Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne intihari kız kendine gel saçmalama. Gel konuşalım neyin var lütfen kafandan bu düşünceyi komple sil ve dok içiniİntiharın eşiğindeyim yardım.
Bu çocuk beni bitirdi. Nefes alamıyorum artık. Balkondan kendimi aşağı salmak istiyorum. Evet taşıma sürecim de üstüne cabası. Bedenim tükendi. Niye düzelmiyor Allah için. Bu zamanların keyfini çıkar diyenler hiç yazmasın ben zaten bu oğlanı 5 dk sevip oynayamadım. Vallahi billahi sevemedim bu nedir ya. Sesin olmadığı tek zaman uyuduğu zaman o kadar diyim.Ne intihari kız kendine gel saçmalama. Gel konuşalım neyin var lütfen kafandan bu düşünceyi komple sil ve dok içiniburda yazmak istemezsen gel özelden anlat ben de kafamdan silerim komple unuturum sonra
![]()
Canım geçecek gerçekten. Bizde eşimle diyorduk bu çocuk neden hep mutsuz huzursuz. Biz bunu sevip oynamayacak mıyız ne zaman gelecek o günler diyorduk. Eskiye göre çok düzeldi bizimki. 7. Ay bitti. Daha da iyi gidiyor inşallah. Çok yorgunsun anlıyorum. Dayan kardeşim.Bu çocuk beni bitirdi. Nefes alamıyorum artık. Balkondan kendimi aşağı salmak istiyorum. Evet taşıma sürecim de üstüne cabası. Bedenim tükendi. Niye düzelmiyor Allah için. Bu zamanların keyfini çıkar diyenler hiç yazmasın ben zaten bu oğlanı 5 dk sevip oynayamadım. Vallahi billahi sevemedim bu nedir ya. Sesin olmadığı tek zaman uyuduğu zaman o kadar diyim.
Ben keyfini çıkar diyenlerden değilim valla zor çünkü. Keske cikarabilsek keyfini ama zorluklar üst üste geldiğinde bitik hale geliyoruz. Evet belki daha zordur ama geçecek inşallahBu çocuk beni bitirdi. Nefes alamıyorum artık. Balkondan kendimi aşağı salmak istiyorum. Evet taşıma sürecim de üstüne cabası. Bedenim tükendi. Niye düzelmiyor Allah için. Bu zamanların keyfini çıkar diyenler hiç yazmasın ben zaten bu oğlanı 5 dk sevip oynayamadım. Vallahi billahi sevemedim bu nedir ya. Sesin olmadığı tek zaman uyuduğu zaman o kadar diyim.
Mesaj beni ağlattı . Teşekkür ederim. Kuşum kurban olduğum ilgi göstermiyorum. Kahvaltısını saatinde veremiyorum . Çoğu zaman hazırlayamıyorum bile. Kendim zaten yiyemiyorum. Çocuğa dışardan bişey istiyorum. Akşama kadar tabletin başında zayıfladı ve benim çarem yok.Ben keyfini çıkar diyenlerden değilim valla zor çünkü. Keske cikarabilsek keyfini ama zorluklar üst üste geldiğinde bitik hale geliyoruz. Evet belki daha zordur ama geçecek inşallahzaten en zor dönemlerindeyiz benc. Y enürümesi emeklemesi de ayrı dert olabilir ama şuan aşırı bağımlılar bize kendi huysuzluklari da üstüne biniyor. Taşınma sürecin de var e bir tane daha kuşun vardı senin zaten
gel kocaman sarılalım keşke yakın olsaydık gelirdim yardıma sana oturup birlikte ağlardık. Yalnız değilsin, desteksizlik çok zor kimse halden de anlamiyo yapmasaydin diyolar. Derdimiz de bu değil ama anlamıyorlar işte. Sıkma canını geçecek güzel anne
biz de kendimize gelicez inşallah ben öyle umuyorum bir şekilde olacak, o zamana kadar dayanmak zorundayiz
böyle düşüncelere girme lütfen canımsın
