedi ki bence de öyle.Etrafımızda tombik bebek çok artık.Ondan da böyle gekiyor bzie bence.Annem bebeme zayıf diyor o sırada 2400 doğan ben 😆Ben artık genetiğe ve alerjik olmasına bıraktım.Ek gıda da hepimiz alırız inşallah sağlıklı kilolar.
Hemen hemen aynı kiloda vr boyda bebeğim ile. Biz sadece anne sütü ile besleniyorduk bu ay kasik mamaya başladık doktor önerisi ilr. Bende çok üzülüyorum hala geceleri saat kuruyorum emdirmek için. Etiketlemek istemiyorum ama iştahsız bir çocuk . Bize önümüzdeki ay beşinci ayda tadımlara başlarız dedi doktor. İçimdeki bu çocuk doymuyor hissi gitmiyor. Bir ömür de gitmeyecek galiba

Kızlarr benim bebeğim 39+4'te 2900 gram ve 49 cm doğdu. Şimdi 4 aylık ve 5700 gram ve 63 cm. Sizinkinden baya bi zayıf yani. Doktorum hiç mama falan demedi. İşe başlamama rağmen yalnızca anne sütüyle besliyorum ve bence yetiyor. Bana eti budu yerinde görünüyor hatta. Gelişimi de gayet iyi, hatta önde bile. Kilo meselesini bence takmamak lazım bu kadar.

Bir arkadaşım demişti ki yumurta sade alıştırdım kreple çeşitli alıştırmadım. Kreşe giderken kahvaltı yapmadan haslanmış yumurta yiyor ayırt etmeden. Nasıl vereceğiz haslanmış yumurta peki. Ezip kaşıkla önce sarıyı mı veriyoruz
şimdi omlet tüketemeyecekleri için ezip verseniz sadece sarı tıkanmasına neden olur. ben önce labne verdim alerji olmayınca labne içine yumurta sarısı azar azar artırarak üç gün verdim. şimdi tam anlamıyla çiğneme yapamayacağı için bir süre bebek ekmeği ıslatıp içine labne ve yumurta sarısı koyup yediricem. çiğneme başlayınca sadece sarı ile omlete geçeceğiz omlete geçtiğinde tabağına çekirdeksiz zeytin, beyaz peynir, yiyebiliyorsa salatalık minik minik ekleyeceğim.

bu sadece benim deneyimim tabi kızımda böyle yaptık oğlumda da böyle ilerliyoruz.
kızım her sabah hala bir haşlanmış yumurta ya da omlet yer standart kahvalto yapar öyle her gün bi çeşit yapmayız kahvaltıda. kreşe giderken de evde yerdi oraya gidince de atıştırırdı :) ordakilerle doymuyordu evde yediriyorduk biz. inşallah bu da öyle olur 😅

Takip ettiğim 2 kadını hiç irmik yaparken gormedim valla 😁 Ama haklısınız, inanılmaz reklam var. Bir ürünü bir bakıyorum 10 kişi paylaşmış oluyor :) Kendi kafama uyan tarifleri kendi mantıklı bulduğum saglikli ürünlerle karıştırmayı düşünüyorum. İnşallah her sey çok guzel olur.
kimleri takip ediyorsunuz fikir olur paylaşırsak :) ben ferzanebe (5.ayda tadımlara başladı önde gidiyor), diyetisyen Gamze Uzdilli ve healthyfoodbreak’i (bebeği büyük ama ansiklopedi gibi hazırlayıp koymuş:) takip ediyorum.

kimleri takip ediyorsunuz fikir olur paylaşırsak :) ben ferzanebe (5.ayda tadımlara başladı önde gidiyor), diyetisyen Gamze Uzdilli ve healthyfoodbreak’i (bebeği büyük ama ansiklopedi gibi hazırlayıp koymuş:) takip ediyorum.
Gamze hanimi ben de takip ediyormuşum:) Pallblog (Rabia Güngör), bir annenin deneyimleri ( senem altay), doktor annenin blogu (cocuk doktoru kendisi ). Şimdilik bana en yakın Rabia hanım geliyor. Tariflerini birkaç kez denedim beğendim. Yaptığı toplar falan çok lezzetli idi 😁

Selam kizlar bebislerinizle İstanbul'da ailecek güzelce vakit gecirdiginiz mekan yer önerileriniz varsa alırım çok bunaldimm:(

Gamze hanimi ben de takip ediyormuşum:) Pallblog (Rabia Güngör), bir annenin deneyimleri ( senem altay), doktor annenin blogu (cocuk doktoru kendisi ). Şimdilik bana en yakın Rabia hanım geliyor. Tariflerini birkaç kez denedim beğendim. Yaptığı toplar falan çok lezzetli idi 😁
hepsini takibe aldım teşekkür ederim. siz şimdiden denediniz demek elinize sağlık ben bir 10-15 gün daha beklemek istiyorum 🙏🏼

pallblog (rabia hanım) sayfasına baktım şimdi sizin yazışmalarınızdan görüp başarılı gerçekten. güzel başlamışlar tadım ve 6.aydaki görsellere baktım. aynı başlamışız o yüzden takibe aldım 😊

pallblog (rabia hanım) sayfasına baktım şimdi sizin yazışmalarınızdan görüp başarılı gerçekten. güzel başlamışlar tadım ve 6.aydaki görsellere baktım. aynı başlamışız o yüzden takibe aldım 😊
Düzenli hikayelerini izlediğim birkaç kişiden birisi. Gerçekten guzel ve kaliteli içerik hazırlıyor. Onda da reklam, link falan var ama yaptığı kek, pankek, Hindistan cevizli toplar vs.denedim tam kıvamında ve lezzetli oldu :)

Aycaucer var çok güzel öğünler hazırlıyor bir de kendisi şef galiba.
Bu yaz kızılcık ve vişne depolamak istiyorum kışın kahvaltı da meyve suyu yaparım diye. İnşallah yemeklerimi sever annemin köftelerini hala çok severim. Babam pazar günleri kahvaltıya kuymak yapardı bayılırdık kardeşlimle ablamla. O koku o tat unutmam. Benim oğlum da anne köfte yap elmalı pay yap dediği günlerin hayalini kuruyorum 😍

Back
X