• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Oncelikle cok tesekkurler. Ah ahhhh 10 dk yanindan ayrilamiyorum, cocugumu gormek icin iniyorum arkamdan ariyor hemen. Ciddi bir saglik sorunu yasadi, psikolojik olarakta epey etkilendi. O sebeple uzerine gitmek istemiyorum. Oglum icin ise bile ara vermistim. Ben bukadar ona titizlenirken bu durum canimi sıktı. Ise gidiyor olsam gun icinde birkac saat aksamlari gorecek zaten diye teselli ediyorum kendimi 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🥹🥹 sanirim birazda kiskanclik yasiyorum. Bebegimin k.validem ve annemde boyle guzel vakit geciriyor olmasi, onlarin oglumu benden daha fazla goruyor olmasini kiskaniyorum🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
bazen böyle hassas zamanlarda öyle hissediyoruz. ama inanın büyük şans anane babane olması. o açıdan bakın duruma.

kızlar biz hala gece iki kerr uyanıyoruz ben artık pertim ya işe kalkmak işte ayık kalmak çok zor. gece beslenmesiz uykuya geçebilen var mı
Ah 2 olsa keşke.4-5 kez kalkıyoruz son 1 aydır.2 aylıkken bile 8 saat kesintisiz uyurdu.O zaman bile 3 kez kalkardı sadece.Emip geri uyurdu bu aralar çok beter.Diş demek istemiyorum 8 ayluk olduk hiçbirşey yok😆

Ah 2 olsa keşke.4-5 kez kalkıyoruz son 1 aydır.2 aylıkken bile 8 saat kesintisiz uyurdu.O zaman bile 3 kez kalkardı sadece.Emip geri uyurdu bu aralar çok beter.Diş demek istemiyorum 8 ayluk olduk hiçbirşey yok😆
Bizimde öyle. Yandık bittik bu uyanmalar. Bi de ağlamalar başladı gece uyanıyor ağla ağla zor sakinleştiriyoruz. Bu hafta başladı bu da. Diş falan yok henüz.

Kizlar esimin ameliyati nedeniyle 2 gunlugune hastanede refakatci kaliyordum. Bebegimi de sabahtan aksama kadar yanima gormem icin getiriyorlardi. Esimde enfeksiyon ciktigi icin yatisimiz uzadi 4 gundur hastanedeyiz ve birkac gun daha uzayacak. Gunduz hastane girisine birkac saatligine gormem icin geldi, k.validem bakiyor suan. Huysuzlugu yok, aglamasi yok, beni gorunce guluyor falan ama ben cok huzursuzum. Her gecem zibinini koklayip aglayarak geciyor, dun tum gece ruyamda onu gordum. Beni unutur mu, sogur mu, uzaklasir mi? Suan 7 aylik. Esimde asla gitmemi istemiyor annesine yarim saatligine biraktim belini acitmis. Sen kal yanimda diyor. Sanki evladimdam vazgecmisim gibi buyuk bir vicdan azabi var icimde. Bu sekilde 1 hafta kadar uzun sureli bebeginden ayri kalan oldu mu hic, benden uzaklasir mi?

Ben ameliyat oldum 2 hafta yattım hastanede. Bebeğimin yattığım bölüme girmesi yasaktı ben de yürüyemediğim için yanına çıkamıyordum ilk 1 hafta hiç görmedim sonraki hafta günde yarım saat gördüm. İlk gördüğünde bu kim der gibi bakıyordu yüzüme ama sonra sonra yeniden gülmeye başladı tekrar yani kokunu alınca hemen normale dönüyor merak etme