![]()
Elinde olsa her şeyin en güzelini yapacağına o kadar eminim ki. Kendini hirpalama bu yüzden. Sen iyi bir annesin. Sadece yetişemiyorsun. Senin firlama minik beben seni çok yormuş. Manavdan karpuz gibi seçemiyoruz işte, belki de dünyaya adapte olma süreci böyle zor oluyodur onun için deMesaj beni ağlattı . Teşekkür ederim. Kuşum kurban olduğum ilgi göstermiyorum. Kahvaltısını saatinde veremiyorum . Çoğu zaman hazırlayamıyorum bile. Kendim zaten yiyemiyorum. Çocuğa dışardan bişey istiyorum. Akşama kadar tabletin başında zayıfladı ve benim çarem yok.![]()
Kızçelerim selaaam. Ekgıda muhabbetleri başlamışBenim instada kaydettiğim tarifler var onları paylaşabilirim sizinle, fikir olsun birbirimize. Biz daha 6aylık olmadık. Doktorum acele etme demişti, yavaştan aldım. Tatil için Bursadayım, rota aşısı için doktora götürmüştüm bu doktor da yoğurtla önden başla dedi. Kendi doktorum da sadece yoğurt verebilirsin şimdilik dedi. Günlük pastörize cam şişedeki sütle mayalamak istiyorum ama onu da bulması zor sanırım
Bir de maya olarak activia yoğurdu önermiş bazı doktorlar seçilmiş yararlı bakteri kültürleri içerdiği için. Sizden zeytinyağı tavsiyesi istiyorum asıl. Çoğunuz başladınız ekgıdaya. Mutlaka koy pürelerin içine dedi iki doktor da. OG ve Ravla gözüme çarptı trendyolda
Ona sözüm var. Bu düzelirse eğer onla herşeyi yapacam diye ama nerdeee. Çocuk prenses modundan kül kedisine dönüştü resmen.Elinde olsa her şeyin en güzelini yapacağına o kadar eminim ki. Kendini hirpalama bu yüzden. Sen iyi bir annesin. Sadece yetişemiyorsun. Senin firlama minik beben seni çok yormuş. Manavdan karpuz gibi seçemiyoruz işte, belki de dünyaya adapte olma süreci böyle zor oluyodur onun için debir gün hepsi geride kalacak sen de biraz da olsa nefes alabileceksin. İstediğin şeyleri daha fazla yapabileceksin, diğer minik kuşuna da daha fazla ilgi de göstereceksin. Yaparsın hepsini sen kendini bırakma, güçlü birisin biliyorum
her şeyi tek tek rayına koyarsın bu kötü dusuncelerden uzak dur yeter ki
Yaparsin yaparsın merak etme. Her şeyi yaparsiniz belki şuan anlamiyodur oes etmiştir ama yaptığın zaman annem sözünü tuttu diyecekOna sözüm var. Bu düzelirse eğer onla herşeyi yapacam diye ama nerdeee. Çocuk prenses modundan kül kedisine dönüştü resmen.
ben aktif içici değilim yani arkadaşlarla buluşunca ya da alkol yanında falan bir iki içerdim paket bile almam. hamileyken canım çok cekmişti ama doğumdan sonra da içemedim. içersem de üstüme sinen kokuyu arındırıp öyle çocuğu kucağıma almam gerekir o bırak acil duş al şeyini şu an kaldıramamDoğumdan sonra sigaraya başlayan var mı
Bacım dayan.İntiharın eşiğindeyim yardım.
Canımsınben aktif içici değilim yani arkadaşlarla buluşunca ya da alkol yanında falan bir iki içerdim paket bile almam. hamileyken canım çok cekmişti ama doğumdan sonra da içemedim. içersem de üstüme sinen kokuyu arındırıp öyle çocuğu kucağıma almam gerekir o bırak acil duş al şeyini şu an kaldıramam
Bacım dayan.
