Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün yemeği püskürtmeye dair bir yazı okudum belki sizin için de fikir olur. Diyor ki bu anlarda nötr olun, gülerseniz eğlenceli olduğunu düşünüp devam eder. Ağzını silin ve yemeğe kaldığınız yerden devam edin, zamanla vazgeçecektir. Sanırım istemediğimiz davranışlarda tutumumuz bu olmalı. Ne kadar şirin gözükseler de tutarlı olmak şartbenim bebem tükürüyo kızlaaarözellikle tükürüyo bile isteye
![]()
Yok eline vermedim. Kendim elimle tutup minik minik ısırmasını sağladım. Zaten ağzından çıkarıyor büyük lokma olunca. Yoğurtla destekledim sevdi güzel yedi ama az yiyor tabi çeyrek mücver yediBu mücveri eline mi verdiniz yoksa kendiniz ufalayarak mı?Nasıl yedi acaba bende başlamak istiyorum bu tarz tariflere ama bizim ki pütürlüye bile öğürüyor aynı zmamanda elle yemeye çok hevesli belkide versem böyle daha çok hoşuna gidr korkumu yenersem tabi![]()
Ben veriyorum muzu da, dilim avokadoyu da, buharda iyi pişirdiğim havucu, brokoliyi her şeyi. Hoş yani çok iştahlı bir bebek değil de konumuz o değilMuz dimi bu ben de verecektim de koparirsa baya büyük sıkıntı olur mu acaba diye bekliyorum işte
![]()
Doğru bi yaklaşım ama biz bugün ilk kez görünce yeni bi beceri woow olduk tabi :) emekleme pozisyonunda yüzü yere bakarken tükürüyo yere baloncuk çıkarıyo falanBugün yemeği püskürtmeye dair bir yazı okudum belki sizin için de fikir olur. Diyor ki bu anlarda nötr olun, gülerseniz eğlenceli olduğunu düşünüp devam eder. Ağzını silin ve yemeğe kaldığınız yerden devam edin, zamanla vazgeçecektir. Sanırım istemediğimiz davranışlarda tutumumuz bu olmalı. Ne kadar şirin gözükseler de tutarlı olmak şart
Ben de hep pütürlü çatalla ezerek verdim ama tümden sadece muz pişmemiş havuç ve şeftali verdim henüz snbxxnd doğru diyorsun kopardığı gibi alabiliriz hemenBen veriyorum muzu da, dilim avokadoyu da, buharda iyi pişirdiğim havucu, brokoliyi her şeyi. Hoş yani çok iştahlı bir bebek değil de konumuz o değilBen en baştan beri hiç püre vermedim hep pütürlü bıraktım çatalla ezdim. Şu an ağzına ne alırsa ağzında çevirerek eziyor. Bence çiğnemesi baya gelişti bu sayede. Çok da büyük koparırsa hemen parmağımı takıp alıyorum. Bunu yaptığımda çok sıkı gözetim altında tutuyorum. Zaten mıncırıyor birçoğunu da.
Brokolili nerden aldınız? Mevsim sebzesi değil ya korkuyorum almaya ama kabak patates havuç kırmızı biber üçgeninden de sıkıldımBen veriyorum muzu da, dilim avokadoyu da, buharda iyi pişirdiğim havucu, brokoliyi her şeyi. Hoş yani çok iştahlı bir bebek değil de konumuz o değilBen en baştan beri hiç püre vermedim hep pütürlü bıraktım çatalla ezdim. Şu an ağzına ne alırsa ağzında çevirerek eziyor. Bence çiğnemesi baya gelişti bu sayede. Çok da büyük koparırsa hemen parmağımı takıp alıyorum. Bunu yaptığımda çok sıkı gözetim altında tutuyorum. Zaten mıncırıyor birçoğunu da.
İpekte de var bu normal diye duymuştum yediklerini arkaya doğru atmayi henüz bilmedikleri için dışarı doğru iteliyolar yemeye çalışırkenAnnelerrrr bizde 6 ay 6 gunluk olduk. 1 haftadir ek gidaya gectik ama ben oncesinde ufak ufak sebze ve meyve tattirmistim. Alerjik durum olmadigi icin tattirdiklarimi vermeye basladim. Sabah 1 haslanmis yumurta sarisi + 1 tatli kasigi ev yapimi labne veriyorum. Yarisindan cogunu yiyor. Ogleden sonra meyve puresi+yogurt. Istahi var, verdigim hicbirseyde ögürmedi masallah guzel yiyor ama yerken dilini cikararak yiyor agzindakileri akitiyor. Ilk asamada yemegi ogrenme surecinde normal degil mi? Sizde de oldu mu? Ne zaman diliyle itmeyi birakir. Gidayi reddetmiyor, agzini acip bekliyor yada vermeyince agliyor. Ama o itme olayi var.