Ben ameliyat oldum 2 hafta yattım hastanede. Bebeğimin yattığım bölüme girmesi yasaktı ben de yürüyemediğim için yanına çıkamıyordum ilk 1 hafta hiç görmedim sonraki hafta günde yarım saat gördüm. İlk gördüğünde bu kim der gibi bakıyordu yüzüme ama sonra sonra yeniden gülmeye başladı tekrar yani kokunu alınca hemen normale dönüyor merak etme
Gecmis olsun size de 🙏 rahatladim valla eve cikayim kanguru gibi koynumdan cikartmicam kokusuna kurban oldugumu🥹🥹

diş miş yok bizde de ya 😒 noluyor anlamıyorum. bugün mesela beşte uyandı bi de tekrar çok zor uyuyo 6.30 u buldu uyuması e ben zaten 7 de kalkıyorum yani. 😬

Bizimde öyle. Yandık bittik bu uyanmalar. Bi de ağlamalar başladı gece uyanıyor ağla ağla zor sakinleştiriyoruz. Bu hafta başladı bu da. Diş falan yok henüz.
Bizimkinde de ağlama huyu çıktı asla ağlamazdı atak mı anlayamıyorum artık
diş miş yok bizde de ya 😒 noluyor anlamıyorum. bugün mesela beşte uyandı bi de tekrar çok zor uyuyo 6.30 u buldu uyuması e ben zaten 7 de kalkıyorum yani. 😬
işe gitmek çok zor.Rabbim size kolaylık versin.

Bizimkinde de ağlama huyu çıktı asla ağlamazdı atak mı anlayamıyorum artık

işe gitmek çok zor.Rabbim size kolaylık versin.
Bu ağlama işi sanırım bu aylarda olan bişey. İlgi tepki bunları çözüyorlarmış. Mesela ağladım istediğimi yaptılar. Ya da hayal kırıklığı olabiliyormuş. Ay chat gbt ile anlatıyoz hep 😆🤣 Eşyaları yere atmakta mesela. Mama sandalyesinden alıp herşeyi yere atıyor. 😀

Bu ağlama işi sanırım bu aylarda olan bişey. İlgi tepki bunları çözüyorlarmış. Mesela ağladım istediğimi yaptılar. Ya da hayal kırıklığı olabiliyormuş. Ay chat gbt ile anlatıyoz hep 😆🤣 Eşyaları yere atmakta mesela. Mama sandalyesinden alıp herşeyi yere atıyor. 😀
Ay aynen mama sandalyesine zor oturtuyorum 10 saniye bile durmuyor tüm mutfağı önüne koyuyorum herşey yerde eğilip kaldırmaktan fıtık olacağım yakında.Çok şükür ilk aylardan bin kat iyi derdini anlayabiliyorum en azından ama bütün gün evde onu oyalamakla geçiyor.biraz rahat yemek temizlik yapmak istiyorum ama yok daha o döneme giremedik.Uyuyunca bende genelde uyuyorum o enerjiyş bulamıyorum zaten sese uyanıyor🥴

kızlar merak ediyorum bebekleriniz ne kadar emiyor.Bizimki vermesem saatlerce emmez yani.Emdi mi de çok az max 2 dakika falan o da max yani.Bugün hele sabah hiç almadı dedim aha bitirdi memeyi.Ek gıdaya çok meraklı blw özellikle püre çok yemez ama kendi mıncıra mıncıra yemeye bayılıyor ama tabi onu doyurmaz ana besin süt veya mama olmalı.Mama aldık yedekte tutuyorum her an herşey olsbilir memeden ayrılabilir diye 🙄En başından beri memeye meraklı değil bi sevemedi sütümü zaten 3-4 ay slikon uç taktık memeyide beğenmiyorsu beyefendi 🤣
ama yani sizinkiler de emmeyi azalttı mı günde kaç kez emziriyorsunuz ne kadar emiyor merak ediyorum.Birde kilo alımlarınız nasıl?
dün sağlık ocağına götürdm doktor hiçbirşey demedi kilosu için muayene bile etmedi 😆