Keşke yakın olsaydık gelip bebekle ilgilenip kızınla sana zaman kazandırmayı çok isterdim
Huysuzluğunun altında yatanni bir sebep yoksa klasik bebek bebekliğini yapıyor işte bazı bebekler daha huysuz oluyor. ama yenidoğan döneminde bu kadar yorucu değildi sanki senin öyle hatırladım yanlışsa bilemedim.
Davet edebileceün bi yakının varsa çağır yardım iste biraz sizinle kalabilecek destek olabilecek kim varsa
Bence çok iyiler.Biz 3450 doğduk 7400 üz erkek bebek.Siz yarımız doğmuşsunuz bizle aynısınız mükemmel.Biz zayıf gidiyoruz zaten.Maşallah bıdıklaraSelamünaleyküm kızlar hatirlarmisiniz bilmem benim ikizler 5 şubatta 32 +3 de doğdu 1500 gr biri 1800 gr biri
Şimdi 8 kg ve 7300 kg lar sizce iyimi
Bizimki emekleme pozisyonunda atıyor kendini bir adım baya ilerletti.Döne döne zaten istediği yere gidiyor.Evdeki her köşe tehlikeli ne alacağım bilemedim.Bizim ki uyuturuken bu ara çok ağlıyor ve uyandığında sa ağlıyor önceden böyle bi durum yoktu.İnşallah diştir ve bir an önce biter rahatlar evladım.O yatakta dövüşme bizde de var ama genel olarak hirisinin kucağına gittğinde yanaklarını tutup kendine çekiyor kafasını kafasına dayıyor çığlık atıyor anlamadım büyük insan gibi.Ve baya can acıtıyor yanak çekince.Babası çok sinirli bir adam.Çocukta sinir hastası olacak diye korkuyorum ya.Zaten kopyası..yüzünü bacaklarını çok yoluyor kesmeme rağmen tırnaklarını o kadar sıkıyo ki kendini yoluyo. gözünü de yoluyo bazen ağlıyo acıtıp kalıcı hasar vericek diye korkuyorum ben.
bizimki de emeklemeye az kaldı gibi yerde baya konum değiştiriyo emekleme ile değil şuan sürünüyor ama gidiyo
ağlamıyor ama tepiniyorresmen dövüşüyoruz. dönüyo geri dönüyo ayakları sürekli tepişiyo. yüzünü yatağa gömmeye çalışıyo falan.
Vallahi dün eşime dedim ki ben anne olmayı hiç sevmedim.O da kızdı hatta neden böyle diyorsun vs.Delirdim artık tükendim.Yardım alabileceğim kimse yok eşim işten geç geliyor.Tüm gün ağlayan kucakta yürürken bile zırlayan bir bebek.Yani 2. Çocuk diyolar unutursun diyolar ama ben not alıyorum ki unutmayayım.Bir daha bu psikolojiyi kaldıramam.Çok zor bir hamilelik gçeirdim doğurana kadar kustum.Hiç bitmedi mide bulantım mide yanmam.Sezeryanım çok kötüydü.İlk aylar zaten berbat ötesi kolik reflü uykusuzluk.Şimdi tam düzelecek diyorum iyice dengesizleşti.Kimseye inanmıyorum geçecek vs..6 aydır geçmedi geçeceğine dair ümidim tükendi.Herkesle görüntülü konuşuyoruz geçer işte bizimki de öyleydi falan.Geçerde bir başıma şu evde nasıl geçecek.4 kez bu sıcakta dışarı çıkarıyorum bebeyi yine susmuyor.Yine memnuniyetsiz.İstiyorum ki o gülsün eğlenelim.Zehir ediyor tüm günümü.Sizin bir evladınızın daha size ihtiyacı olması çok zor.Ama yalnız drğilsiniz inanın.Aynı tıpatıp aynı şeyleri yaşıyorum sizin yazdıklarınızla.Evim güneş görmüyor tüm gün karanlıktayız dışarı çıkmak istesem 2 kat merdiven çıkıyorum evimin etrafı full yokuş.Bu işi günde 4 kez yapıyorum enerji 0.Akşam bebeyi banyo et giydir yemek yap kaldır ben pert zaten.Haftsonu köye gidiyoruz 2 güünnde olsa rahatlaycağım inşallah.Sizde imkanınız varsa ailenizin yanına gitseniz bir süreliğine.2-3 gün bile oh dedirtiyor farklılık oluyor.İnsanın enerjisi tazeleniyor.Bu çocuk beni bitirdi. Nefes alamıyorum artık. Balkondan kendimi aşağı salmak istiyorum. Evet taşıma sürecim de üstüne cabası. Bedenim tükendi. Niye düzelmiyor Allah için. Bu zamanların keyfini çıkar diyenler hiç yazmasın ben zaten bu oğlanı 5 dk sevip oynayamadım. Vallahi billahi sevemedim bu nedir ya. Sesin olmadığı tek zaman uyuduğu zaman o kadar diyim.