Ay ogleden sonraki ogunumuzde deneyeyim, tesekkur ederimİpekte de var bu normal diye duymuştum yediklerini arkaya doğru atmayi henüz bilmedikleri için dışarı doğru iteliyolar yemeye çalışırkenirtadan değil de yanak kısmına doğru verirseniz daha kolay yutarlar diye duydum
Activia sade yoğurt ile mayalıyorum ben. Gaz şikayetimiz olmadı.Merhabalar canım anneler. Benım ikizlere yoğurt çok gaz yapıyor ya , çok rahatsız ediyor. Probiyotik maya ile yap gaz olmaz dediler , hiç deneyeniniz var mı acaba?
Ben de bir deneyeyim o zaman teşekkür ederimActivia sade yoğurt ile mayalıyorum ben. Gaz şikayetimiz olmadı.
Ev yapımı labneyi nasıl yapıyorsunuzAnnelerrrr bizde 6 ay 6 gunluk olduk. 1 haftadir ek gidaya gectik ama ben oncesinde ufak ufak sebze ve meyve tattirmistim. Alerjik durum olmadigi icin tattirdiklarimi vermeye basladim. Sabah 1 haslanmis yumurta sarisi + 1 tatli kasigi ev yapimi labne veriyorum. Yarisindan cogunu yiyor. Ogleden sonra meyve puresi+yogurt. Istahi var, verdigim hicbirseyde ögürmedi masallah guzel yiyor ama yerken dilini cikararak yiyor agzindakileri akitiyor. Ilk asamada yemegi ogrenme surecinde normal degil mi? Sizde de oldu mu? Ne zaman diliyle itmeyi birakir. Gidayi reddetmiyor, agzini acip bekliyor yada vermeyince agliyor. Ama o itme olayi var.
Ben hep ilgiyi farklı bir şekilde yemeğe tekrar çekiyorum benim kızlardan biri püskürtüyor bilin bakalım kim öğretmiş (babası) bende öyle yapmaya baslayınca hemen kasıgı asagı yukarı sağa sola yapıyorum sesler ünlemler ile bunu destekliyorum bu hareketi yapmayı unutuyorBugün yemeği püskürtmeye dair bir yazı okudum belki sizin için de fikir olur. Diyor ki bu anlarda nötr olun, gülerseniz eğlenceli olduğunu düşünüp devam eder. Ağzını silin ve yemeğe kaldığınız yerden devam edin, zamanla vazgeçecektir. Sanırım istemediğimiz davranışlarda tutumumuz bu olmalı. Ne kadar şirin gözükseler de tutarlı olmak şart
Emme refleksi ile yiyor çok normal zamanla alısacaktır ve ben de ev yapımı labne ve yumurta veriyorum ama üç gündür peynir altı suyunu atmadım onu ve bir tatlı kasıgı pekmez ile karısıtırıyorum bayılıyorlar tadına pekmezi birşeylere karıştırarak verebiliyoruz sek onermiyorlar ama bir şeylerin içine az miktarda karıstırmak sorun olmuyorAnnelerrrr bizde 6 ay 6 gunluk olduk. 1 haftadir ek gidaya gectik ama ben oncesinde ufak ufak sebze ve meyve tattirmistim. Alerjik durum olmadigi icin tattirdiklarimi vermeye basladim. Sabah 1 haslanmis yumurta sarisi + 1 tatli kasigi ev yapimi labne veriyorum. Yarisindan cogunu yiyor. Ogleden sonra meyve puresi+yogurt. Istahi var, verdigim hicbirseyde ögürmedi masallah guzel yiyor ama yerken dilini cikararak yiyor agzindakileri akitiyor. Ilk asamada yemegi ogrenme surecinde normal degil mi? Sizde de oldu mu? Ne zaman diliyle itmeyi birakir. Gidayi reddetmiyor, agzini acip bekliyor yada vermeyince agliyor. Ama o itme olayi var.
Ben ilk yoğurdu activia ile mayaladım bi sıkıntı yasamadık ikisinde deMerhabalar canım anneler. Benım ikizlere yoğurt çok gaz yapıyor ya , çok rahatsız ediyor. Probiyotik maya ile yap gaz olmaz dediler , hiç deneyeniniz var mı acaba?
Bezelye taze fasulye tatlı patates bunlarıda verebilirsinizBrokolili nerden aldınız? Mevsim sebzesi değil ya korkuyorum almaya ama kabak patates havuç kırmızı biber üçgeninden de sıkıldım
Internette gordum tarifini.Ev yapımı labneyi nasıl yapıyorsunuz