Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizim 2 üst 1 alt geçen hafta çıktı. Alttan bir tane daha çıkıcak oda çıksa belki rahatlarız . Ama kızım 1 yaşına doğru çıkarmıştı. Normal yani. Yanılmıyorsam o zaman doktor sağlıklı olcak bu dişler belli demişti. Gerçekten inci gibi bembeyaz kızımın dişleri.
Bizim 2 üst 1 alt geçen hafta çıktı. Alttan bir tane daha çıkıcak oda çıksa belki rahatlarız . Ama kızım 1 yaşına doğru çıkarmıştı. Normal yani. Yanılmıyorsam o zaman doktor sağlıklı olcak bu dişler belli demişti. Gerçekten inci gibi bembeyaz kızımın dişleri.
Evet evet normal diyor doktorlarda merak ettim bizimkide çok huzursuz bu aralar acaba dişleri çıkacak mı artık diyorum. Eğer bu huzursuzluk ondansa umarım çıkarda bizde rahatlarız
Evet evet normal diyor doktorlarda merak ettim bizimkide çok huzursuz bu aralar acaba dişleri çıkacak mı artık diyorum. Eğer bu huzursuzluk ondansa umarım çıkarda bizde rahatlarız
Kızlar instagramda gördüm 8.-10. Ay arası en çok uyku gerilemesi yaşanan zamanmış.4.ay atağından bile zor diyorlar.Herkese başarılar diliyorum
Ben elenmek istiyorum
Ah çok fena gerçekten.1-2 haftadır mahvoldum.Dün akşam uyksuunda yine krizlerdeydik.Son uykusunu yapmamıştı 2 den beri uyanıktı 19:00 da duş aldırdım masaj vs.19:30 da uyudu oh be dedm biraz yanında dalmasını bekledim sonra yanından kalktım normalde yanından kalkınca uyanmaz ama nolduysa inanılmaz bir şekilde korktu çığlık kıyamet geri asla uyumadı 22:30 a kadar ağladı içeri gögürdük oynattık.Sonra yine ağlaya ağlaya uyudu.Çok zor onun ağlama sesine katlanamıyorum artık Bende ağladım deli gibi eski hâlimi eski hayatımı istiyorum dedim eşime.Artık nasıl bir hâldeysem üzüldü hâlime Bebeğimi babasına bırakıyorum azıcık o denesin diye yok asla odadan çıktığım an ağlıyor.Tuvalete giderken bile gittiğimi görürse ağlıyor.Ayrılma kaygısı başladı çok fena.2 uykuya düşmeye çalışıyor diyeceğim ama ilk uykusunu gece uykusundan kalktıktan hemen 1 saat sonra yapmak istiyor e öyle de olmaz çok erken yani.Off ne yapacağım bilmiyorum açıkçası çok çaresizim tek başıma büyütüyorum.Sabrım kalmadı ona bağırdım anlık olarak iki gündür inanılmaz vicdan azabı yaşıyorum.Kendimi sakinleştrmem bunun bir süreç olduğunu kabullenmem lazım.