Ahhh gel sarılalım canım. Bizimkiler zor değil ultra zorlar. Bu sıcakta ben çıkaramıyorum ya. Hafif essin çıkarıyorum. Bebekken uyuyordu şimdi rezil ediyor beni. Uyumuyor emmiyor. Ceremesini bize yüklüyor. Dışarda mağazaya kendimi zor attım. Bunu emzirmem lazım dedim. 4 saat emmedi uyumak için emer dedim. Kabine sandalye getirdiler sağolsunlar asla emmedi. Kaldırıp sakinleştiriom hop aynı. Kızı peşimden koştur koştur eve geldik ağlamaktan su içinde kaldı. Binanın önüne kendimi atmamla yeter nolur diye oturup ağladım. İlk defa kendimi bu kadar çaresiz hisettim. Sıcakta cabası. Komşum henen gelip aldı. Yüzümü yıkadı. Kahve yapıp getirdi. Otur dedi. Çocuk ağladı duyma iç kahveni rahatla dedi. Allah ondan razı olsun .annem gibi yaşlı ama dinç. Rezillik yemin ederim. Paşa bey denizi sevdi ama . Gidince gülüyor hep. Botunda uyuyor bir güzel . Biz kızımla yüzüyoruz. Denizde tek aktivitemiz. Denizede hep gidemeyiz ki babamız çalışıyor full.Vallahi dün eşime dedim ki ben anne olmayı hiç sevmedim.O da kızdı hatta neden böyle diyorsun vs.Delirdim artık tükendim.Yardım alabileceğim kimse yok eşim işten geç geliyor.Tüm gün ağlayan kucakta yürürken bile zırlayan bir bebek.Yani 2. Çocuk diyolar unutursun diyolar ama ben not alıyorum ki unutmayayım.Bir daha bu psikolojiyi kaldıramam.Çok zor bir hamilelik gçeirdim doğurana kadar kustum.Hiç bitmedi mide bulantım mide yanmam.Sezeryanım çok kötüydü.İlk aylar zaten berbat ötesi kolik reflü uykusuzluk.Şimdi tam düzelecek diyorum iyice dengesizleşti.Kimseye inanmıyorum geçecek vs..6 aydır geçmedi geçeceğine dair ümidim tükendi.Herkesle görüntülü konuşuyoruz geçer işte bizimki de öyleydi falan.Geçerde bir başıma şu evde nasıl geçecek.4 kez bu sıcakta dışarı çıkarıyorum bebeyi yine susmuyor.Yine memnuniyetsiz.İstiyorum ki o gülsün eğlenelim.Zehir ediyor tüm günümü.Sizin bir evladınızın daha size ihtiyacı olması çok zor.Ama yalnız drğilsiniz inanın.Aynı tıpatıp aynı şeyleri yaşıyorum sizin yazdıklarınızla.Evim güneş görmüyor tüm gün karanlıktayız dışarı çıkmak istesem 2 kat merdiven çıkıyorum evimin etrafı full yokuş.Bu işi günde 4 kez yapıyorum enerji 0.Akşam bebeyi banyo et giydir yemek yap kaldır ben pert zaten.Haftsonu köye gidiyoruz 2 güünnde olsa rahatlaycağım inşallah.Sizde imkanınız varsa ailenizin yanına gitseniz bir süreliğine.2-3 gün bile oh dedirtiyor farklılık oluyor.İnsanın enerjisi tazeleniyor.