kızlar merak ediyorum bebekleriniz ne kadar emiyor.Bizimki vermesem saatlerce emmez yani.Emdi mi de çok az max 2 dakika falan o da max yani.Bugün hele sabah hiç almadı dedim aha bitirdi memeyi.Ek gıdaya çok meraklı blw özellikle püre çok yemez ama kendi mıncıra mıncıra yemeye bayılıyor ama tabi onu doyurmaz ana besin süt veya mama olmalı.Mama aldık yedekte tutuyorum her an herşey olsbilir memeden ayrılabilir diye 🙄En başından beri memeye meraklı değil bi sevemedi sütümü zaten 3-4 ay slikon uç taktık memeyide beğenmiyorsu beyefendi 🤣
ama yani sizinkiler de emmeyi azalttı mı günde kaç kez emziriyorsunuz ne kadar emiyor merak ediyorum.Birde kilo alımlarınız nasıl?
dün sağlık ocağına götürdm doktor hiçbirşey demedi kilosu için muayene bile etmedi 😆
Biz 7.5 aylik olduk zaten sadece mama ile besleniyordu. 6.aydan itibaren ek gidaya basladik. Mamadan tamamen koptu. Doktorumuz sadece 2 ogun ek gida gerisi mama dedi. Acliktan agliyor en son umidi kesince zoraki mama iciyor. Dun tum gun sadece 2 x 120lik mama icti okadar 🤦‍♀️🤦‍♀️ gece uyurken bile icmedi. Asiri istahsizligi var ama ek gidaya bayiliyor. Her ogun versem yer.

Biz 7.5 aylik olduk zaten sadece mama ile besleniyordu. 6.aydan itibaren ek gidaya basladik. Mamadan tamamen koptu. Doktorumuz sadece 2 ogun ek gida gerisi mama dedi. Acliktan agliyor en son umidi kesince zoraki mama iciyor. Dun tum gun sadece 2 x 120lik mama icti okadar 🤦‍♀️🤦‍♀️ gece uyurken bile icmedi. Asiri istahsizligi var ama ek gidaya bayiliyor. Her ogun versem yer.
Bizimki de öyle.Mama vermediğim için ne kadar süt içiyor onu da bilmiyorum ama çişli bezleri artık dolu dolu değil.Ek gıdayı direkt gıda olarak görüyor demek bizimkiler 🤣

Benim oğluş memme diye ağlıyor. Aşırı düşkünlüğü var. Sayısını hesaplayamıyorum. 2 hafta sonra işe başlıcam nası olacak evde ben yokken bilmem. Ama ek gıdayı da severek yiyior. Akşamları da 90ml lik mama veriyoruz. üstüne yine meme emerek uyuyor. Gece uyanıyor 2-3 kez yine meme. Bazen 1 kere kalktığı oluyor çok seviniyoruz 😅

Benim oğluş memme diye ağlıyor. Aşırı düşkünlüğü var. Sayısını hesaplayamıyorum. 2 hafta sonra işe başlıcam nası olacak evde ben yokken bilmem. Ama ek gıdayı da severek yiyior. Akşamları da 90ml lik mama veriyoruz. üstüne yine meme emerek uyuyor. Gece uyanıyor 2-3 kez yine meme. Bazen 1 kere kalktığı oluyor çok seviniyoruz 😅
Memeyi çok emende az emende sıkıntı ya.Görümcemin bebe 2 yaşına gelecek yarım saatte bir emiyor alışkanlık etmiş.Rabbim size kolaylık versin.İşe başlayınca alışır belki sizin kokunuzu duydukça istiyodur

Memeyi çok emende az emende sıkıntı ya.Görümcemin bebe 2 yaşına gelecek yarım saatte bir emiyor alışkanlık etmiş.Rabbim size kolaylık versin.İşe başlayınca alışır belki sizin kokunuzu duydukça istiyodur
Aynen öyle. Neyse ki biz gezmeye gidince parkta ya da başka bi ortamda meme isteme huyu yok. Daha çok uykusu gelince istiyor. Sanırım beni emzik yaptı. Hiç emzikte tutturamadık maalesef.

Back
X