• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Organik Keçiboynuzlu ve Zeytinyağlı Bebek Bisküvi Seti +6 Ay | OG Store

Hayır şeker yok elma suyu konsantresi var. Link bıraktım İsterseniz inceleyin. Evde yapılmış gibi katkı maddeside yok içinde. Bende çalışmaya başlayacağım 2 ay sonra. Herşeyin kolayı ve pratik olanını tercih ediyorum. Tabi sağlıklı olanını 🥰🌸
tadına bakarsanız yazar mısınız elma suyu konstantresi tatlılaştırıyo mu öğünü? ben o tatlımsı tada alışıp her şeyde onu aramasın istiyorum o yüzden soruyorum ☺️

Organik Keçiboynuzlu ve Zeytinyağlı Bebek Bisküvi Seti +6 Ay | OG Store

Hayır şeker yok elma suyu konsantresi var. Link bıraktım İsterseniz inceleyin. Evde yapılmış gibi katkı maddeside yok içinde. Bende çalışmaya başlayacağım 2 ay sonra. Herşeyin kolayı ve pratik olanını tercih ediyorum. Tabi sağlıklı olanını 🥰🌸
Aldım bende şifa olsun bebişlere. Senden de Allah razı olsun. Ben biber salçası bir de hurma ezmesi mi ne onu da aldım. Yerler inşallah

Aldım bende şifa olsun bebişlere. Senden de Allah razı olsun. Ben biber salçası bir de hurma ezmesi mi ne onu da aldım. Yerler inşallah
Bende alıcam onlardan 🤣 ama yavaş yavaş alayım dedim eşim ne gerek var falan diyor.
Herbokolg oldukları için bu eşler çok biliyorlar🤷🏻‍♀️
Biber salçasını ve kemik suyunu buzluk gibi kaplarda ya da poşetlerde minik porsiyonlarda dondurucam bebek kıymasını ve lor peyniri de öyle yaptım. Öğünlük kullanmak için. Yerler inşallah afiyetle bebişler.

Son düzenleme:
Bende alıcam onlardan 🤣 ama yavaş yavaş alayım dedim eşim ne gerek var falan diyor.
Herbokolg oldukları için bu eşler çok biliyorlar🤷🏻‍♀️
Biber salçasını ve kemik suyunu buzluk gibi kaplarda ya da poşetlerde minik porsiyonlarda dondurucam bebek kıymasını ve lor peyniri de öyle yaptım. Öğünlük kullanmak için. Yerler inşallah afiyetle bebişler.
Ben ilik suyunu süt sağma poşetleri vardı onlara koydum. Kıyma henüz başlamadım ama ilik suyu sevdi oğlum. Sıcakta bütün gün kaynatmak zor ama sevdi tadını sanki. Ben peyniri krem peynir aldım bir kere Migros’tan organik onu yoğurt gibi mayaladım onu kahvaltıda kullanıyorum

Ben ilik suyunu süt sağma poşetleri vardı onlara koydum. Kıyma henüz başlamadım ama ilik suyu sevdi oğlum. Sıcakta bütün gün kaynatmak zor ama sevdi tadını sanki. Ben peyniri krem peynir aldım bir kere Migros’tan organik onu yoğurt gibi mayaladım onu kahvaltıda kullanıyorum
Aa süt poşetleri çok iyi fikir bende de var bisürü 🤩

Hanımlar 6 aylık olmamıza 4 gün var. Bebem çıldırdı. Gece 2 saatte bir uyanma sürekli meme isteme. Gündüz de böyle. Sizinkiler de böyle mi?

Hanımlar 6 aylık olmamıza 4 gün var. Bebem çıldırdı. Gece 2 saatte bir uyanma sürekli meme isteme. Gündüz de böyle. Sizinkiler de böyle mi?
6,5 aylık işte birkaç gündür gece çok uyanıyo eskisi gibi uyumuyo atak haftasındaymışız biz.
yenidoğan gibi 3 saatte bi beslenmeye kalkıyo aralarda da derin uyumuyo. yarın işe başlıcam kara kara düşünüyorum bu uykuyla nolacak

Var 5-6 kez kalkıyoruz ve asla geri dalamıyor.Gün içinde berbatız zaten sürekli mızmızlanma ve ağlama.Tahammül seviyem 0 akıl sağlığım eksilerde.İnşallah bu atakta biterse ekime kadar yokmuş.2 ay nefes almak istiyorum umarım ataktandır..

Evet uykular çok bozuk bizimde. Geçen aylarda çok güzel düzelmişti. Gece iki kez uyanıyordu çok güzel uyuyordu. Son 1 aydır çok beter olduk. Gündüz uykuları 30 dk. Ve direniyor uyumaya. Gecede sürekli meme diye ağlayıp kalkıyor 2-3 saatte bir 😩

Şifa olsun oğlusuna. Bizde verelim bakalım sipariş. Yoğurtları hep ben yiyorum ama her kalan yemeğini yiyemiyorum maalesef çöpe gidiyor
Ben de zeytinyağını almıştım, doktorlar konuşurken söyledim o da ben de sana onun irmiğini bebe bisküvisini aldıracaktım zaten bir sonraki ay dedi. O da tavsiye etti bu markayı
Ahhh bizim de öyle. Gece sürekli uyanıyor 2 saat aralıklarla. Gece uykusuna dalmadan önce 3 saat uyanık kalsın diyorlar ama o da imkansız. Oyalamaya çalışıyorum ama ağlıyor uyumak için. 6 gibi illa bi yatıp kalkıyor gece uykusuna dalmadan önce. Bir de gece kalktığında yerine uyuyor olarak yatıyorum koyduğum anda yüzüstü dönüyor ve gözler fıldır fıldır 🤕 yanına yatıyorum ama tam sığmadığım için de bacaklarım ağrıyor 😢

Bu sabah kahvaltımız Lorlu irmikli omlet
Yumuşak mama kıvamlı tabağın köşesi kadar yedi 🤣 Yumurta ve peynir de biraz zorlanıyor alışacak ama 🙏🏻
dün akşam kıymalı tarhana çorbası verdim ilk kez bayıldı çok güzel yedi. 🧿
Ama miktarlar şuan az az. Dr demişti zorlama az yer şuan diye. Küçük kahve fincanı kadar yedi.
Olsun sevsin alışsın da bebecikler güzel beslensin 😍

Eklentiler

• IMG_0215.webp
    IMG_0215.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_0216.webp
    IMG_0216.webp
    32 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_0217.webp
    IMG_0217.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 34
Doğumdan sonra spiral taktıranınız oldu mu? Rahatsız edici bir işlem mi? Bir de takıldıktan sonra herhangi bir rahatsızlık veriyor mu? Rahim içi araç olayı beni tedirgin ediyor ama başka seçeneğim de yok gibi.

Back
X