4 saat emmeyip bu sıcakta nasıl dayandın çocuğum yaAhhh gel sarılalım canım. Bizimkiler zor değil ultra zorlar. Bu sıcakta ben çıkaramıyorum ya. Hafif essin çıkarıyorum. Bebekken uyuyordu şimdi rezil ediyor beni. Uyumuyor emmiyor. Ceremesini bize yüklüyor. Dışarda mağazaya kendimi zor attım. Bunu emzirmem lazım dedim. 4 saat emmedi uyumak için emer dedim. Kabine sandalye getirdiler sağolsunlar asla emmedi. Kaldırıp sakinleştiriom hop aynı. Kızı peşimden koştur koştur eve geldik ağlamaktan su içinde kaldı. Binanın önüne kendimi atmamla yeter nolur diye oturup ağladım. İlk defa kendimi bu kadar çaresiz hisettim. Sıcakta cabası. Komşum henen gelip aldı. Yüzümü yıkadı. Kahve yapıp getirdi. Otur dedi. Çocuk ağladı duyma iç kahveni rahatla dedi. Allah ondan razı olsun .annem gibi yaşlı ama dinç. Rezillik yemin ederim. Paşa bey denizi sevdi ama . Gidince gülüyor hep. Botunda uyuyor bir güzel . Biz kızımla yüzüyoruz. Denizde tek aktivitemiz. Denizede hep gidemeyiz ki babamız çalışıyor full.memlekete gidemeyiz ev taşıma sürecim var. Bu ay içine taşınacaz. Yavaştan geceleri o uyurken kullanılmayanları paketliyorum. Haftaya kardeşim gelecek eşiyle ev tadilatımızı yapıcak. Yengeyle biz evde rahatlarız. Ben onun çocuğuna bakarım o benimkine baksın.
sonrası zaten ilk okul 1 eylülde açılıyor. Ancak tatilde.
Oy kurban olduğum en ihtiyacımız olan şey. Herkes akıl sağlığını yitirmeden biter bu süreçte inşallah. Komşum iyi ya merhametli. Çocuğu istersen 1 saatliğine bırak bana diyorda asla vermem bebek daha. Kimden ne geleceği belli olmaz. Cinnet geçirtir kadına maazallah4 saat emmeyip bu sıcakta nasıl dayandın çocuğum yaağlama krizlerinde bende ağlıyorum o da bana gülüyor
Hergün bir kez yaşıyoruz bunu.Ah o komşudan allah razı olsun.Bizim aprtman tımarhane hiç komşum yok eskiden karşı komşum çok iyiydi onlarda bebekten önce taşındılar.Gerçekten komşu bile çok önemli.Bebekle taşınma işi düşünemiyorum bizimde bu yıl sonu ya da sene başı var en azından yaşında olacak heralde daha iyi olur
Yengenizin gelmesi iyi olmuş inanın bende görmcemin çocuğubu alıyorum kucağıma o benimkini alıyor ikiside beter ama farklılık iyi geliyor ikimizede
Rabbim yardımcınız olsun.Ben yarın bi doktora daha gideceğim bir sorunu sıkıntısı mı var diye.15 gün önce götürdüm ama doktor tatmin etmedi.
Size çok dua edeceğim.Rabbim size sabır evladınıza sakinlik versin.
Benim kız 6 yaşında baş parmağını emmeyi bırakmıştıBenim kızlarda emziği burakınca öyle uyumaya basladılar ben emzik ile aynı mantık olduğunu düşünüyorum mutlaka günü gelince vazgececekler sonuçta![]()