• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Kızlar disler ne durumda sizin 8 aylık olucaz henüz çıkan yok herkesin çıktı mı
Bizim 2 üst 1 alt geçen hafta çıktı. Alttan bir tane daha çıkıcak oda çıksa belki rahatlarız . Ama kızım 1 yaşına doğru çıkarmıştı. Normal yani. Yanılmıyorsam o zaman doktor sağlıklı olcak bu dişler belli demişti. Gerçekten inci gibi bembeyaz kızımın dişleri.

Bizim 2 üst 1 alt geçen hafta çıktı. Alttan bir tane daha çıkıcak oda çıksa belki rahatlarız . Ama kızım 1 yaşına doğru çıkarmıştı. Normal yani. Yanılmıyorsam o zaman doktor sağlıklı olcak bu dişler belli demişti. Gerçekten inci gibi bembeyaz kızımın dişleri.
Evet evet normal diyor doktorlarda merak ettim bizimkide çok huzursuz bu aralar acaba dişleri çıkacak mı artık diyorum. Eğer bu huzursuzluk ondansa umarım çıkarda bizde rahatlarız 😄

Evet evet normal diyor doktorlarda merak ettim bizimkide çok huzursuz bu aralar acaba dişleri çıkacak mı artık diyorum. Eğer bu huzursuzluk ondansa umarım çıkarda bizde rahatlarız 😄
Valla benimki ekstra huzursuzdu. Baktım pat diye çıkmış dişleri. Güldürürken iyice bakın şişlik beyazlık var mı . Varsa başlamış diş süreci demek.

Çok fazla hastayım grip maalesef . Tylol içeren ilaç ne kullanır yazıyor çay gibi olan içilir mi

Back
X